|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Listopad: 38-42 - Orsay, KappAhl, Cropp Town
Witam w kolejnym wątku ciuchowym : )
Chętnie pozbędę się kilku rzeczy za coś konkretnego. Najchętniej wymienię się na kosmetyki, choć bardzo możliwe, że zainteresuje mnie jakiś ciuch lub intrygująca biżuteria. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Nie interesują mnie ubrania w rozmiarze uniwersalnym lub poniżej rozmiaru 38 3. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 4. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 5. Proszę o wstawianie opisów, nie linków 6. Wysyłam również za granicę DOKŁADNIEJSZE WYMIARY I DODATKOWE ZDJĘCIA WYKONUJĘ NA BEZPOŚREDNIE ŻYCZENIE WIZAŻANKI : ) 1. Czarno-biały gorset Orsay Rozmiar: 42 (XL) Posiada z tyłu zamek błyskawiczny. Stan dobry z plusem. 2. Sukienka fioletowa Orsay Rozmiar: 40 (L) Stan idealny - była tylko raz noszona. 3. Szarawa bluzka z krótkim rękawem Rozmiar: 40 (L) / 42 (XL), ale bluzka jest rozciągliwa Bluzka w szarym odcieniu z krótkim rękawem, brak metki z firmą. Stan idealny. 4. Golfowy czarny bezrękawnik Takko Rozmiar: 42 (XL) Stan bardzo dobry/idealny. 5. Zielona wzorzasta bluzeczka na ramiączkach Takko Rozmiar: 38 (M) Stan idealny. 6. Góra od stroju kąpielowego w paski CroppTown Rozmiar: 40 (L) Stan idealny. 7. Oryginalna szara bluzeczka KappAhl Rozmiar: 40 (L) Stan bardzo dobry. 8. Ciemnoturkusowa koszula CroppTown Rozmiar: 40 (L) Posiada asymetryczne zapięcie. Stan bardzo dobry. 9. Błękitna koszula na guziki KappAhl Rozmiar: 38 (M) Stan bardzo dobry. 10. Tunika w kwiaty Czarna długa tunika z żorżety. Rozmiar: 40 (L)/ 42 (XL) Bez metki z firmą. Stan idealny. 11. Kolorowa bluzeczka z żabocikiem Rozmiar: 44 (XXL), ale jak dla mnie to mniejsze 42 (XL) Na metce widnieje firma "Nostalgia". Stan bardzo dobry. 12. Czarna tunika z długim rękawem Rozmiar: 40 (L), ale jak dla mnie to mniejsze 42 (XL) Firmy X-Mail. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad: 38-42 - Orsay, KappAhl, Cropp Town
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1321188119 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za:
12. Czarna tunika z długim rękawem Rozmiar: 40 (L), ale jak dla mnie to mniejsze 42 (XL) Firmy X-Mail. Stan bardzo dobry.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Te spodnie nie są szare aa takie beżowe, bezowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zrobię fotki i ci pokażę:P ale na szwach po bokach są przeszyte innym kolorem nici ale można ją wypruć i wszyć nową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos u mnie aza
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1321188119 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Odpisane : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1321188119 i kosuzle niebieska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
9. Błękitna koszula na guziki KappAhl
Rozmiar: 38 (M) Stan bardzo dobry. cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje ale nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31041536]Hej, coś u mnie? : )[/QUOTE]
![]() Penhaligon's - Ellenisia - 1,3 ml Torrente - L'Or de Torrente - 2 ml Fragonard - Belle de Nuit (ekstrakt) - 2 ml Annick Goutal - Songes - 2 ml Annick Goutal - Malabah - 2 ml Cień Live Justin Live (fiolet) - odsypka 1g Korektor Abbots Perk Me Up - odsypka 1,5g Jadwiga - puder do cery tłustej - odsypka 2/3g La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel New Formula (Oczyszczający żel do twarzy) - raz użyta tubka 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.