![]() |
#1 |
BAN stały
|
LIpiec ! Kosmetyki i biżuteria
ZAPRASZAM
![]() Zdjęcie 1; Balsam CRIMSON Marks&Spencer - NÓWKA Perfum CRIMSON Marks&Spencer- ilość widać na zdjęciu Balsam Avon Skin So Soft - NOWY Dwa małe kremiki z wazeliną- do rąk i ciała NOWE Bi- Es perfum zapach OSChi ( miodowy) - zużycie znikome NO7 balsam do Ciała nowy - ODDAM za coś naprawdę dobrego Perfum Marks&Spencer LAWENDER - zużycie widać na zdjęciu Velvet puder dośc ciemny - została połowa Sanctuary body lioton - Zużycie widać Drugi balsam avon - Nówka Royal jelly - nowy balsam Zdjęcie 2; Niebieskie wałki - NOWE Puder Johnsons Baby - zużycie znikome Lakier miętowy Lakier Pudrowy Royal jelly do ciała - Nowy Royal jelly do twarzy - Nowy Piękne koronkowe opakowanie na pędzle Kolorowe wałki - raz założone Zdjęcie 3; Tester pudru Golden rose - opalony ( pół opak) Cienie z lusterkiem ( rózowy i zielone ) 1 wypróbowane Parasol męskie perfumy ! były bardzo drogie ! Zużycie do końca naklejki Olay krem na dzien - użyty raz Zalotka - Używana Pędzel Bonjours - używany 4 błyszczyki ( każdego została ok połowa ) Beżowa pomadka - zostało malutko . Mogę oddać jako gratis Pędzel składany - używany Złoty eyeliner - koło połowy Cienie - zieleń i brąz - NOWE Hanna Montana - pomadka poczerwieniająca usta. Użyta troszeczkę Rimmel - cienie . Jednego nie ma. Pozostał zielony i biały Puder kupiony w anglii . Dla jasnej karnacji . Zużycie małe ZDJĘCIE 4 Pudrowo różowy cień w kuleczce - pół zostało Biały pękający lakier - NOWY Grafitowy eyeliner - użyty raz Morski cień w pędzelku - użyty max 3 razy Paletka brązowych cieni do powiek użyta kilka razy Gąbeczka do masaży , maseczek ( szorstka) Różowy błyyszczyk - użyty raz Rimmel- morski cien -zostało ok połowy Srebrno szara kredka do oczu z rozmazywaczem - widać na zdjęciu Cień czerwono biały - NOWY 3 x pędzelki do cieni , różu 1. szminka rimmel - róż- zostało dośc mało. ODDAM JAKO GRATIS 2. szminka Bell - mało. ODDAM jako gratis 3.szminka Golden Rose - użyta raz No7 cien - kolor zgniła zielen kredka zielona duza kredka zielona mała obcinacz do paznokci WYMIENIE NAJCHĘTNIEJ ZA PERFUMKI LUB RZECZY LEPSZE; + żółty strój do kąpieli . SUPER modny . Tylko przymierzony - S-M-L + pomaanczowy strój z metką . taki sam rozmiar. Na metce cena 140 zł.Z zipem ! + strój kąpielowy w skórę wężową . taki sam rozm. użyty max 3 razy OKULARY CHANEL ORYGINALNE !! MaDE IN ITALY!!! Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2012-09-02 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: LIpiec ! Kosmetyki i biżuteria
ZDJĘCIE 1;
korale białe korale kolorowe Długie pudrowe perełki różowe koraliki bransoletka Czarne korale bransoletka beżowe koraliki nowe kółka kolczyki klipsy kwiatki 2 bransoletki dla dziecka pudrowe korale duża bransoletka ROSSMAN Zdjęcie 2 Piękne korale . Dałam za nie dużo .ODDAM za cos super ![]() Wiosenne korale ![]() ZDJĘCIE 3 Super modny niebieski naszyjnik Brązowy naszyjnik bransoletka koralik czarna bransoletka ala pandora ( brakuje 1 cyrkonii ) modna zielona bransoletka niebieski naszyjnik Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2012-07-03 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ZDJĘCIE 1
korale czerwone korale beżowe Czarny naszyjnik Białe kolczyki żółty modny naszyjnik zielono- brazowa bransoletka kolorowe korale ZDJĘCIE 2 naszyjnik motyl bransoletka złota z kamieniami kolorowy naszyjnik z bransoletka czarny naszyjnik serduszko wisiorek złote klipsy złote kipsy złote klipsy 3 pierscionki w 1 bransoletka perełki małe zlote klipsy bransoletka pierścionek wąż pierścionek z niebieskim pierścionek z oczkiem czerwonym ZDJĘCIE 3 niebieska bransoletka kolczyki czarny naszyjnik złote kolczyki klipsy brazowy naszyjnik kolorowe korale srebrne korale srerny naszyjnik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tusz już prawie wyleciał także dzięki
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś za Sanctuary body lioton - Zużycie widać?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
hmm, tylko ja nie mam żadnego masełka z body shopu i nigdy na wymiankę nie miałam :P na zdjeciu jest scrub żurawinowy ale już dawno odpłynął.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podkładu użyłam 3 może max 4 razy po kropli więc jest jak nowy nie widać ubytku,
pudru już nie mam chyba odznaczyłam na szaro, albo zapomniałam ![]() chusteczki, mgła są. Wypiszę Ci co mi się podoba napisz proszę co ewentualnie mogłabyś oddać: lakier miętowy i pudrowy, Bi-es perfum,bluzka floral na ramiączkach, szare legginsy, szara dłuższa z bufkami
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no to ładnie...
kochana będzie duża wymiana (nie czuję że rymuję ![]() Royal jelly (są na KWC? nie mogę ich znaleźć) Dwa małe kremiki z wazeliną- do rąk i ciała NOWE te serducho, kolczyki, bransoletka, pierscionek też bym wzięła jakbyś dała ![]() i cd player może pooglądaj dokładnie, może coś jeszcze wynajdziesz? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi czy legginsy się dopasowują do ciała , ja noszę "s" i zdarzyło mi się kupić za duże i wisiały
![]() z jakich firm są lakiery i ewentualny stopień zużycia ? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- byłabym chętna wstępnie na miętowy ![]() ale tak dokładnie jeszcze sobie to przemyślę i da, znać jeśli pozwolisz wieczorem dnia jutrzejszego ![]() ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Balsam CRIMSON Marks&Spencer - NÓWKA
Balsam Avon Skin So Soft - NOWY Dwa małe kremiki z wazeliną- do rąk i ciała NOWE NO7 balsam do Ciała nowy - ODDAM za coś naprawdę dobrego Sanctuary body lioton - Zużycie widać Drugi balsam avon - Nówka Royal jelly - nowy balsam cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
przykro mi, nic dla siebie nie znalazłam :-(
Może nast.razem. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak podobaj mi się bokserka floral i na lakier też byłabym chętna na legginsy w sumie też (przemyślę to jeszcze) wolałabym taką większą wymiankę żeby nie wymieniać tylko jednego podkładu na 1 rzecz.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Napisałaś " w razie czego" , więc zrozumiałam,że jest to opcja nr. 2, a nie pewnik.
Nie za sam podkład się nie wymienię, chyba,że za jakiś inny podkład. Nie wymieniam się 1:1, ewentualna wymiana wchodzi w grę gdy na czymś mi zależy
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
nicc ;/
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Opcja była wstępna podkład, pianka , mgła, za leggi, bokserkę i lakier. Twoja że lakier za coś co ewentualnie wybiorę, więc już sama nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.