|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nokia e5 i sieć Play - czy to możliwe aby nikt nie potrafił ustawić MMS?!
Witam serdecznie, mam nadzieję,że post umieszczam w dobrym dziale.
Niedawno zostawałam posiadaczką jak dla mnie super telefonu Nokii E5. Kiedy tylko włożyłam kartę SIM z Play oczywiście dostałam sms'a z konfiguracją MMs. Wszystko byłoby ok gdyby konfiguracja zadziałała. Kilka razy sama wysyłałam sobie ją także z Internetu oraz dostawałam ją z Biura Obsługi jak i wpisywałam ręcznie podane dane przez BOK. Żadnego rezultatu. Zadzwoniłam do Nokii gdzie radzili ściągnąć aktualizacje oprogramowania przez OviSuite. Tak też zrobiłam. Nie działa. Dodam, że normalnie łączę się przez sieć wlan oraz normalnie przez internet. Wszystko działa. Nie wiem czy ma to coś do rzeczy ale kiedy chce wybrać ręcznie dostępną sieć - nie ma PLAY'a! Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Wiem, że brak MMS'ów to nie koniec świata (nie dla nich kupiłam ten tel) ale kurcze czemu mam ich nie mieć?! Z góry dziękuję za jakieś wskazówki! Pozdrawiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.