![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Helena Rubinstein,Dior i inne
Wątek zamknięty/nieaktualny
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:28 Powód: nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Helena Rubinstein,Dior i inne
*Christian Dior,Skinflash Primer,baza rozświetlająca-użyta kilka razy,(ja użyłam 2razy)Jest kartonik i welurek-z wymianki z Abar18,myślę,że jest sporo ponad połowa-LINK KWC-Nikusia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=36057&next =1 *Smashbox Halo.odcień Light Puder użyty 2 razy na policzki,posiadam pudełko,paragon,folia na lusterku zamienię na Odcień fair-Nikusia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,26417,smashbox-halo-hydrating-perfecting-powder.html *Helena Rubinstein WANTED EDP,100ml-zwymianki z Sosoubytek minimalny,widoczny na zdjęciu-leci do majka 242007 *LOREAL Infallible/indefectible 16H-235 Miel/Honey-Nowy podkład-Kas!a *Loreal Studio Secrets Professional-021 rosy ivory-Do jasnej buzi ![]() http://typo3.ec.douglas.de/index.php?id=2692 Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za bazę?
Dołożę dziś jeszcze jakieś cienie z Art Deco oraz balsamy nabłyszczające do ust Fred Farugia. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Tym razem nie nie znalazłam,masz moze wodę termalna lub odżywkę do włosów taka ajajaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
*Loreal Studio Secrets Professional-021 rosy ivory-Do jasnej buzi podkład w pędzlu NOWY z plombą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Rozświetlacz już poszedł między ludzi.
Chodzi Ci o korektor OP w tubce? Jest w kolorze cielistym i ja w związku z tym że mam MEGA problem z cieniami nakładam go na korektor kryjący żeby rozświetlić pod oczami. http://www.youtube.com/watch?v=VWOBYeoobGI Drugi z wystawionych korektorów jest biały perłowy i rozswietla chyba nawet bardziej Trzeci to Lemon Aid - żółty Te dwa ostatnie są tutaj niestety po hiszpańsku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cPQU1...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Benefita nie chcę,nie pasuje mi. Czy one wchodzą w linie?nie uwydatniają zmarszczek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Loreal Studio Secrets Professional-021 rosy ivory? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514857 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
przyszłam się tylko przywitać i dać
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
LOREAL Infallible/indefectible 16H-235 Miel/Honey-Nowy podkład
cos u mnie?
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Podoba mi się Versace Versense,ale nie chcę odlewki ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja po Wanted kochana- znajdziesz coś u mnie?
A i bardzo proszę byś odpisywała u mnie ![]()
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Witaj Koleżanko
![]() Ja do Ciebie też zagladam,czekam ,aż wrzucisz wody termalne ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- tak, się póżniej domyślałam,że o tego Ci chodzi ![]() Niestety,to nie mój zapach.Dziękuje ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Zakorzenienie
|
mozE TO:
Strivectin pod oczy 7ml Dior One Essential Serum 10 ml Capture Totalne Dior krem dzienno nocny 15ml Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder Clinique Estee Lauder Perfectionist serum 7ml Myślę że cenowo byłoby ok?? ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- nie wiem na czym by ci najbardziej zależało więc to moja propozycja ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Za miniatury płacę równowartość 1:1 niestety ![]() czyli za np serum z diora 10ml kosztowało mnie 110zł (spuściła mi ze 140 ![]() Redness 150zł Estee puder 180zł cześć z tych rzeczy o które pytasz jest mojej znajomej (mamy z tego samego źródła) i tyle samo płaci za to co i ja. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- intensity 3,0 ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- no tak, ja mam wszystko z perfumerii... a ty skąd masz zapach? ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
No to w sumie mogłoby tak być... tylko, że mój maż raczej butów nie chce ma więcej par niż ja.A masz zdjecie gdzieś? ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
dobra to czekam- ewentualnie moja wish jest u mnie w 4 poście ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Wzięłabym w takim razie zapach i koszulę. Za sukienkę dziękuję- szukam troszkę innych fasonów. I oddam: Puder Clinique Puder EL Zestaw Dior ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to 3maj dla mnie
![]() Moze będziesz jeszcze mieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.