![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
<<<grudzień>>>
Zapraszam
![]() Mini regulamin: - Jeśli masz zamiar mi nie odpisywać to nie pisz w moim wątku, szanuj mój czas! - Nie robię zdjęć na sobie - nie mam na to czasu. - Rzeczy nowe wymieniam tylko na nowe rzeczy. Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <<<grudzień>>>
Fioletowa tunika/sukienka z falbanami. NOWA z metkami. Rozm. S
Biała z twarzą kobiety. Ma małą dziurkę (drugie zdjęcie). Nie używana. Japan Style. Czarna 2in1, pod spodem ma bluzeczkę w paseczki, one są zszyte, ma wiązanie na szyi. Japan Style, założona raz. Czarna sexy bluzeczka Amisu. NOWA z metkami. Amisu, rozm. M. Lejący dekolt. Plecy są prawie całe odkryte i ma z tyłu 'pajęczynkę' z cyrkonii. Dostałam ją w pezencie, niestety to nie mój styl. Tunika w kratę. Rzm. na metce M. Szer pod pachami 43 cm. Długość ok. 76 cm Szara bokserka. NOWA bez metek. Rozm. S Łososiowa tunika z guziczkami. Ma szlufki, ale nie mam do niej paska, rozm. S Szara H&M. Rozm. S Różowa bluzeczka, warstwowa. Top Shop. Rozm. UK10 Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-04 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Różowa z twarzą,. Only, rozm. S
Żółta z motywem kwiatowym. Only, rozm. S Biała w kropki. Troll. Rozm. S Morska tunika. Rozm z metki 34/36. Szer pod pachami 39 cm, dł 85 cm Czarna z białymi kwitkami. Troll, rozm. XS W różowo białe paski nietoperz. Rozm. S Biała z twarzą kobiety, rozm. S Czarna z napisem Teranova, rozm. S Czarna gładna Teranova. NOWA, rozm. S Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Brązowa bluzeczka zeberka. Vero Moda rozm. M. Dł. 67 cm, szer. pod pachami 49 cm.
Brązowa bluzeczka. H&M. Posiada sznureczki.ramiączka, można ją zawiązać. Ma małą dziurkę na dole ![]() Bluzeczka/golfik w paski, srebrna nitka. Teranova. Rozm. S Biała w kropki wiązana na szyi. Rozm. S Tunika w biało srebrne z brokatem paski. Szara bluzeczka w paseczki, taka troche bomkowata. Lindex. Rozm. z metki L. Szerokość pod pachami 36 cm, długość ok. 62 cm Biała z guziczkami, lekko prześwituje, normalne ślady użytkowania. UK 12. Dł. 58 cm, szer. 43 cm Brązowa bluzeczka. Zielona bluzeczka zapinana z tyłu na zameczek. Biała bluzeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Fioletowa bokserka. Teranova.
Zielona bluzeczka. Rozm. S Bokserka z przodu gładka, z tyłu w paski. NOWA z metkami. Teranova, rozm. M Miętowa bokserka. Teranova, rozm. S Różowa bokserka. Berska, rozm. S Zielona bokserka z koralikami na dekolcie, rozm. S Czerwona w kropki. H&M, rozm. XS. Kawa z mlekiem bluzeczka na ramiączkach. NOWA z metkami. House, rozm. S Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czarna koszula zapinana na guziki, rękaw 3/4, ma kieszenie, bez paska. Rozm z metki 140/146
Turkusowa bluzeczka 2in1. Czarno szara z kapturem. Japan Style. Dł. 67 cm, szer. pod pachami 40 cm, dł. rękawa od zewn strony 58 cm, dł. rękawa od wewn strony 48 cm Brązowa bluzeczka, wiązana paseczkiem. Espirit. Rozm. na metce XS Żółta bluzeczka. Espirit. Elegancka, zielona w paseczki, 2in1, z białym kołnierzykiem. Beżowa elegancka bluzeczka, materiał jest przezroczysty. Rozm. M Różowy sweterek, trochę zmechacony, golarka powinna załatwić sprawę, rozm. z metki L ale jest to S. szer pod pachami 42 cm, dł rekawa 61 cm, dł. całkowita 54 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nietoperz w paseczki.
