|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W grudniu poszukuję :)
Oddam wiele i poszukam poza wątkiem za:
*słuchawki nauszne typu Skullcandy, Urbanearz *akcesoria, dodatki, bieliznę, ubrania Victoria's Secret PINK *marmurki w rozm. 38 *kompletów bielizny, chętnie obsessive *bejsbolówkę w obojętnie jakim kolorze *skinny Tally Weijl lub Bershka w rozm. 38 *strój kąpielowy z Cubusa bez ramiączek z falbankową górą *dżinsową sukienkę Zara z koronką *torbę Roxy dużą *dłuższej zimowej, ciepłej kurtki *spódnicę maxi *rajstopy a'la pończochy *buty lity, wedgesy *buty lacoste bundle *sukienkę maxi *rajstopy w serca/kropki, etc. *etui na notebooka *easytony w rozm. 39 *legginsy ze skórzanymi wstawkami *swetry w zwierzęta, serca, norweskie, oversize *ubrań Femi, Plny, Endorfina, Dill *baggy spodni *haremek w panterkę/kwiatki itd. *kombinezonu, z długimi wąskimi nogawkami, lub inne wersje *ubrań z garden collection H&M (najbardziej mi na legginsach zależy) *odlewek perfum damskich lub męskich *sukienki z zamkiem z przodu *zegarka w stylu asos *kolczyka do tragusa *koszuli dżinsowej Póki co to tyle, więcej nie pamiętam ![]() ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-06 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: W grudniu poszukuję :)
u mnie baggy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
u mnie baggy
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.