|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Clinique, Bioderma, Lancome, L'Oreal i inne, czyli wątek u madziarry
Witam
Po ostatnich porządkach mam do wymiany kilka kosmetyków. Wszystkie moje kosmetyki są oryginalne, prawidłowo przechowywane, zadbane. W zamian szukam najchętniej: * pielęgnacji aptecznej - miceli, filtrów (najchętniej Bioderma lub Avene), wody termalnej, kremu na przebarwienia (Iwostin, Floslek) *masek/odżywek do włósów suchych/ zniszczonych *Korektora pod oczy - czysty, jasny beż lub z kroplą żółci * Tuszu do rzęs - czarny lub brąz * balsamów do ciała * Matowego bronzera *Mocno natłuszczających kremów do stóp Tak naprawdę rozważę każdą propozycję Z góry dziękuję za ubrania i Avon. 1. Bioderma Sebium AI preparat punktowy na niedoskonałości. 15ml, użyty może 3-4 razy 2. Guhl Langzeit Volumen spray do stylizacji włosów nadający objętość. 125 ml, ubytek ok. 30% 3. Clinique High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara tusz do rzęs, nowy, świeży, otworzyłam go w zeszłym miesiącu i użyłam kilka razy. Pełnowymiarowy, odcień czarny 4. L'Oreal cienie do powiek + do brwi, wersja dla blondynek. Ubytek jak na zdjęciu, najbardziej używany był jasny cień (ubytek ok. 10%-15%), pozostałe użyte po kilka razy. 5. Gosh kredka do powiek, odcień Cool Mint (miętowy), temperowana chyba 2 razy 6. Gosh kredka do powiek, odcień Blueberry Ice (lila), temperowana chyba 2 razy 7. Scott Barnes konturówka do ust, odcień See through Pink, raz temperowana 8. Douglas Beauty System, delikatna pianka do mycia i demakijażu twarzy. Bardzo wydajna, użyta kilka razy, ubytek nie przekracza nawet 5%. 9. Charles Worthington Hair Healer, odżywka nawilżająca do włosów, bez spłukiwania, ubytek ok. 5% z 200ml 10. L'Oreal True Match puder w kamieniu, ubytek minimalny (ok.5%), odcień N4 Beige 11. Lancome Color Design poczwórne cienie do powiek, ubytek testowy, miniatura 12. Scott Bernes, paleta do makijażu, 2 róże, 4 cienie, 4 błyszczyki. Róże i cienie - ubytek testowy, błyszczki użyte kilka razy
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-05-25 o 20:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Bioderma, Lancome, L'Oreal i inne, czyli wątek u madziarry
Coś za:
9. Charles Worthington Hair Healer, odżywka nawilżająca do włosów, bez spłukiwania, ubytek ok. 5% z 200ml 2. Guhl Langzeit Volumen spray do stylizacji włosów nadający objętość. 125 ml, ubytek ok. 30% ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? mam dwa balsamy
odpisz u mnie proszę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post26880135 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam!
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
10. L'Oreal True Match puder w kamieniu, ubytek minimalny (ok.5%), odcień N4 Beige 12. Scott Bernes, paleta do makijażu, 2 róże, 4 cienie, 4 błyszczyki. Róże i cienie - ubytek testowy, błyszczki użyte kilka razy ? na dole 1 strony u mnie kosmetyki
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
może znajdziesz coś u mnie za Clinique High Definition? pozdrawiam wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26088187 Edytowane przez kalinowym mostem Czas edycji: 2011-05-26 o 18:06 |
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
U mnie coś za krem Biodermy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27142855
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.