![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jestem beznadziejną kochanką..martwie się
Kochane wizażanki
![]() Mam kochanego mężczyznę ,kocham go nad życie ,jesteśmy ze sobą od niedawna ,ale to i tak bardzo długo jak na mojego wcześniejszego pecha ![]() Problem lezy w seksie,kochamy sie dopiero od tygodnia dosyć często jak on tylko chce ,tylko jest problem..On nie ma orgazmu jak jest ze mną.Dopiero jak pomoże sobie rączką to wtedy dojdzie.Martwi mnie to strasznie ,że nie umiem go zaspokoić a tak bardzo bym chciała zeby odleciał,zeby czuł się wspaniale powiem nawet ze bardziej zależy mi na JEGO przyjemności niż na mojej. Ale niestety on jak sam sobie nie dogodzi to klapa..Jestem załamana swoją beznadziejnością w łóżku,nie wiem zupełnie co robić. Fakt nie jest hojnie obdarzony przez naturę ale mi to zupełnie nie przeszkadza ,to się nie liczy ..tylko on i jego rozkosz..ale to bardzo nieśmiały i skryty facet w tym problem .. Proszę poradźcie mi coś,może miłyście podobny kłopot.Będę wdzięczna ![]() ![]() There's nothing in my heart No value any more Edytowane przez lalka81 Czas edycji: 2009-03-06 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem beznadziejną kochanką..martwie się
Może to nie w Tobie leży problem, tylko w nim. A raczej w jego przyzwyczajeniach. Jeśli facet często się masturbował (za często) może mieć problem z osiąganiem orgazmu w inny sposób. Spróbuj poruszyć z nim tę kwestię.
A może ma kompleksy i martwi się tym "jak wypadnie" i to blokuje mu przyjemność? Albo boi się czegoś innego. Mój chłopak, kiedy miałam tam "sucho" i jeszcze mieliśmy niewygodną pozycję, też nie mógł dojść. Miał obsesję, że gumka się przetrze albo że podrażni mi pochwę i nie mogliśmy kontynuować seksu, bo nie miał później erekcji.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() Ja będąc z nim zawsze mam przyjemność,więc zawsze wypada dobrze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Powinnaś cały czas powtarzać mu, że jest cudownym kochankiem no i takie tam
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mówisz, że kochacie sie od tygodnia. To zdecydowanie za krótko żeby poznac swoje ciała. Dajcie sobie czas na poznannie się lepiej, a na pewno odkryjecie to co sprawia Wam najwieksza przyjemność
![]() Myślę, że nie powinnaś koncentrować się tylko na doznaniach swojego partnera, bo seks ma byc przyjemnością dla obojga. Nie stawiajcie sobie orgazmu jako celu samego w sobie. Skupcie się na byciu ze sobą, na fajnej relaksującej atmosferze, bez pospiechu. Orgazmu nauczycie się później ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Lalka, a ty miałaś orgazm?
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Czemu uznałaś, że jesteś beznadziejna?? Starasz się, dajesz mu ciepło, pasję, więc na pewno nie jesteś beznadziejna. Tu nie ma co mówić o czyjejkolwiek winie, czy beznadziejności, raczej o pewnych czynnikach, które mogą sprawiać, że on nie może dojść:
- zbyt duże podniecenie to - paradoksalnie - może być powód nie dochodzenia przez faceta - zbyt duża chęć przedłużania stosunku - aby zaimponować partnerce - to też częsty powód (po przekroczeniu pewnego punktu facet już nie może dojść, chociaż czuje podniecenie) - może za długo praktykował onanizm i nie potrafi się przestawić na orgazm nie z własną ręką? - może nie do końca jesteś w jego typie? Pogadaj z nim, bądź cierpliwa i nie rób też niczego na siłę, bo piszesz tak, jakbyś chciała mu zaimponować, zrobić dobrze, a nie myślała przy tym o sobie. Może on to podświadomie wyczuwa - że skupiasz się tylko na nim, jego przyjemności, bo boisz się że on np. Cię zostawi, jeśli nie będziesz chciała seksu. Chcesz tego równie mocno jak on, czerpiesz z tego przyjemność? Zresztą, kobiety nie zawsze mają orgazm i nie zawsze mają go faceci - bywa. Powoli się dotrzecie, albo nie - nie każdy jest sobie pisany w łóżku i w życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Realistka
|
tydzien to troche krotko to moze sie jeszcze zmienic
mi sie wydaje ze jednak to jego sklonnosci do masturbacji, poprostu przyzwyczail sie do reki, a moze jeszcze sie nie otworzyliscie do konca ? bardzo mnie uderzylo to ze napisalas ze zalezy ci na JEGO rozkoszy na JEGO orgazmie. w seksie powinno byc dwoje ludzi, uczucia dwojga ludzi i rozkosz dwojga ludzi ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amen! Zreszta mysl o sobie bardziej - seks to zabawa dwojga. Nie jestes tylko pochwa w ktora Pan Ukochany ma wkladac a Ciebie sam fakt jego zaspokojenia ma satysfakcjonowac. Ja bym sie czula okropnie w lozku jakby moj facet zamiast kochac sie ze mna, cieszyc bliskoscia, probowal technik zaspokojania mnie. Takie rzeczy widac. Zreszta mija kilka stosunkow niz sie nowego partnera nauczysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-03-07 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem dla was tydzien to za krotkoo na wzloty. Dajcie sobie troche czasu. Lepiej poznacie siebie nawzajem swoje ciala, upodobania i odrazu bedzie lepiej. Tydzie to za malo. Zycie to nie film...;-)
