| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-04-12, 17:21 | #1 | 
| Zakorzenienie | Kolejna szybka wymianka :D

nieaktualne Zasady: Osoby z mniejszą liczą przekupek wysyłają jako pierwsze  Wysyłka tylko poleconym. DO WYMIANY: BIODERMA 30+, otwarta parę miesięcy temu, zostało do czarnej kreski, więc pewnie ok 70%-80% CHANEL szminka Rouge Coco 09 Organdi Rose Używana, ale niewiele, na pewno zostało ponad 95%  AA serum anty celu, raz używane - nie będę wybredna Zestaw używanych tuszy oddam hurtem - 4 sztuki, zostało na parę razy - nie będę wybredna Lakier YR, nowy, chętnie oddam - nie będę wybredna GIVENCHY brązer, zostało ok 80%   Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2011-04-28 o 07:44 | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 18:28 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Kolejna szybka wymianka :D

hej  Moze znajdziesz cos za szminke Chanel? | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 18:50 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

9) Gosh, blyszczyk w tubce On stage, nowy  zafoliowany, kolor 106 (mleczny roz) - Chales Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk fioletowy MAC na ile to wyceniasz?   | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 18:55 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

Blyszczyk 25zl odzywka ok30zl (8 euro za nia dalam) a cien 65zl

| 
|     |   | 
|  2011-04-12, 20:31 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

To co powiesz na cień + błyszczyk? Albo może jeszcze byś cos znalazła za odżywkę, żeby była większa wymianka? Możesz zaglądnąć do mojego starego wątku w podpisie   | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 20:39 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

coś za tusze ?

__________________ świat mody i urody i diet    było->72  jest ->61.5  będzie -> 55  10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93    28.05 - 90,9  kolejna dieta Herbalife  dwa tygodnie   | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 20:58 | #7 | 
| Wtajemniczenie | 

Nic juz wiecejnie widze, ale chetnie oddam blyszczyk i cien za szminke. Tylko poprosze jeszcze o kod   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-12, 21:00 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

*avon naturals  nabłyszczający szampon z  odżywką 2 w 1 do każdego rodzaju włosów mandarynka i kiwi - zużycie 1 mycie *avon natural wzmacniający do każdego rodzaju włosów Orzech Makadamii i Aloes zużycie 2 mycia Garnier czysta skóra tonik ściągający , zwęża pory 2/3 pozostało za to mogę oddać   | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 21:40 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

może u mnie coś za tusze i brązer?

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 22:06 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

To mi się podoba, tylko nie wiem, jak to wyceniasz: Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający I czy nie podobało Ci się coś z mojego starego wątku (w podpisie albo jeszcze starszego)? Bo pamiętam, że kiedyś cos pisałyśmy, ale mi nie odpisałaś   | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 22:30 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

a to już patrzę na Twoje wątki   ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- przejrzałam z "grubsza" ale nie mogę znaleźć tego o którym piszesz bynajmnije nie wiem ile z tego masz i co byś hcciała oddac ale to mi się podoba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1292763587 wszystkie trzy z góry puderki/róże https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1299442306 z tego na co zwróciłaś u mnie uwagę wszystko jest nowe i z apteki nie zastanawiałam się nad wyceną bo zazwyczaj jak coś mi się podoba jestem w stanie oddac swoje bez liczenia ale jeśli chciesz mogę policzyc   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 22:41 | #12 | 
| BAN stały | 

cos za bronzer? oddam wiele | 
|     |   | 
|  2011-04-12, 23:54 | #13 | 
| Wtajemniczenie | 

coś u mnie za bronzer i serum? dużo aa Ci tam zostalo??

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post70095936 | 
|     |   | 
|  2011-04-13, 06:23 | #15 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Tych trzech róży już nie mam - to znaczy mam róż guerlaina, ale w postaci proszku, bo mi się rozwalił,więc jest różem sypkim  A oddałabyś to wszystko za tusze, givenchy i shimmerek? Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający Iwostin, Capillin, Krem na naczynka na noc z formułą skoncentrowaną nowe Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml | |
|     |   | 
|  2011-04-13, 11:47 | #16 | 
| Zadomowienie | 

cos za? AA serum anty celu, raz używane - nie będę wybredna | 
|     |   | 
|  2011-04-13, 13:57 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

AA serum anty celu, raz używane Coś u mnie    | 
|     |   | 
|  2011-04-18, 17:15 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

kochan chwilowo nie mam czasu na wymianki bo mam synka chorego dam Ci znać jak mi się wszystko unormuje w domku    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-04-28, 07:45 | #20 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Wątek daję chwilowo jako nieaktualny, bo chcę założyć inny, ale te rzeczy nadal mam   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

.
.