![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podkład Affinitone, Essence, Maybelline Superstay 24h...
Do wymiany mam:
-podkład Maybelline Affinitone 09 opal rose- nowy, użyty 1 raz -podkład Maybelline Superstay 24h 010 ivory- zostało ok. połowę -podkład Essence soft&natural 02 sand beige- użyty 2 razy -podkład w pudrze Max Factor Creme Puff 13 nouveau beige- niewielkie zużycie -podkład mineralny Essence 02 soft sand- zostało ok. połowa -puder brązujący Maybelline 02 golden- maźnięty parę razy -korektor w sztyfcie Synergen 01 vanilla- ubytek minimalny -odżywka do włosów Elseve Nutri Blask- użyta 2 razy -balsam do ciała perfumowany Bruno Banani pure woman 50ml- nowy, nieużywany -odżywka do włosów farbowanych John Frieda 50ml- dodawana do farby w piance tej samej firmy, świetna do zniszczonych włosów, posiadam 5 sztuk, nowe nieużywane -Hydromanil z Mazideł Dokładka -mleczko brązujące Nuxe Soleil Prodigieux Corps Multifunctions spf 10-tubka 7ml, raz użyte tylko do twarzy -naturalny olejek eteryczny cytrynowy- bez kilku kropelek -naturalny olejek eteryczny melisowy- bez kilku kropelek -buty ochronne dla psa Trixie rozmiar L- 2 sztuki, jeden bucik był raz założony -woda toaletowa Missy violet- zużycie jak na zdjęciu Poza wątkiem mam podkład Neutrogena Heathy Skin odcień 30 Buff- wymienię tylko na inny, jasny podkład Więcej zdjęć na życzenie Dokładka 17.04 -kredka Avon Super Shock- czarna, fioletowa i zielona, nowe -kredki Avon In a blink- szara i fioletowa, po jednej stronie kredka, po drugiej gąbeczka do rozcierania (bardzo fajne do smoky eyes) -kredka Avon golden black- czarna ze złotymi drobinkami, z gąbeczką do rozcierania -kredki Avon Professional kohl- szara i brązowa, z gąbeczką do rozcierania -tusz do rzęs Rimmel Glam' Eyes Day 2 Night- czarny, nowy, świeży, z dwoma szczoteczkami-jedna wydłużająca, druga pogrubiająca- NIE MA -krem do masażu na rozstępy w ciąży- nowy Zdjęcia na 2 stronie w poście 54 [/COLOR] Edytowane przez meggy1900 Czas edycji: 2011-05-09 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: podkład Affinitone, Essence, Maybelline Superstay 24h...
hej cos u mnie za podkład Essence soft&natural 02 sand beige- użyty 2 razy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Coś za:
-podkład w pudrze Max Factor Creme Puff 13 nouveau beige- niewielkie zużycie? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za
podkład w pudrze Max Factor Creme Puff 13 nouveau beige- niewielkie zużycie korektor w sztyfcie Synergen 01 vanilla- ubytek minimalny -balsam do ciała perfumowany Bruno Banani pure woman 50ml- nowy, nieużywany -odżywka do włosów farnowanych John Frieda 50ml- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie affinitone i bronzer maybelline
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety nic mi się nie spodobało
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
![]() Mój wątek:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=511170 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos za meybelline 24 oraz podk lad w pudrze mf i brazer oddam ciuchy rowniez zapraszam do obu watkow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
-podkład w pudrze Max Factor Creme Puff 13 nouveau beige- niewielkie zużycie -puder brązujący Maybelline 02 golden- maźnięty parę razy -korektor w sztyfcie Synergen 01 vanilla- ubytek minimalny -odżywka do włosów Elseve Nutri Blask- użyta 2 razy ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic moze masz cos poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
najchetniej skubnelabym ci 2 odzywki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej coś za:
odżywka John Fried podkład Maybelline Affino one 09 opal rose- nowy, użyty 1 raz -podkład Maybelline Superstay 24h 010 ivory- zostało ok. połowę Mam też rzeczy poza wątkiem, więc daj znać jak coś( czego szukasz ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
-podkład Maybelline Affinitone 09 opal rose- nowy, użyty 1 raz -podkład Maybelline Superstay 24h 010 ivory- zostało ok. połowę ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
chętnie oddam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
-odżywka do włosów Elseve Nutri Blask- użyta 2 razy -odżywka do włosów farbowanych John Frieda 50ml- dodawana do farby w piance tej samej firmy, świetna do zniszczonych włosów, posiadam 5 sztuk, nowe nieużywane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
daj koniecznie znać jutro dla mnie jak widzisz naszą wymianę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za creme puff MF ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Krem jest w negocjacjach, a tuszu z L'Oreala nie oddam za te rzeczy. Może innym razem się uda. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja nic więcej nie widzę, ewentualnie mogę wziąć affinitone + puder brązujący. Tylko musiałabym Cię prosić o zdjęcie odcienia w świetle dziennym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
To w takim razie nie rozumiem, dlaczego napisałaś co Ci się u mnie podoba, bo ja zaznaczyłam od razu. Jak wolisz, wartość jest taka sama, chyba że chcesz coś z ciuszków np.
pozdrawiam ;-) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.