|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() CZERWIEC wymiana nowych rzeczy sukienki, buty zapraszamProszę o zamknięcie wątku. Wątek nieaktualny.
cześć dziewczyny ![]() chciałabym szybko wymienić sukienkę, którą dostałam w prezencie, a nie leży na mnie dobrze. Jest nowa z kompletem metek. Nie była noszona. Dekolt kopertowy, dół prosty ołówkowy, materiał z delikatnym pastelowym wzorem. Najlepiej wyglądałaby z cienkim paskiem. Rozmiar 38/40. Wymiary: długość 108 cm, w talii 40 cm, w biodrach 102 cm, w biuście 100-102 cm zdjęcie robione na krótkim manekinie, W zamian interesowały by mnie ciekawe dodatki, ładne perfumy- generalnie jestem otwarta na propozycje i chce jej się szybko pozbyć ![]()
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:11 Powód: Zamknięcie wątku nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Nową sukienkę róż neon kopertowa z metkami 38/40
Dokładka
Bombka z bufkami. Na górze gładka, na dole piękny kwiatowy wzór. Nowe, nie były noszone. Długość całkowita : 67 cm Szerokość pod pachami: 2 x 40 cm do 2 x 54 cm Szerokość w pasie: 2 x 35 cm do: 2 x 47 cm Szerokość na dole: 2 x 30 cm do: 2 x 50 cm Mam dwie szarą i czarną. W zamian najchętniej wymienię za dobry podkład, paletkę sleeka the orginal, tusz, czerwoną spódniczkę - te rzeczy mnie obecnie interesują.
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-06-27 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.