|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec u Szotty- 112 Carolina Herrera
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
wodę toaletową w sprayu kilka razy pstrykniętą. (widać na zdjęciu) Co bym chciała... głównie to ubrania. NIE CHCE KOSMETYKÓW! (z wyjątkiem bez silikonowych do włosów- odżywki, maski, oleje...) - ubrania (S, M) - książki typu "hera moja miłość" lub filmy tego typu - dr house- (poza 1 sezonem) - biżuterię - lakiery do paznokci - fajną pojemną torbę (nie czarną) ew. rozważę też książki z serii wiedźmina na koleżanki ![]() NIE INTERESUJĄ MNIE ZAPACHY
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2011-07-17 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec u Szotty- 112 Carolina Herrera
Mam firmowe ciuszki XS, S i takie większe S
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Załączam zdjęcia torby i lakierów. Torba była kupiona jako nowa na Allegro i używana przez 3 miesiące. Jest z niebieskiego zamszu (a ten "krokodyl" to lakierowany skaj). Jeśli się zdecydujesz, to postaram się ją jeszcze potraktować czymś, żeby pozbyć się śladów używania przy rączkach. Wymiary: szerokość 40 cm, wysokość 28 cm, z rączkami 40 cm.
Lakiery to Opi Suzi Skis in the Pyrenees i Chanel Sun Gloss, oba używane (Opi kilkakrotnie, Chanel ma ok. 20% ubytku). Pozdrawiam ![]() Nanah
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Obu par spodenek już nie ma niestety. za kurtkę szukam innej, ale resztę chętnie oddam. Nie wiem, jak Ty to widzisz, ale mogłabym oddać rybaczki + te 3 bluzki i pasek za perfumy, filcowe kolczyki i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1310885515. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Rozumiem. Proponuję Ci dosyć sporo, ale jeśli nie bardzo Ci odpowiada taka wymiana to trudno. ![]() Pozdrawiam. ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- No mnie odpowiada, ale nie rozumiem czemu poprzednia wersję odrzuciłaś? Proponuję Ci jeszcze jedną bluzkę + pasek za Twoją koszulkę. Nie pasuje Ci? ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-07-17 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.