|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
GRUDZIEŃ - błyskawiczna wymianka, tylko Poznań!
NIEAKTUALNE!
PĘDZLE (raczej wyłącznie za wish) 1. "Skunks" Sephora Professionel 2. Pędzel do podkładu The Body Shop 3. Pędzel do różu NYX Wszystkie pędzle użyte kilka/kilkanaście razy, prane w płynie do płukania pędzli z Inglota. KOLORÓWKA: 1. Puder brązujący Isadora w kolorze 45 Terracota Sun - nowy, nigdy nie używany, z gąbeczką i folią zabezpieczającą, idealny na prezent 2. Róż mineralny Isadora w kolorze Caramel Crisp - nowy, nigdy nie używany, z folią zabezpieczającą, idealny na prezent 3. Puder rozświetlający Catrice z limitowanej serii Urban Baroque (zużycie jak na zdjęciu) 4. Czarna kredka do oczu NYX - bardzo długa i wydajna (użyta 2 lub 3 razy) 5. Grafitowa kredka do oczu Sephora - użyta 2 lub 3 razy PIELĘGNACJA: 1. Maska Biovax do włosów suchych i zniszczonych - nowa, nigdy nie otwierana ani nie używana, wraz z saszetką z jedwabiem do włosów oraz czepkiem 2. Lush Whoosh - balsam na skronie dodający energii (kilkanaście razy maźnięty) MOJA WISH: Ze względu na intensywne ograniczanie zapasów kosmetycznych, ograniczam się praktycznie wyłącznie do poszukiwania: - dużych pędzli do pudru oraz konturowania twarzy, dobrej jakości (najchętniej Ecotools, MAC, ale również Sephora czy Elf) - zapachów: wszystkie warianty Daisy Marca Jacobsa, Chanel Chance Eau Tendre, Miss Dior Cherie L'Eau, Naomi Campbell Cat Deluxe At Night - Beauty Blendera - profesjonalnych kosmetyków do włosów (najchętniej Kerastase) - można kusić różnościami z Lusha, Body Shopu, Benefita itp. ![]() Zapraszam! ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków Edytowane przez plus que parfaite Czas edycji: 2012-02-26 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ - błyskawiczna wymianka, tylko Poznań!
tylko to jedno
![]() z tyłu jest gładki bawełniany nie jest nigdzie zapinany taki "wciągany" ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- dla mnie takie normalne C ![]() ale ciężko miseczkę precyzyjnie określić łatwiej obwód hehe ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- heheh gorset naprawdę jest wąski wszakże coś ma robić z tym ciałem ![]() a jeśli mogę wiedzieć ile masz w obwodzie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. "Skunks" Sephora Professionel
może wymiana?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to zmierzę bo to rozmiar z metki podałam
jedna dziewczyna przymierzała a nosi 75-80 i był za ciasny jej nawet na oko więc nie przymierzała ![]() dlatego do wymiany wrócił ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za kredkę NYX ?
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- A może znajdziesz coś innego ? ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Albo coś ewentualnie chowasz poza wątkiem ? ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No przykro mi, niestety nic mnie nie zainteresowało ![]() No być może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.