![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sierpień 2011 - wietrzenie szafy, różne rozmiary :)
Zapraszam! Już można pisać
![]() Z uwagi na to, że za tydzień wyjeżdżam, tworzę już wątek sierpniowy ![]() Kilka moich zasad: 1. Nie odmieniam się, zawsze piszę faktyczny stan rzeczy. 2. Jestem uczciwa i wymagam tego od innych, w przeciwnym razie niemiło się to kończy. 3. Jestem tu nowa, moją wiarygodność można sprawdzić na innych serwisach ![]() 4. Nie wymieniam się na siłę. 5. Robię dodatkowe zdjęcia, podaje wymiary dla zainteresowanych. 6. Wysyłam ZAWSZE listem poleconym, priorytet na życzenie, nie zawsze w kopercie babelkowej ![]() 7. Dla mnie to bez różnicy, czy ktoś poda linka czy opis, w końcu wiem, co mam w szafie, wg mnie osoby, które nie odpisują gdy im się poda opis/link są po prostu śmieszne ![]() Od 29 lipca wyjeżdżam na wakacje, dlatego proszę o szybkie i przemyślane decyzje, wracam 11 sierpnia ![]() Nie oddam łatwo: 1-2. Koszula Tally Weijl, od góry różowa satyna, zapinana na guziczki, z tyłu wiązana. Posiada najmodniejsze w tym sezonie bufki i koronki. Guziczki są do końca ![]() Założona 2 razy, stan idealny. Rozmiar: z metki 38 M, ale na S też będzie ![]() 3. Koszula z koronką marki DEEP, kolor metaliczny, świetnie się dopasowuję do ciała, ale na mnie nie leży najlepiej. Założona kilka razy, stan bardzo dobry. Rozmiar: z metki S, na mniejsze M też powinna być 4. Biały żakiet, krótki rękaw z delikatnymi bufkami, wiązany, rozmiar S (z metki, na XS też będzie ![]() stan: bdb 5. Dżinsowa marynarka, wiązana rozmiar: z metki M, ale na S też będzie stan: bdb 6. Prążkowana bokserka z guziczkami (podobne są w Bershce), założona 2 razy, na mnie za duża ale nie mogłam się oprzeć ![]() 7. Letnia koszulka na szyję z H&M, rozmiar XS/S., stan bardzo dobry. 8. Czarna bluzka marki Terranova, bez ramiączek, pod biustem śliczny pasek, z tyłu wiązana, niestety za duża (mam ją z wymiany), podobno nigdy nie była noszona. Rozmiar M. 9. T-shirt z Marylin Monroe, małą wada: obok nadruku ma dziurkę, wystarczy zaszyć, rozmiar S. 10. Biała bokserka Atmosphere, rozmiar M.
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2011-07-26 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień 2011 - wietrzenie szafy :)
1. Czerwona koszulka w paski, stan bardzo dobry, sznureczki przy rękawach i lewej piersi, rozmiar XS/S. Bardzo ładnie podkreśla talię. Założona kilka razy.
2. Fioletowy t-shirt z nadrukiem z cekinów układające się w serce, świetnie to wygląda ![]() marka Dunnes stan: bdb-, kilka cekinów odpadło 3. Spodnie dżinsowe, proste nogawki, fabryczne przetarcia, założone kilka razy. 4. Bluzka/sweter w paski, cienki materiał, ma długi rękaw. Bardzo fajnie wygląda z bokserką pod spodem. Wymiana bez bokserki ![]() 5. Różowy sweterek, rękawy 3/4, idealny na wiosnę/lato/jesień. Rozmiar to XS. Stan bardzo dobry. 6. Czerwona bokserka z nadrukiem z cekinów, napis-przyszyte cekiny ![]() Rozmiar: XS/S stan: bdb 7. Czarno-różowa bluzka, rozmiar XS/S stan: bdb 8. FIOLETOWA! na szyję, idealna na lato, w biuście ma gumkę więc się dopasowuje, luźniejsza od dołu. rozmiar: S 9. Dżinsowe rybaczki za kolano z przetarciami. Świetne! stan: bdb rozmiar: 34, będą też na S 10. Niebieska bluzka w serek, rozmiar XS/S, założona 2 razy Wszelkie plamy to wina aparatu, kolor jest jednolity. stan: bdb
