![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
![]() eau mega viktor&rolf, estee lauder, chanel, kenzo, clarins, guerlain, mac, blusche...
Witam w nowym watku wymiankowym(naprawdę już ostatni
![]() Kilka spraw: + wysyłka za granice, więc dla wizażanek z Polski preferuje wieksze wymianki + wszystkie kosmetyki są zadbane, często z kartonikami, czyste i swieże. O jakimkolwiek ubytku informuje w opisie. Wysyłam zawsze starannie opakowane, folia bąbelkowa, ale bez niepotrzebnej taśmy na samych opakowaniach. Tego samego wymagam od Was. +zależy mi na obustronnym zadowoleniu z wymianki, często dorzucam gratisy i niespodzianki ![]() +nie wymieniam się na siłę. Czego szukam? pielegnacji cery naczynkowej, dobrych cieni w bezach/brazach itp, perfum(Armani She ![]() ![]() Do oddania ![]() 1. Rozświetlacz/róż Estee Lauder. Ubytek minimalny. Jest kartonik. 2. benefit lemon aid, korygujący krem do powiek i baza pod cienie. benefit Ooh la lift, rozświetlacz pod oczy, ujędrniający. (zuzycie jeden test) wymienione 3. krem Clarins, Hydra Quench, cera normalna/sucha. Pojemnośc wyjsciowa 30ml, zuzycie około 2-3 testy. (na zdjęciu-pierwszy krem, błekitne opakowanie ![]() 4. cień Mac Gilded Ash, zużycie pare %, jak na zdjęciu wymienione 5. cień Guerlain, nr 140, jest welurek wymienione 6. Kosmetyki mineralne Blusche(pytajcie prosze o kolory dostępne ![]() 7. cienie dwójki chanel, ubytek na foto(tylko testy). Jest kartonik, welurek. 8. khol czarny Guerlain, ubytek pare testów Dokładka ![]() Słynna paletka Urban Decay, Alice, limitowana. 16 mało uzywanych cieni, kredki(bez primera). Gdzies mam lepsze zdjęcia, swatcha i chyba makijaż ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-09-11 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: eau mega viktor&rolf, estee lauder, chanel, kenzo, clarins, guerlain, mac, blus
Perfumy:
1. L'eau par kenzo, około 70ml/100. 2. eau mega viktor & rolf- zostało 20ml/30ml Możliwe odlewki: 3. Zen 4. Idylle 5. DKNY Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-07-10 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: eau mega viktor&rolf, estee lauder, chanel, kenzo, clarins, guerlain, mac, blus
Swatche
![]() 1. Mac i Guarlain(z pierwszego postu) dla Agulki, zdjęcie z lampą(trochę prześwietlone, guerlain ginie na nim) i dzienne-choć troche pochmurne.. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-07-10 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
chetnie bym capnela MACa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
loj nie mowilas ze masz zen
![]() i jeszcze jedno oswiec mnie wiesniaczke co to sa swatche bo ja myslalam ze to taka marka zegarkow
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Podobaja mi sie oba ![]() A chcialabys nowe kulaski 02?? "ino ![]() Rozyk z chanel 82 reflex - raz uzyty Pigment -Vanilla - Mac- praktycznie cale op Pigment- Naked- Mac- zuzycie ok5% Brazer Laguna z Nars- ok5%zuzycia Sopelek z Guerlain -Bialy- pare razy uzyty Rozswietlacz z Lancaster- ze 3 razy mazniety Rozswietlacz z Dior- koronkowy 02- 15-20%zuzycia Szmineczka - Equality- Mac- piekny kolor nude-nowa nigdy nie otwierana Blyszczyk-C-Thru-Mac-ok5%zuzycia Szmineczka -Dior -Addict 214-zuzycie ok5% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Ranko, wstępnie nic nie widzę dla siebie i agulek pyta tez o ten cien, zatem narazie podziękuję i przesyłam buziaka
![]() Cytat:
Bo mam tego limitowanego jeszcze trochę(klasyczny wymieniłam cały) ale tylko odlewkę dla testu jakby któś chciał ![]() ![]() ![]() ![]() Swatch to też podgląd odcieni kolorówki, na dłoni najcześciej by pokazać rzeczywisty kolor na skórze ![]() niestety nic ![]() Cytat:
Agulku, co ja poradzę że lubię Twoje kosmetyki ![]() Wszystkie.. Pogrubiłam te na których mi najbardziej zalezy, a podkreslone ktore tez mi sie podobają. Nie znajdziesz nic u mnie jeszcze? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a ktora limitowanke Zen masz, ta w rozowym pudelku? tak z ciekawosci pytam bo mnie napadl ostatnio facet w debbenhamsie i mnie chcial spryskiwac alem sie nie dala bom byla juz wypsikana mnostwem testerow
![]() ![]() kurcze ze tez ja taka zapozniona jestem, zenka oddalas a mi on sie tak marzy....
