|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior Vernis - perfecto
nieaktualne
wymienie lakier do paznokci Dior Vernis w odcieniu perfecto - nasycony, szafirowy grafit, chlodna tonacja lakier jest nowy, w kartoniku, kupiony dzisiaj przed poludniem pod wplywem chwili i urody odcienia jednakze pozostane konserwa ![]() wymienie najchetniej na karminowa czerwien badz mlecznobezowy Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-05-04 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior Vernis - perfecto
Witaj Iza
![]() bylabym chetna na balsam do twarzy Sanoflore oraz olejek drenujacy tejze marki czy ew.bylabys zainteresowana ampulkami do wlosow Loreal Biolage ( bodaj 5 szt. ) na dokladke do zestawu Sanoflore ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-04-27 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A co to za ampułki ?
Dorotko, jeszcze się waham bo ten sam lakier ma Habibi, a fakt, że już od jakiegoś czasu proponuje mi, żebym coś znalazła za błyszczyk ![]() Z tym, że wasze opisy tego samego koloru wprowadziły mnie w błąd ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to te ampulki, przy czym moje sa woluma therapie :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...o4.html&next=1 co do koloru, to moze sprawdz na zywo, badz w internecie ... wedlug mnie to ciemny grafit ( nie czarny ![]() poniewaz jest nowy, to nie chcialabym nim mazac zdecyduj spokojnie Izo, mnie sie nie pali, jesli propozycja habibka jest korzystniejsza wymieniaj smialo, przeciez idzie o to aby byc zadowlonym ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-04-28 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dorotko, poczytam o tych ampułkach i się odezwę wieczorkiem. Teraz muszę gnać, obowiązki wzywają ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dorotko, przepraszam ale ja jednak chyba się wymienię za błyszczyk
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu Iza
pozdrowienia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie? Może spoza wątku, ale NIE czerwony lakier ;-) ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj Tygrysia Lilio
![]() podoba mnie sie Scent, jeno ale zamiana na lakier, to srednia transakcja dla Ciebie chcesz cos makowego na dokladke? - cien nevly minted - pigment gold sparkle - rzesiska wydluzajaco-pogrubiajace Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-04-29 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.