|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD - Miki, minerały, 2 tuniki, kosmetyki drogeryjne
coś za:
7.BIELENDA- dwufazowy płyn do zmywania makijażu, ubytek na zdjęciu (wystarczy na kilkakrotne przetestowanie), data ważności 09.2012 9.NIVEA- dwufazowy płyn do demakijażu. Ubytek na zdjęciu (oceniam na 35%). 6.GARNIER- tonik łagodzący, do cery suchej. Ubytek na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja mam:
-peeling do ciała (mocny, ale nie drapiący- z okrągłymi drobinkami) -tusze do rzęs (ze zwykłymi szczoteczkami, wydłużające lub pogrubiające), prócz Avon, Oriflame, Maybelline -żele pod prysznic (najchętniej Nivea Happy Time, Palmolive Cashmere) -można kusić lakierami Bell: Glam Wear, AirWear lub Fashion Colour za: BOURJOIS- błyszczyk Effet 4D, odcień 64 Rose Metalise. Bez tego brokatu w nakrętce. Pojemność 7,5 ml, ubytek ok 10% (użyty z 5-6 razy). L'OREAL- błyszczyk Glam Shine Blush, odcień Baby Blush (151)- blady róż, ubytek ok 25-30%. Pojemność wyjściowa 6ml. MAYBELLINE- korektor pod oczy "instant Age rewind",odcień light (20), raz użyty, kupiony na allegro ok 5 miesiące temu. Ważny 12 miesięcy po otwarciu. Tubka 11 ml, z blistrem. Po wyciśnięciu wypływa najpierw troszkę wody, ale od nowości tak było. Dorzucę gratis do wymianki. CABOODLES- podwójny błyszczyk. 8,8ml. Rożowo-fioletowy + bezbarwny z widocznym brokatem. Nowy. Oddam za drobiazg. ESSENCE- lakier "Colour&go", odcień walk of fame (34), raz użyty. a prócz tego: 2.ASTOR- błyszczyk Soft Sensation (SPF12), odcień Innocent Pink (100), użyty ok 5 razy, pojemność wyjściowa 5 ml. 3.MAD BEAUTY- sztyft do ust "Pina Colada". Użyty 2x. W kształcie shakera. 4g. 6.GARNIER- tonik łagodzący, do cery suchej. Ubytek na zdjęciu. 7.BIELENDA- dwufazowy płyn do zmywania makijażu, ubytek na zdjęciu (wystarczy na kilkakrotne przetestowanie), data ważności 09.20128I. odpisz u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=mariaa15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
MAYBELLINE- korektor pod oczy "instant Age rewind",odcień light (20), raz użyty, kupiony na allegro ok 5 miesiące temu. Ważny 12 miesięcy po otwarciu. Tubka 11 ml, z blistrem. Po wyciśnięciu wypływa najpierw troszkę wody, ale od nowości tak było. Dorzucę gratis do wymianki.
coś za? czy on jest jasny? i ewentualnie te 2 lakiery |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1.Pędzelek do korektora, płynnego. 2. Gąbka do rozcierania cienia "smoky". ESSENCE- lakier "Colour&go", odcień walk of fame (34), raz użyty. Pojemność wyjściowa 5 ml. NIVEA- dwufazowy płyn do demakijażu. Ubytek na zdjęciu (oceniam na 35%). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za poniższe??
LUMIERE- Delicate Pink- róż, próbka LUMIERE- róż "Poppy", próbka. LUMIERE- cień 2g "Ditto 05" Joppa - krem pod oczy Odpisz u mnie... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj: hi: Podoba mi się tunika z Iszej fotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze podkłady, masła, kremy do ciała. mam też 20ml. miniaturkę żelu happy time
![]() -peeling do ciała z hean, zużyłam około 30% -tusze do rzęs, mam celi i miss sporty (genialny, ale niestety mam zbyt wrażliwe oczy) -można kusić lakierami Bell: Glam Wear(ciemny fiolet) Fashion Colour(jasny fiolet) Jak byłabyś zainteresowana to pisz w mój watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ręczniki są już w trakcie wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
LUMIERE- róż "Poppy", próbka. LUMIERE- próbka różu "Fresh Roses" EDM (Everyday Minerals)- sampel (przesypany do woreczka strunowego) podkładu „Fawn”, formuła o.glo. Jedynie spróbowany na dłoni. LUMIERE- róż "Ditto O". Próbka, praktycznie cała. ale nie oddam ich za Enigmę. Poza tym piszesz, że minerały wymieniasz tylko na minerały. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
W takim razie niestety ale nic dla siebie nie widzę...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ninnette Czas edycji: 2011-11-15 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.