![]() |
#11 |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Hmm... odleweczka Idylle( a masz atomizerek?)...a chowasz cos tam z pielegnacji jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zen za mna tez chodził długooo... Aż tz mi kupil.. I jak to tż, chwycił nie ta buteleczkę. A że na lotnisku kupił to nie mogłam wymienić. Stał na połce z miesiąc, ja z fochem ![]() ![]() Limitowanka z 2009 roku więc juz niedostępny. Bardzo pozytywny i energetyzujący zapach, z tych ciepłych i otulających, ale nie nachalnych. A że rózowy sie pojawił to nei widziałam. Podoba mi sie meski za to, ten granatowy ![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze z Clarinsa trochę, ten do suchej powinien Ci pasować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no popatrz a mi sie ten klasyk Zen spodobal...dostalam przy okazji ktorejs tam wymianki probeczke no i tak im bardziej testuje tym bardziej mi sie podoba
![]() sluchaj a ty bywasz w miescie? moglabys mi w arnottsie spojrzec czy maja moze Moschino Couture? bo tu na mojej wiosce rozne zapachy maja ale tego akurat nie...a tez dostalam odlewaska i mi sie mocno spodobal ![]()
![]() |
#14 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() oo.... co to to do demakijazu?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja znowu uwielbiam tą nutę w coco ![]() ![]() o dobrze w sumie że trochę inne gusta ![]() Ja mieszkam i pracuję w centrum ![]() ![]() Nie wiem czy nie mylę go teraz z Juicy Coulture ale .. kojarzę? Zajrzę i dam znac ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
no właśnie nie ma ![]() ![]() Mam jeszcze inne atomizery ale to nie są takie ładne jak te ktore zamawiałam z Polski i mają sklonność do przeciekania(ze zbiorowych rzutów na wizażu). zaraz sprawdzę co to, tylko muszę się ruszyć, a mam tortille chips, świezo zrobione guacamole, tequile sunrise i za dobrze mi by wstawać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem bo kiedys tez pracowalam w centrum...i co przerwa na lunch to lecialam albo do arnottsa albo do debbenhamsa
nie chce mi sie zdjec wklejac ale moschino wyglada tak http://cgi.ebay.ie/MOSCHINO-COUTURE-...item53e075c9a9 a juicy couture tak http://cgi.ebay.ie/Juicy-Couture-EDP...item414f9fdeb7 ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- a jesli chodzi o odlewki i psikacze to widzialam w bootsie takie plastikowe atomizerki- przy akcesoriach podroznych, tylko ze one maja pojemnosc 50 ml - czyli duuuzo, ale moze z braku laku ujda?
![]() |
#17 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
A ile masz tych probeczek?? Dobrze, to zjedz na spokojnie---->smacznego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Juz sie dzis nie doczekam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Madziu, masz jeszcze pryzmy?? jest mozliwosc na malusia odsypeczke?? Ciagle sie nad nimi zastanawiam ![]() Dobrze, ja juz naprawde ide spac i zycze wszystkim DOBRANOC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() te z bootsa to nie wiem do czego są przeznaczone ale napewno nie do perfum ![]() Cytat:
juz jestem ![]() pryzmy mam, odsypię Ci. to mleczko z Clarinsa wklejam, ale zauwazyłam własnie w lazience że nie ma folii, musiałam je jakoś niedawno otworzyć i uzyć testowo. Ale ma długi termin ważności. Potem dostałam mydła naturalne i już nie uzywam mleczek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() To do oddania masz te mleczko i zel do mycia buzi?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() Tylko mleczko Aguś, choć musze je jeszcze użyć raz i rozważyć jego wysyłkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() Acha, no dobrze... wiec jestem zainteresowana: -cieniami z Guerlain i Mac -malutka odsypeczka pryzm -probeczka Idylle(masz moze 2-ie? ![]() -i jakis atomizerek(moze byc ten ![]() za krem podziekuje, poniewaz mam go w probkach, razem ze 100ml ![]() za kazdym razem babeczki z Clarinsa dorzucaja mi pare i sie nazbieralo... Tak mysle, ze Lagune jescze sobie zatrzymam, ale reszta co chcialas jest do wziecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() Co chcesz to bierz ![]() Ty wiesz lepiej na czym Ci bardziej zalezy, wiec pisz smialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie pamietam ![]() to jutro ustalimy co dokładnie, dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
witaj!
interesuja mnie kosmetyki mineralne i odlewka zen'a. zerknij do mnie prosze
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
wiesz, to jedwabne cacuszko chciałabym wymienić na perfumy z flakonem, nie odlewki, głównie szukam męskich 30-50ml
może coś masz...?
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ktora to kolekcja zary..? tegoroczna.. ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Agulku, zerknij na to: Rozyk z chanel 82 reflex - raz uzyty Szmineczka - Equality- Mac- piekny kolor nude-nowa nigdy nie otwierana sopelek Guerlain rzeczy za cienie Guerlaina i Maca + odlewkę Idylle i atomizer-co o tym myślisz? jesli za mało/za duzo to mow i coś wymyślimy. Aha, i jeszcze odsypkę pryzm. Rozswietlacz z Dior- koronkowy 02- 15-20%zuzycia Pigment- Naked- Mac- zuzycie ok5% a jeśli widzisz jeszcze coś u mnie to skusiłabym się na jedną z powyzszych rzeczy. A mogłabym jeszcze prosić o fotki.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dostała ją kilka miesięcy temu, szczerze Ci powiem, że nie wiem z której kolekcji... osoba, która mi ją dała mogła zakupić ją w tym roku, a równie dobrze i w zeszłym (i mogła przechomikować troszkę) ciężko pewnie było upolować tę bluzeczkę, niektóre rzeczy znikają z zary w momencie i już nie ma danego modelu w kolekcji
![]() a nie dobrałabyś sobie czegoś u mnie? byłabym chętna nawet na większą męską flaszkę, ja wysłałabym rzeczy do Ciebie z Polski, ale Ty mogłabyś nadać przesyłkę na adres w Anglii, jeśli różnica w kosztach byłaby znaczna ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planujesz dokładki może ![]() up ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.