Cytat:
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-03-07 o 00:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
![]() ![]() Dziś przyjechał strasznie zmęczony, tylko spał w moich ramionach tego potrzebował właśnie.. dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie zasnąć razem, ale znó uderza mnie w tym poście ta służalczość, on tego potrzebował. Nie wiem ja bym napisała, że miło było razem poleżeć był zmęczony i się poprzytulałam jak spał, bo nie zawsze się ma ochotę na igraszki. Kobieto... sama siebie traktujesz jak przedmiot, to przerażające. Zacznij nad tym pracowac i życzliwie Ci to mówię. Bo mówisz, ze jesteście razem krótko. Przyzwyczaj go, że zawsze jest tak jak on chce, seks jest kiedy on tylko chce, on zawsze ma racje, ty zrobisz jak on chce... To za jakiś czas za rok dwa założysz wątek pt. "dlaczego on mnie nie szanuje i się ze mną nie liczy", tylko, że wtedy na zmiany będzie za późno.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Po piewsze nie rob z siebie ofiary ,meczennicy.
a po drugie mysle ze twoj chlopak sie notorycznie masturbuje i stad problem w dojsciu w inny sposob. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za bardzo przyzwyczaił się do swojego dotyku, wie gdzie jest mu najlepiej. On musi przestań się masturbowac i rozmawiac z Toba o tym, w jaki sposób masz go dotykac ![]() Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Rozmowa, analizowanie, wspominanie, czas spędzany razem, czułość,bliskość.
Po prostu zapytaj go, co go podnieca, jakie Twoje zachowanie, jaka atmosfera. To że facet nie dochodzi w kobiecie, jest czymś spowodowane, zbyt dużą wilgotnością, lub czymś innym. Zamiast sie katować, porozmawiaj z nim. ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Macie racje,boje się tylko ze jak zacznę ten temat on się zamknie.
No ale małymi krokami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Wiesz, chciałm to napisać za pierwszym razem, ale jakos miałąm obawy, ale jednak napisze
wg mnie nie ma czegoś takiego jak "Kiepski Kochanek/Kochanka" jest niedopasowanie, raczej, bo seks, to nie tylko ciało, seks to równiez dusza, i żeby było fajnie, te dwie sfery musza grac ze soba.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
według mnie również nie ma czegoś takiego, że ktoś kiepsko całuje, albo jest kiepski w łóżku. Każdemu po prostu leży co innego. Z każdym trzeba się dopasować, zwyczajnie
![]() i faktycznie zajmij się też sobą, a nie tylko "on, jemu, dla niego".
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
mój mąż mial podobny problem jak zaczynalismy współzycie.Tylko ze on nie mial nawet wzwodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() niech sam sie zadowala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie myślę tak samo.
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to problem się rozwiązał sam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoja droga, na przyszlosc, rada dla Ciebie - dopasowanie sie w lozku zabiera zwykle "nieco" wiecej czasu niz tydzien, wiec jesli po tygodniu czujesz ze jest problem, to dlatego ze go sama sobie tworzysz, a nie dlatego, ze problem jest. PS. Cos mi sie zdaje, ze poprzednie niepowodzenia w zwiazkach, to nie kwestia zadnego "pecha" ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-05-21 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wyrak
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pasc padlem, ale nie wiem czy powstane
![]() Jakos tak ostatnio trafiam na tematy, gdzie ludzie okropnie naduzywaja slowa "kocham", ale to naprawde okropnie ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedni dojrzewają później drudzy wcześniej, nie ma się co śmiać. A jak się jest młodym i/lub niedojrzałym to wielkie miłości po grób,to ten ostatni już! zdarzają się... nader często ![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-05-24 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja to oceniam, to moja prywatna sprawa i naprawde nic Tobie do tego. Wg mnie, jesli ktos szafuje takimi deklaracjami o milosci, by zerwac z ta osoba po kilku dniach, to naraza sie na smiesznosc i tyle. Nie wysmiewam sie z nikogo, tylko zachowanie tej osoby jest smieszne i tyle. Tak samo, to moja sprawa, na podstawie jakiej ilosci informacji bede wyciagal wnioski.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.