Zielony sweterek. Only Jasno zielony sweterek. Sweterk w paseczki. Vila Dzianinowa, czarna tunika z guziczkami. NOWA, rozm. S Czarny sweterek z bufiastymi rękawami, łapie róże farfocle, trzeba przejechać rolką do ubrań. French Connection. Rozm. S Sweterek w brązowo, fioletowo, różwe paski. Cherokee. Sweterek w kwiatuszki. Rozm S. Czarny sweterek. Brązowy sweterek. Bik Bok. Rozm. na metce M. Szer. pod pachami 42 cm. Dł. 63 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Fioletowy sweterek Mango, rozm. S
Sweterek w żółto turkusowe paski. Atmosphere. Rozm. XS Brązowy sweterek. Cubus. XS Zielony w paski. H&M. Szaro czarne paski, golf z zameczkiem z boku. Czarny sweterek na guziczki. Rozm z metki 34/36. Dł całkowita 60 cm, szer. pod pachami 40 cm, dł. rękawa mierzona od zewnętrznej strony 61 cm, dł. rękawa mierzona od wewnętrzenej strony 54 cm. Ciepły, brązowy sweterk z dużym dekoltem. H&M. Czarny sweterk, rękaw 3/4 z guziczkami. Clokhouse. Pod pachami 42 cm, całkowita długość 55 cm, dł. rękawka 31 cm Oldschool'owa bluza Adidasa. Stan -bdb. Rozm S/M Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Khaki kurteczka. Only. Rozm z metki M.
Khaki, cieplejsza. Only Khaki/zielny płaszczyk Pretty Girl, rozm. S SZara marynarka w kratkę. Ma poduszki, ale można odpruć. Brązowy żakiecik. Grafitowa kamizelka. Rozm. S Czarny sztruksowy żakiecik. Rozm. S Paski - biały w kropki nowy. Z PASKÓW NIE MA: 4 od góry, trzech ostatnich Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Fioletowa tunika/sukinka. Japan Style. Miałam ją na sobie raz. Tylko za inną sukienkę.
Zielona, letnia sukienka H&M. Nowa z metkami. Rozm. 34 Sukienka w kwiaty, wiązana na szyi. Rozm. S Sukienka Merlose, rozm. S. Miałam ją na sobie dwa razy. Szara sukienka w paseczki, posiada halke, ma szlufki na pasek, ztyłu jest na gumce, więc może się jeszcze rozciągnąć. Szer. pod pachami 39 cm, dł z ramiączkami 107 cm, dł. bez ramiączek mierzona od pachy 85 cm. Rozm. bardziej M. Sukienka/tunika w kratkę. NOWA z metkami. Japan Style. Identyczna jak na zdjęciu. Tylko za inną sukienkę. Czarna sukienka bez ramiączek z koronką (drugie zdjęcie żeby pokazać materiał sukienki). VERO MODA rozm. 34. Fioletowa sukienka Japan Style. Miałam ją na sobie raz na weselu. Polecam jest super. Rozmiarowo wypada na S. Tylko za inną sukienkę Jeansowa spódniczka Denim. Rozm. 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Miętowa tunika/sukienka, TOP SHOP, NOWA, Rozm. S - bez paska
Niebieska, w kwiaty tunika/sukienka TOP SHOP, NOWA, Rozm. S Szara runika, ramiączka są skrzyżowane, na guziki. Rozm. XS Granatowo czarna tunika. Rozm. S Grafitowa tunika, rozm. z metki M, szer. pod pachami 40 cm, dł. 81 cm. Brązowa z połyskiem b.young NOWA z metkami, rozm. XS Biała spódniczka Only, rozm. S Czarne satynowe krótkie spodenki bombkowate z napisem na tyłku, rozm. S Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kremowe spodenki 7/8, mają delikatny wzorek w kwiaty, Amisu, rozm. 34.
Spodnie jeansowe, NOWE z metkami, rozm. 27 Spodnie jeansowe, z ozdobnymi dżetami na kieszeniach, NOWE, rozm. 28 Rybaczki, jeans, nowe z metkami, dostałam w prezencie od koleżanki z USA. Firma SO. Cena z metki 28$. Szer. w pasie 39 cm. Szer. w biodrach mierzona na wysokokośći krocza 45 cm. Długość nogawki z zewnątrz 72 cm. Dł. nogawki wewnątrz od krocza 51 cm. Khaki 3/4 z zamkeczkami przy nogawkach. NOWE z metkami kupione w NY. Przy jednym zameczku odpadł 'dzyndzelek' (widoczne na zdjęciu). Alladynki czarne. Rozm. uniwersalny, są na gumce więc rozciągliwe. Prawie w nich nie chodziłam. Dopiero teraz robiąc zdjęcie zauważyłam, że ma na nogawce mają jakąś plamkę, nie wiem czy to zejdzie, więc odrazu uprzedzam. Nie widać tego przy noszeniu. Fashion House. Szare rurki Godies, rozm. 36. Mało używane. Na nogawce z tyłu mają małe przebarwienie (nastęne zdjęcie) Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-03 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mała czarno złota torebeczka do ręki. Byłam w niej tylko raz. W idealnym stani. Japan Style.
