![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ciuszków i butów w r.38, oraz dziecięcych:-)
Nieaktualne
Cześć Wizażanki ![]() Poszukuję ciuszków (i nie tylko ![]() chłopca - 8 lat i wzwyż dziewczynki - 6 lat i wzwyż Raczej mało używanych lub nowych... Poza tym szukam jakieś fajne ciuchy dla siebie w rozmiarze 3638 (najlepiej ciemne...) - chętnie koszule, bluzki koszulowe, sweterki, tuniki, ołówkową spódnicę, płaszczyk, kurtka, torebka, buty w rozmiarze 38, biustonosz w rozmiarze 65d i nie wiem co jeszcze ![]() W zamian to co w wątkach w podpisie ![]() ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2017-12-02 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszków i butów w r.38, oraz dziecięcych:-)
zajrzyj do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Fajne ciuszki ale nie w moim stylu
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie do obu watkow moze cos wybierzesz
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie trochę rzeczy, m.in.Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli - 1 psiknieta; Guerlain AA Figue Iris 10ml i Black Cashmere (choć tego pewnie łatwo nie oddasz)
W rozmiarze M mam m.in. to co na fotkach poniżej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze m.in. takie ciuszki posiadam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mam ubranka dziewczęce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Next- zielona sukienka 2-3 lata
Marks&Spencer- różowa sukienka 4-5 lat George-granatowa sukienka 1,5- 2 lata Next- różowy sweterek 1,5-2 lata Wszystkie ubrania w stanie bdb Z damskich ubrań w rozmiarze M znalazłam jeszcze to co poniżej. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-05-05 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do siebie, może coś wpadnie Ci w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarna sukienka Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- A za co? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Napisz mi proszę (podaj link), która różowa bluzka z 9 postu Ci się podoba. Z tego co widzę są 4. W weekend postaram się dodać wymiary tych rzeczy, które Ci się spodobały.
Chcesz też wymiary tych dziewczęcych sukienek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Zapraszam do https://picasaweb.google.com/116938306059502869229
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
bluzki koszulowe, sweterki, tuniki, torebki u mnie
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie mój styl ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
MANFIELD
buty w rozmiarze 38, nigdy nie używane z zewnątrz skóra naturalna w czasie przeprowadzki prawy bucik uległ niewielkiemu uszkodzeniu- zdjęcie długość wkładki 24,5 cm obcas 8 cm SOAKED IN LUXURY ze sklepu JACKPOT różowa bluzka nowa z metką, rozmiar M z zewnątrz delikatny szyfonowy materiał, od spodu podszewka obwód pod pachami 88 cm długość 61 cm ONLY szara sukienka nowa z metka rozmiar M obwód pod pachami 74 cm (max 110 cm) długość średnia 77 cm NEXT nowa bez metki rozmiar UK10 czarna szyfonowa sukienka, od spodu podszewka z boku zapinana na kryty zamek obwód pod pachami 90 cm długość 100 cm Wymiary sukienek dziewczęcych podam Ci też jeśli chcesz(?) Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-05-15 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo, bardzo przepraszam Cię za brak odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
DiTu bardzo Ci współczuję. Poszukam może coś znajdę w takich kolorach w rozmiarze 38. Z tych ciuszków, które pokazywałam, to czarna jest sukienka NEXT:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1305453149 I jeszcze taką, ale to mini, więc nie wiem czy byłabyś zainteresowana: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1306762273 Ta z Kokai też jest w rozmiarze M https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1306762631 Spodnie jak legginsy Vila M https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306762631 Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-05-31 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 168cm wzrostu, czy ta sukieneczka z Kokai będzie bardzo krótka? A spodnie jaki to kolor i czy materiał grubszy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
