![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zabierzcie to ode mnie! :PP
NIEAKTUALNE!!!
Witam ![]() trochę uzbierało mi się rzeczy, których nie używam, kilka nie trafionych zakupów i oto jestem ![]() na tą chwilę nie przychodzi mi nic konkretnego do głowy na co chciałabym się wymienić, więc rozpatrzę wszystkie propozycje... no prawie wszystkie (dziękuję za ciuszki, avon, oriflame itp) ZAPACHY: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeden z uzupełniaczy armani mania edp 15ml odlewke Ange ou Demon Le Secret (jeśli dostanę coś do czego mogłabym odpsikać) - Małgosia791 wydębiła ode mnie załą flaszkę ![]() odlewke Kenzo Flower Essentielle ![]() Givenchy: Ange ou Demon Le Secret edp, 7x saszetka (nie moge znaleźć pojemności, ale pewnie 1ml) i 2x w atomizerku 1ml Ange ou Demon edp, 18x saszetka Play for Her edp 17x saszetka Play for Her edp Intense 8x saszetka Eaudemoiselle edt 8x saszetka Play edt 11x saszetka i 1 w atomizerku 1ml Play edt intense 9x saszetka i 1x w atomizerku 1ml - Dorota-Coco Inne: Laura Biagiotti Mistero di Roma edt 2x 2ml Laura Biagiotti Roma edt 2ml YSL Paris edt 3x1,5ml Ysl Belle D’Opium 1,5ml Kenzo Amour edp 1ml i 1,2ml Flower By Kenzo edp 3x1ml Flower By Kenzo essentielle edp 1,5ml z małym ubytkiem JPG Madame edt 1ml Issey Miyake A scent by Issey Miyake edp floreale 1ml Issey Miyake L’eau D’Issey edp 1ml Issey Miyake L’eau D’Issey Florale 2x 1ml Narciso Rodriguez essence eau de musc, edt 1ml JPG Classique X collection, edt 1ml Versace Bright Crystal edt 1,6ml Biotherm Eau de Paradis 2x1,5ml Lancome Tresor in Love 1,5ml Lancome Miracle Forever edp 1,5ml Versace Versus 1,5ml Chanel n5 edp 2ml Calvin Klein Beauty 1,2ml Bvlgari Omnia green Jade edt 1,5ml Pink Sugar edt 1,8ml Emilio Pucci Miss Pucci edp, saszetka Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi edt 1,2ml (psiknięta 2-3 razy) Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia edt 1,2ml (psiknięta 2-3 razy) Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri edt 1,2ml (psiknięta 2-3 razy) Dior Homme Sport edt 1ml Dior Aqua Fahrenheit edt 1ml Chanel Allure homme sport 2ml CK Free for Men 1,2ml Kenzo Homme edt boisee 1ml YSL L’homme edt 1,5ml Diesel Only The Brave, edt 1,5ml Versace Man eau fraiche, edt 1,5ml Cacharel Amor pour Homme edt 2x1,5ml JPG Le Male terrible, edt extreme 1ml Prada edt pour Homme 1,5ml
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2011-06-17 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! :PP
PIELĘGNACJA:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr Brandt Blemshes no more, intensolution –silny preparat intensywnie oczyszczający, zawierający nowoczesny kompleks Dr Brandta zwalczający wypryski - Active Impurity Shield, 110ml (użyty kilka razy)- rezerwacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOLOROWO: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2011-06-17 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
oddam wiele za
Dr Brandt Blemshes no more, intensolution –silny preparat intensywnie oczyszczający, zawierający nowoczesny kompleks Dr Brandta zwalczający wypryski - Active Impurity Shield, 110ml (użyty kilka razy) Dr Brandt Blemishes No More, spot blotter&concealer, 3,5g (użyty kilka razy) Versace Versense miniatura ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej ,rowniez pytam o ubytek 212 ,i proponuje 23/50 ml MaDame JP Gaultiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Marc Jacobs Biscotti ok 18ml Carolina Herrera 212 On Ice edt Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-05-12 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, interesują mnie szampony:
![]() ![]() ![]() Może znajdziesz coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Miss Dior Cherie Eau de Printemps edt tester 50ml, ciężko mi ocenić ile zostało, może 7-10ml, widoczne na zdjęciu cos u mnie?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