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
1. Biała bokserka z guziczkami przy dekoldzie i świetnym nadrukiem.
Rozmiar: XS/S stan: bdb 2. Biała koszula rękawy wywijane 3/4, w rzeczywistości się prezentuje o niebo lepiej, rozmiar XS/S stan: bdb- 3. Żółty krótki sweterek, niewyprasowany ![]() Wkładany przez głowę. W rzeczywistości lepiej wygląda. rozmiar: S/M (z metki) BIUSTONOSZE 4. Śliczny czarny biustonosz z koronką i kokardką. Rozmiar z metki to 80B, ale według mnie jest zawyżony. Nie push-up, ale posiada delikatną gąbeczkę, który doskonale podtrzymuje biust. stan: bdb, założyłam 2 razy, okazał się za mały 5. Czerwony biustonosz z satyną, push-up, rozmiar 34/75, delikatnie zaciągnięty pierścionkiem na lewej miseczce, nie widać tego.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]()
RÓŻNE
1. Beżowa torba z greenpoint. Nie mieści A4, ale mieści większe książki ![]() stan: bdb 2. Naszyjnik z kolcami. Jak widać na zdjęciu ![]() Stan: bdb, nigdy nie był zakładany 3-4. Czarny szeroki pasek firmy Monday, z tyłu bardzo fajna aplikacja, niestety jestem uczulona na zawarty w klamrze nikiel więc zmuszona jestem wymienić. stan: bdb, założony 2 razy 5. KOSMETYKI (wymienię oddzielnie lub razem) I. Oliwka w żelu Johnson's baby, 3/4 opakowania II. AVON Tahiti, ponad 1/2 opakowania III. ORIFLAME Eau de Toilette City Oasis, 1/2 opakowania IV. Różowy cień do powiek w sztyfcie, użyty 1 raz 6. MP4 Digital Player + kabel USB stan: dobry wady: brak ładowarki, ale to wystarczy podłączyć kabel pod komputer i wtedy mp4 się ładuję; pod ekranem znajduję się piasek i robak - trezba wyczyścić ale nie mam odpowiedniego śrubrokręta; bateria nie trzyma długo, nie jestem w stanie powiedzieć ile, gdyż nie używam tej mp4 od dłuższego czasu; brak słuchawek 7. Prostownica Philips Beauty Initial użyta 3-4 razy stan: bdb-, jedyną wadą są urwane grzebienie, które bardzo wyrywały włosy, brak opakowania Opis prostownicy z internetu: - wydłużone płytki pokryte warstwą ceramiczną płytki w kolorze złota płynnie przesuwają się po włosach, rozprowadzając ciepło szybko i równomiernie - ergonomia urządzenia pozwala łatwo uzyskać pięknie wygładzone włosy - krótki czas nagrzewania - 3 minuty. Dioda LED informuje o gotowości urządzenia - max. temp.145 st. - długość kabla: 1.8m
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dokładka 27.07.2011
1. Bluzka Denim CO, można nosić nawet do legginsów bo jest długa ![]() stan: idealny 2. Bluzka z Disney'a z ciekawym nadrukiem ![]() Na mnie niestety za duża jak widać. Założona kilka razy. Rozmiar 12, będzie na M. 3-4. Spodenki-rybaczki do kolan, na mnie już niestety za małe. Rozmiar: z metki 24, na XS Stan: dobry+, były noszone podczas zeszłego lata, kilka cekinów odpadlo z tyłu i z przodu na kieszeniach. Nie będę wybredna.
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2011-07-27 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Miejsce na dokładkę 2
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Zapraszam! Można pisać
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za prostownice?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za białą bokserkę atmo?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos za prostownicę?
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień 2011 - wietrzenie szafy, różne rozmiary :)
nie znajdziesz nic innego? te rurki nie maja prazow wina aparatu ;/ sprane tez nie sa i na pewno kolor jest ciemniejszy niz wyszly na zdjeciu tylko jedynym ich mankamentem jest to ze maja suwak zepsuty...
#17 |
A.
|
cos za prostownice?
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za biala bokserke i
II. AVON Tahiti, ponad 1/2 opakowania III. ORIFLAME Eau de Toilette City Oasis, 1/2 opakowania IV. Różowy cień do powiek w sztyfcie, użyty 1 raz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej przyszłam posępić
![]() widzę, że masz jeszcze tą bluzkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1311249923 , może jednak zdecydujesz sięna coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
są napewno większe niż np. tamte rybaczki, tzn. mi idealne a tamte sporo za małe.
mam tą spódniczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1309356912 tamtej drugiej już nie |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień 2011 - wietrzenie szafy, różne rozmiary :)
nic..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311250759 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
#28 |
Konto usunięte
|
Jeżeli chodzi o moją bluzkę ( https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1311 267115) , to tak, używana ale dosyć sporadycznie...
Ja wolę bokserki obcisłe, a ta jest na mnie trochę luźnawa (kupiłam ją bo mi się podobała, no cóż...). Z tego co pamiętam to może w trzech miejsca MINIMALNIE rozstąpił się napis-nie widziałam tego wcześniej, a gapiłam się na nią wczoraj ![]() Jeśli masz ochotę to mogę ją wyprać i wyprasować (leżała zwinięta w szafce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś za czarny/czerwony staniczek?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.