|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
MAJ Bardotka 75E nowa z metkami i pudelkiem:)
Biustonosz Bardotka Roses 286
Milena Bardotka, która kusi i uwodzi swym niezaprzeczalnym wdziękiem. Piękne, rozwinięte pąki róż zmysłowo oplatające zarówno miseczki jak i boczki biustonosza stają się tu prawdziwym odzwierciedleniem kobiecej duszy, pełnym piękna, potrzeby wyjątkowości i niezaprzeczalnej zmysłowości. Wyrafinowany bukiet, od którego wprost trudno oderwać spojrzenie. Kokietujący od chwili narodzin, ponętny od pierwszego wejrzenia. Seksownie uwypuklony biust dzięki miseczkom push up zapewni Ci poczucie niezwykłej kobiecości przyprawionej o pełny, jędrny, optycznie powiększony biust. Odpinane ramiączka to tutaj obowiązkowy, bardzo praktyczny atut. Stań się prawdziwą boginią piękna! |
|
|
|
|
#3 |
|
:)
|
Dot.: Bardotka 75E nowa z metkami i pudelkiem:)
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bardotka 75E nowa z metkami i pudelkiem:)
coś u mnie?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Bardotka 75E nowa z metkami i pudelkiem:)
cos u mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.