|
Notka |
|
Moje wakacyjne przygody Konkurs z nagrodami! Chcemy abyście troszkę powspominały i opisały swoje najlepsze w życiu wakacje, albo najciekawszą, najśmieszniejszą przygodę wakacyjną. Mile widziana oprawa zdjęciowa lub graficzna ;) |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wakacje rok wstecz .. ! :)Ostatnie wakacje były pełne wrażeń !!! Opowiem moja historię z pierwszej połowy wakacji. Czerwiec, moje urodziny, lato w pełni. Tż zaproponował wyjazd do Krakowa do przyjaciół. Zgodziłam się bo uwielbiam te wyjazdy, Kraków moje ukochane miasto i przyjaciele którzy tam studiują dający nam możliwość przyjezdzać do woli ![]() Tego dnia 10 czerwca Tż był dla mnie wyjątkowo miły , zabrał mnie na rajd po sklepach, galeria krakowska, bonarka czyli to co kobiety lubią najbardziej ![]() Póznym popołudniem Tż zaczał coś mówić że na rynku jest jakiś koncert i żebyśmy tam koniecznie poszli. Myślę sobie nooo okej, to idziemy. Po drodze (byliśmy z z przyjacielem i jego dziewczyną) Ela odebrała telefon i mówi ze mama do niej dzwoniła i koniecznie musimy wejść do Empiku bo musi jej kupić jakąś książkę. Chłopcy zostali na rynku a ja z nią poszłam. Ksiązki nie było, wracamy. A tam czekają na mnie kolejni przyjaciele i Tż z bukietem kwiatów. Podchodzimy bliżej , on na kolana i pyta CZY ZOSTANIESZ MOJĄ ŻONĄ ? byłam w takim szoku, Kraków , środek rynku , piekne kwiaty, piescionek i mina Tż bezcenna ![]() ale że wakacje dłuuuugie, w następnym poście opowiem wam o moim wyjezdzie nad morze z rodzinką ![]()
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2011-06-26 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Bardzo romantyczne zaręczyny, jak miło się czyta takie wakacyjne wspomnienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje rok wstecz .. ! :)
Kolejnym etapem poprzednich wakacji był wyjazd nad morze z rodzinką, do pieknego miasteczka o nazwie Mrzeżyno.
Uwielbiam słońce, plażę, temperaturę + 30 stopni , i w tamtym roku miałam wszystko !. Ciekawostki i zdjęcia w następnym poscie ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
super Justynka
![]() ![]() widzisz tyle sie znamy, a nie wiedzialam jak Tż Ci sie oswiadczyl ![]() ![]() zostawiam 5* i czekam na foteczki ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Przepiękne oświadczyny. Też uwielbiam Kraków.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.