![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
>>>>>>>>>>>>> GRUDZIEŃ >>>>>> perfumeria, drogeria, apteka, kiosk i elektonika :Dnieaktualne Witajcie ![]() Moje zasady: 1.Odpisuj u mnie (lub daj znać że odp, nie śledzę wątków)- ja będę odpisywać u Ciebie 2. Jeśli coś Ci się spodobało proszę podaj nr/nazwę/ew.link. 3. Proszę o uczciwość- jeżeli już się dogadujemy co do wymianki to jeśli zrezygnujesz chociaż daj mi znać. 4. Osoby z mniejszą ilością przekupek lub negatywami proszę o wysyłkę jako pierwsze 5. Jeśli nie odpisałam - przypomnij się proszę ![]() ![]() ![]() 6. Na PW proszę wysyłać TYLKO swoje dane i info dotyczące przesyłki - bo przy wielu wymiankach robi się bajzel i nie mogę nic znaleźć ![]() 7. Jeśli po wymiance nie będziesz w 100% usatysfakcjonowana - proszę pisz, naprawdę da się ze mną w razie czego dogadać ![]() ![]() Moja wish: ![]() choćby odlewkę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Legenda : ![]() ![]() ![]() ![]() (najchętniej dodam do wymianek ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-02-01 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>>>>>>>>>>>> GRUDZIEŃ >>>>>> perfumeria, drogeria, apteka, kiosk i elektonika
ZAPACHY ITP 1. Paco Rabanne Black XSMogę odlać do 10 ml-20ml , tylko za miniatury ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20378,paco-rabanne-black-xs-pour-elle-edt.html&next=1 2. Usta różowe, flaszka 10 ml bez atomizera, nowe nietykane 3. Bon Bons, Tropical Berry, raz psiknięty, baaaardzo słodki! 4. Mgiełka H&M White Flower, została połowa 5. Atomek na ok. 8-10 ml po EA Green Tea do odpachnienia ![]() 6.Lutens, Ambre Sultan Fraiche, z 2,5 ml zostało jak na foto 7.Próbka męskiego Shiseido 8. Próbka męskiego Marc Jacobs 9.Pusta flaszka po Pierre Cardin Emotion 10.Pusta flaszka po Salvador Dali Little Kiss Cherry
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-08 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>>>>>>>>>>>> GRUDZIEŃ >>>>>> perfumeria, drogeria, apteka, kiosk i elektonika
PIELĘGNACJA 11. Zestaw Rival de Loop:-pianka do mycia z pompką (na wypróbowanie ale jest wydajna) , opakowanie 25 ml -krem nawilżający z efektem matującym, pozostało 3/4, opakowanie 50 ml 12. Avon Liftingujący żel do biustu, pozostało ok.3/4, opakowanie 150 ml KOLORÓWKA 13. Podkład Rimmel Recover, kolor 01 Ivory, tester z wymiany , nie używany, 15ml14. Max Factor, Cień sypki, niebieski jak na foto iza243 15. Sztuczne rzęsy, brak kleju, klasyczne , nie używane, nie są z MAC'a to tylko napis ![]() Rzęsy 2 pary! tak jak na foto ale mają 4 kryształki zamiast 5 ![]() ![]() 16. Maseczka H&M nowa oczywiście ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-13 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
APTEKA (wszystkie leki są dostępne bez recepty i mają aktualną datę ważności) 17. Trachisept, miód i cytryna, 8 tabletek do ssania, data ważności na foto Działanie: Preparat Trachisept miód i cytryna: -wspomaga przy podrażnieniach gardła i jamy ustnej, -łagodzi podrażnienia błony śluzowej gardła, -ułatwia oddychanie, -odświeża oddech.Wskazania: Wspomagająco przy podrażnieniach gardła i jamy ustnej. Dawkowanie: Dorośli - ssać po 1 pastylce 3-6razy dziennie. Dzieci - ssać po 1 pastylce 2-4 razy dziennie. 18. Homeogene 9 39 sztuk, data ważności na foto Wskazania: Bóle gardła, chrypka. Dawkowanie: Doustnie. Dorośli i dzieci powyżej 6 roku życia: ssać powoli 1 tabletkę co godzinę między posiłkami, wydłużając przerwy w miarę następowania poprawy. Nie stosować więcej niż 6 tabletek w ciągu doby, po uzyskaniu poprawy zmniejszyć dawkowanie do 3 razy po 1 tabletce. Nie stosować dłużej niż kilka dni. Zapoznaj się z właściwościami leku opisanymi w ulotce przed jego zastosowaniem. Przed zastosowaniem leku należy sprawdzić datę ważności podaną na opakowaniu (etykiecie). Nie należy stosować leku po terminie ważności. Przechowuj lek w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym i niewidocznym dla dzieci, zgodnie z wymogami producenta. Poinformuj lekarza: Gdy masz nadwrażliwość na substancje czynne lub na którąkolwiek substancję pomocniczą. 19. Maść ichtiolowa, użyta około 5 razy, zużycia jak na foto, data ważności na foto Wskazania: Ropne stany zapalne skóry, owrzodzenia, czyraki, trądzik wtórnie zakażony, stłuczenia, jako środek przeciwzapalny, bakteriostatyczny, ułatwiajacy odchodzenie ropy. Dawkowanie: Zewnętrznie. 1-2 razy dziennie nakładać maść na chore miejsca skóry. Możliwe skutki uboczne: Miejscowe podrażnienie skóry. Poinformuj lekarza: Gdy masz nadwrażliwość na składniki leku, uszkodzoną skórę. Gdy jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także, gdy karmisz piersią. Przed zastosowaniem maści należy skonsultować się z lekarzem. GAZETY (dokładam na bieżąco ![]() 20. Horoskopy na rok 2012 itd 21. Uroda nr 12/2011 płatek Flesz nr 5, 5 grudnia 2011 Twój Styl Styczeń 2012