Kelly Caleche, zestaw w pudełeczku – edt minature/deluxe replica 7,5ml; Dr Brandt Blemshes no more, intensolution –silny preparat intensywnie oczyszczający, zawierający nowoczesny kompleks Dr Brandta zwalczający wypryski - Active Impurity Shield, 110ml (użyty kilka razy) Estee Lauder, Platinum Illuminator, 13g, tylko wypróbowany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ;
chanel rose satin Givenchy Rouge Interdit, 03 Secret Pink, użyta kilka razy 9U01 Chanel Rouge Allure, 80 Delicious, użyta kilka razy 2102 Chanel Brillant extreme glossimer, 104 Astral, tester (uzywany sporadycznie) Lancome Color Fever Shine, 337 Island Peach, użyta kilka razy ME 107 Lancome Color Fever Gloss Natural Origin, 384 Rose Ballerine, opakowanie troche porysowane od noszenia w torebce, uzywany sporadycznie (bo razem z nim było 7 innych w torebce ;] odpisz proszę w moim wątku ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2011-05-12 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej, zainteresowalo mnie pare rzeczy, jesli nie znajdziesz nic za pełnowymiarowy produkt to bardzo prosze oddam wiele za probki pielegnacji i perfumek:
Make up for ever full cover extreme camouflage cream nr 5 jasny bezyk HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion beckham signature stroy women body silk lotion perfumowany balsam nowka 200ml Dior diorskin poudre libre nr 601 / puder sypki LRP effaclar duo krem neutrogena healthy skin nr 30 buff Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Max factor lasting performance nr 102 CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ revlon custom creations podklad citre shine miracle anti-frizz serum Probki podkładów, minerałów: EDM intensive fair concealer – całe pudeleczko Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 probka z sephory starczy na długo Chanel pro lumiere spf 15 – probka 2,5ml – 40 begie Chanel lift lumiere 50 naturel probka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś u mnie za Carolina Herrera 212 On Ice edt, 2 kule po 30ml, ubytek na zdjęciu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ja tez po
Miss Dior Cherie Eau de Printemps edt tester 50ml, ciężko mi ocenić ile zostało, może 7-10ml, widoczne na zdjęciu moze ci cos wpadnie w oko
![]() |
#19 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
-Dr Brandt Blemshes no more, intensolution –silny preparat intensywnie oczyszczający, zawierający nowoczesny kompleks Dr Brandta zwalczający wypryski - Active Impurity Shield, 110ml (użyty kilka razy) -L’erbolario Lodi, Acqua Aromatica di Rosmarino o della Regina d’Ungheria (Woda rozmarynowa, Królowej Węgier), cera mieszana i tłusta, 200ml (użyta kilka razy) -Lacote, Moisturizing, Cream face Mask Aga Guam, 30ml Jeśli cos Ci się u mnie spodoba to daj znać bo mam pare pytań |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Insolence Eau Glacee, odlewka ok 5ml [Lancome Tresor in Love 1,5ml Lancome Miracle Forever edp 1,5ml Diesel Only The Brave, edt 1,5ml \? ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-05-12 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Marc Jacobs Biscotti ok 18ml Carolina Herrera 212 On Ice edt ( nigdzie nie moge znalesc opisu nut zapachowych, mogla bys mi opisac zapach? ) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Bilba Vitaoil, szampon wzmacniający, przeciw łamaniu sie włosów (raz użyty) Biopoint Cristalli Liquidi, szampoo lucentezza istantanea, Semi di lino, 100ml (raz użyty) Biopoint Control Curly, Bounce mask containing ceramides and linseed, miniatura 50ml Natura House, Camomile & Hamamelis shampoo for light hair, soft and delicate, 250ml (użyty ze 3 razy) Vitanova, Maschera Centella per capelli sfibrati aridi, con doppie punte, 125ml, ubytek max 1/3 Biotherm Biosource, hydra mineral lotion, softening water, dry skin 125ml, ubytek ok 1/3 Lacote, Moisturizing, Cream face Mask Aga Guam, 30ml ? ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie CH 212 on ice, MJ Biscotti i Miss Dior Cherie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526918
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Nina Ricci Premier Jour, miniatura Versace Versense miniatura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.