|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
LISTOPAD kilka kosmetyków :)ZAPRASZAM !
![]() - balsam do ciała Fiołek i Liczi, Avon (dwa razy użyty) - Avon Advance Techniques - odżywka dodająca objętości do włosów cienkich i delikatnych - z wymianki, niestety moim włosom pomagają już tylko kosmetyki fryzjerskie ![]() - żel do twarzy Garnier czysta skóra active. Odblokowuje pory. (raz użyty) - podkład Under Twenty Anti Acne 2w1 (podkład i puder matujący) (raz użyty) - szampon koloryzujący Multi Soft Płomienny Rudy (nowy) - kosmetyczka ADIDAS - duża kosmetyczka Twój Styl Edytowane przez imlikeadrug889 Czas edycji: 2012-12-11 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD kilka kosmetyków :)
coś u mnie za:
balsam do ciała Fiołek i Liczi, Avon (dwa razy użyty) - podkład Under Twenty Anti Acne 2w1 (podkład i puder matujący) (raz użyty)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za żel garniera i kosmetyczkę adidas?
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- jest w stanie bdb , natomiast jest to sweterek h&m z działu dziecięcego z metki na 122 cm ja nosiłam go rozpięty jako bolerko , zapięty na guziki od pachy do pachy 41 cm , długość rękawka 44cm (czyli po prostu 3/4 mnie jest do połowy przedramienia czyli zdecydowanie za łokieć ), długość całkowita 45 cm wychodzi jak normalne bolerko i wygląda b.dobrze
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2012-11-21 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Coś za Under Twenty Anti Acne 2w1?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za 2 kupony do empiku?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.