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-27 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ELEKTRONIKA 22.Telefon Lg Shine ke 970 kolor srebrny używany Stan jak na foto Telefon posiada simlocka, siec Orange (do ściągnięcia kwestia 20 zł bądź jeśli masz znajomego który to potrafi to pikuś ![]() Plusy: - ekran był wymieniany ok.3-4 miesiące temu więc jeszcze dłuuugo posłuży (100 zł mnie to kosztowało ![]() - lusterko!!! ![]() - Słuchawki itd z folią jeszcze jak widać ![]() -Bateria ładowarka i wszystkie części oryginalne -miejsce na kartę pamięci ![]() - posiada dobre światełko do robienia zdjęć (ma moc ![]() - wykasowałam co moje, nie przywracałam ustawień fabrycznych bo w telefonie jest: *kamasutra po angielsku ![]() * the sims *the sims wyspa *ginger * słownik angielsko - polski Instrukcja Wady: - porysowany jak normalny używany tel (choć nie widać mocno bo obudowa ma specyficzny "wzór" i jest błyszcząca) - odłamany kawałek plastiku przy wejściu do ładowarki (foto) co nie przeszkadza w użytkowaniu ![]() - ukruszony/ułamany kawałek ekranu na dole (foto) nie odpada ani nic się nie dzieje, jest w miejscu gdzie napraaaawdę to nie przeszkadza ![]() 23. Myszka jak na foto, kolor niebieski, optyczna, świecąca, używana, wejście do komputera stacjonarnego 24. Klawiatura (brak foto) używana z podświetlaniem, wejście do komputera stacjonarnego 25. Monitor, model jak na foto, stan bdb, używany, ze względu na gabaryty wolałabym odbiór osobisty ![]() 26. Mam też części do komputera stacjonarnego : stację dysków itd bo płyta główna odmówiła posłuszeństwa więc mama nie używa a ja mam laptopa PROSZĘ PYTAĆ ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-08 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
INNE 27. Linijka z żabcią z płatków nestle ![]() 28. Naklejka na telefon ( z serduszkami i kryształkami) nowa, w folii (wyciągnięta z folii do fotki ![]() ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-08 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy chętnie wymienię na kosmetyki
![]() zapraszam do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30812778 wiele darmówek ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-08 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Podkład AA Make Up, antybakteryjny podkład matujący do cery trądzikowej kolor: 1 kość słoniowa nowy! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1 Tusz Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Ewcik0410 kolor: Black używałam , spokojnie na wieeeele testów wystarczy ![]() nie wiem ile zostało bo ciężko to określić jednak muszę oddać bo mam jeszcze 4 inne tusze ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,349,max-factor-2000-calorie-dramatic-look.html&next=1
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-21 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Isana Pianka do włosów koloryzowanych, użyta ze 2 razy Deo Lady Speed Stick, koło połowy
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-19 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA żel pod prysznic Original Source Dragon fruit & Capsicum 250 ml, NOWY nie używany ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-30 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-02-01 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam plasterki na nos: Nesura - 2szt. i Men's Biore Pore Pack - 2 szt. za maskę H&M
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lipiec na maksa!!! :)
|
hej, nic nie znalazlam
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć mój kochany skarbie
![]() Hurrrrrrrrrrra urodę oczywiście blokuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Believe jest przepiękne ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
wiesz co?
przejrzałam Twój wątek i jedynie telefon by mi się przydał.nic więcej |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A może odleweczka YSL Cinema za Black XS?
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ---------- edp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za max factor cień sypki?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
W porządku.Prosze o pw z adresem do wymianki.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
A co wybierasz oprócz paletki, moja droga?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.