Czarno różowa torebeczka. NOWA z metkami. Avon. Czarna torebka, ze świecącej skóry. Czarna torebka materiałowa. Czerwona torebka z eko skórki, w rzeczywistości nie świeci się tak jak na zdjęciu. Nude torebka z ćwiekami, zapinana na zatrzask. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.Szare szpileczki, peep toe. NOWE. Rozm. 39 dł. wkładki 25 cm
2.Czarne buty na obcasie,w bardzo dobrym stanie,widać niewielkie ślady użytkowania. Rozm. 39 3.Szare balerinki peep toe. Byłam w nich tylko raz. Stan bardzo dobry. Niestety są na mnie za małe. Rozm. 39 wypada jak 38. Za coś mega. Dł. wkładki niecałe 24,5 cm. W lewym bucie delikatnie odchodzi wkładka węwnątrz buta, ale niczemu to nie przeszkadza. 4.Złote balerinki, używane, w bdb stanie. Rozm. 39 5.Czarne balerinki z zameczkami. Miałam je na sobie raz. Na prawym buciku są trochę ubrudzone klejem, niestety takie były od nowości, myślę że to zejdzie. Rozm. 39 6.Sandały damskie firmy Marisha, na koturnie wykonane ze skórki ekologicznej (camel) i tkaniny (khaki). Mam je z wymianki, mało chodzne przez poprzednią właścicielkę. Rozm. 39 7. Czarne buciki w szpic, są fajne tylko trochę mnie cisną ![]() 8. Czerwone balerinki w białe czaszki. Używane, stan db+ Rozm. 39 9. Czarne japonki z kokardką, wyszłam w nich dwa razy, stan cel. Rozm. 39 Wymienię najchętniej na jakieś czarne sandałki. Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-04 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Białe trampki materiałowe, zapinane na rzepy. NOWE. Rozm. 39
Granatowe szpilki z ozdobnym zameczkiem. NOWE. Rozm. 38. Wymienię tylko na inne nowe buty. Czarne sandałki bandażowe, rozm. 39 Beżowe kozaki, rozm. 39. NOWE. Wymienię tylko i wyłącznie na inne obuwie zimowe, proszę nie proponować mi nic innego. Szare botki, rozm. 39 NOWE. NIE MA Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-06 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Getry w paski. NOWE
Nowe zielone stringi Atlantic. Rozm. S Paszmina kolorowa. NOWA Szaliczek szary NOWY NIE MA Piżamka fioletowo różowa. NOWA rozm z metki M. Szer. pod pachami 43 cm, dł. całkowita 54 cm. Spodenki w pasie 31 cm, dł. mierzona od pasa wzdłuż krawędzi spodni 54 cm. Z kosmetyków zostało: -Odżywczy balsam do ciała z masłem malinowym i witaminą A, nawilża, uelastycznia.. Ciało wrażliwe. Seria AA. Użyłam go tylko raz. 300 ml. -Woda toaletowa Simple Elements, zapach warm sunshine. Zużycie 1/3. Pojemność 30 ml. Coś się stało z atomizerem, psika strasznie nierówno i dużo. -lakier do paznocki Petites by Scherer, kolor Chery Slush. Użyty raz. -lakier Top Coat Miss Sporty, użyty raz. -dwie talie do gry Skat-Spiel. Zafoliowane. -Złocisty balsam wzmacniający opaleniznę. Avon. 200 ml. NOWY. - próbki Hildegard Braukmann, w środku są trzy próbki: Vitamin Feuchtigkeits Creme, Vitsmin Creme, Erfrischungs Maske, przeterminowane - dwie próbki 3 kroki Clinique. Step 1 Cleanse Nettoyer Step 2 Exfoliate Exfolier Step 3 Moisturize Hydrater Opaska na ramię do biegania na telefon, firmy Karrimor, NOWA Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2011-12-04 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA
Zestaw kolia z perełek plus kolczyki. NOWE Okulary. Mam z wymianki, ja nie nosiłam. Kupiłam sobie inne Pierścionek z fioletowym oczkiem. NOWY Wiosrek pacyfka. NOWY Wisiorek serce. NOWY Bransoleta biała. NOWA Bransoletka ze sznurków. NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki, wszystkie NOWE oprócz pierwszych
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokladka v.1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dokładka v.2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za elegancka bezowa bluzke i biala bransoletke?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1322906842 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1322907000
![]() |
#24 |
A.
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1322908833 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1322906842 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1322907207 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1322908294 ? ![]()
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.