KOKAI
sukienka czarna rozmiar ok. M obwód pod pachami 70 cm (max 100 cm) długość 98 cm Ona się kończy tak w okolicach kolana. Spodnie VILA W pasie na gumce. Materiał: 97% bawełna, 3% elastan. Materiał nie jest bardzo gruby. Dodałam real foto fragmentu nogawki. Kolor to taki ciemno szary. Z ciemnych rzeczy mam też: -spodnie ZARA, nowe rozmiar z metki S, ale raczej wypadają jak M -sukienkę InWear ze sklepu Jackpot- jedwabna, tez nieużywana, ale nie ma metki -wczoraj dołożyłam koszulę DKNY, nowa z metką, rozmiar S, ale na M też będzie dobra (chyba, że masz duży biust, to raczej nie) -spódnica InWear nowa z metką rozmiar 36, ale wypada jak 38 -sukienka InWear, jedwabna z metką Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-06-02 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
-InWear sukienka, nowa z metka jedwabna
-POMOD, sukienka czekoladowy brąz, rozmiar M -Amisu nowa z metka tuba -Soaked in Luxury nowa z metką bluzka-koszula Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-06-02 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś z tych rzeczy:
sukienka z Kokai sukienka NEXT: PROMOD, sukienka czekoladowy brąz Jeszcze ta mi się podoba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306762932 Spodnie jak legginsy Vila M InWear sukienka, nowa z metka jedwabna Tu się zastanawiam czy krój będzie do mnie pasował ![]() -Amisu nowa z metka tuba -Soaked in Luxury nowa z metką bluzka-koszula - czy ta kokarda jest bardzo duża i jaki to materiał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Sukienka Hollister
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306762932 rozmiar M długość 78 cm, obwód pod pachami 72 cm (max 98 cm), obwód w pasie 66 cm (bez naciągania) AMISU tuba czarna, materiał dość elastyczny rozmiar S obwód na samej górze 60 cm (max 96 cm) długość ok 53 cm SOAKED IN LUXURY czarna bluzka koszula ona nie ma żadnej kokardki ![]() z przodu zapinana na 6 guziczków (niestety jeden guzik mi się oderwał i zgubił podczas przeprowadzki- można oderwać guziki z rękawów i dać zwykłe w ich miejsce,a ten "okrągły" przyszyć z przodu) rozmiar M obwód pod pachami 104 cm (taka raczej luźna) długość 58 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą mi się pokitrało https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1306942310 Ta bez kokardki wydaje mi się szeroka, czy to tylko wina zdjęcia? No i mów jak widziałabyś wymiankę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mi się u Ciebie podobają:
L de Lolita lolita Lempicka 80ml nowa Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli - 1 psiknieta; Juicy Couture 50ml - jeszcze w folii, ubytek testowy; Kiwi Yves Rocher - 100ml jak masz inne perfumy w kartoniku nadające się na prezent (mogą być testowane), to też jestem zainteresowana Chusteczki do demakijażu Neutrogena Daj znać co byś chciała ode mnie i co byś mogła za to oddać. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Koszula DKNY https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1306942310 materiał: 98% bawełna, 2% elastan ona ma taki pas na dole do okręcenia wokół ciała i samemu się wiąże kokardę- także od Ciebie zależy jaka ona będzie duża ![]() Soaked in Luxury koszula-bluzka taka szeroka wychodzi na zdjęciu ona niby jest szeroka pod pachami, ale tam jest po prostu luźniej pod biustem na wysokości tych guzików obwód wynosi ok. 78 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
L de Lolita lolita Lempicka 80ml nowa - ciężko będzie
![]() Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli - 1 psiknieta; oddam Juicy Couture 50ml poleci pewnie za pedzelki MAC ![]() Kiwi Yves Rocher - 100ml mój unikacik, ale nie używam go często, też pewnie oddałabym... inne perfumy w kartoniku nadające się na prezent - mam - muszę przepatrzeć zapasy ![]() Chusteczki do demakijażu Neutrogena oddam A za co to nie mam pojęcia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.