![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CZERWIEC, NIE ZNAM REGULAMINU Kanebo, urban decay, lush, deborahNIEAKTUALNE!!! Witajcie w moim wątku ![]() Moje kosmetyki są czyste i zadbane i tego samego oczekuje od drugiej strony ![]() NIE SZUKAM UBRAŃ Nie wszystkie kosmetyki są na zdjęciach, jesli potrzebujecie dokładniejszej fotki- dajcie znać postaram się zrobić ją jak najszybciej. Zapraszam! Dokładka GARNIER AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZEUR- Samoopalający żel nawilżający do twarzy i ciała, 150 ml, raz użyty testowo 1.LUSH Honey Waffle - mydełko- pół oryginalnej kostki 2.Kanebo, Sensai Silky Purifying, Cleansing Oil- zrobię odlewkę do 30 ml, za coś super oddam całość w oryginalnym opakowaniu z pompką(ok. 100 ml) świetne noty na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16911,sensai-silky-purifying-cleansing-oil.html 3.URBAN DECAY LOOSE PIGMENT, ODCIENIE SHAG (JASNY BRĄZ) ORAZ X (ZŁOTO-BRZOSKWINIOWY), otwarte tylko raz , w celu przetestowania koloru, kolory możecie podejrzec na ich stronce: http://www.urbandecay.com/loose-pigm...efault,pd.html -SALVADOR DALI PURPLELIPS, 50 ML, ubytek testowego psika, jest kartonik ![]() -FM nr. 267 nowe,zafoliowane, Energetyczna mieszanka bergamotki, czerwonej pomarańczy, jaśminu, śliwki i czarnej porzeczki z odurzającą wonią piżma, drzewa cedrowego i paczuli. Pojemność 30 ml. 7.Błyszczyki -MAYBELLINE COLORSENSATIONAL CREAM GLOSS - kremowy błyszczyk w odcieniu 215-delikatny róż z połyskiem, użyty raz, napisy na opakowaniu nieco starte, biedaczek lezy od grudnia w szufladzie i tylko się obija o inne kosmetyki ![]() 8.INGLOT NR 424 PEARL, piękny kolor indygo, bez drobinek ale z niewielkim połyskiem 12. DWIE PRÓBKI MINERAŁÓW W WORECZKACH STRUNOWYCH: ZIELONY KOREKTOR Z SWEETSCENTS I "ZIELONA HERBATKA"- WERSJA DO SKÓRY SUCHEJ. 13. LAKIERY DO PAZNOKCI: GOLDEN ROSE - odżywka do paznokci Calcium Milk, z 12 ml pozostało ok 80 % NICOLE NAIL POLISH - intensywny kolor ciemnej fuksji- fioletu użyty raz- oddam za drobiazg 14. GOSH velvet touch - pomadka w kolorze 128 mocha, odkeiła mi się naklejka ale pamiętam że miała termin przydatności do listopada 2010- nic sie z nia nie dzieje, pięknie pachnie, może komuś się przyda, dorzucę do większej wymianki 15. DYFUZOR DO SUSZARKI REMINGTON D5010, średnica otworu: 4,5 cm- może będzie pasować również do innych modeli.. nieużywany, leży grzecznie w szufladzie i czeka na nowy dom ![]() 16. DUŻA OKRAGŁA SZCZOTKA DO MODELOWANIA WŁOSÓW FOR YOUR BEAUTY, UŻYTA TYLKO RAZ( mam w domu taką samą, tę kupiłam na wyjeżdzie będąc w potrzebie ![]() ![]() Mam jeszcze na zbyciu w pełni działający router tp-link gdyby ktoś potrzebował ![]() WISH: w każdej ilości ![]() ŻELE POD PRYSZNIC WSZELKIEJ MAŚCI I RODZAJU KREMY DO RĄK I STÓP ORIFLAME i Avon Thierry Mugler Alien Gucci Incredible Me Gucci Guilty Kosmetyki z firmy Deborah Pielęgnacja apteczna KSIĄŻKA- ANTHEA TURNER-PERFEKCYJNA PANI DOMU ![]() i wiele, wiele innych.. ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-08-29 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kanebo, urban decay, lush, deborah
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za router
DWA WKŁADY DO PALETKI- użyte tylko kilka razy, ubytek niewielki: NR 459 DOUBLE SP. czekoladowy brąz NR 424 PEARL, piękny kolor indygo, bez drobinek ale z niewielkim połyskiem
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: CZERWIEC, NIE ZNAM REGULAMINU Kanebo, urban decay, lush, deborah
Coś u mnie za:
5.MAKE UP FOR EVER- HD Microperfecting Primer, 0- neutral, baza pod makijaż, miniaturka 5 ml- ubytek testowej pompki NR 459 DOUBLE SP. czekoladowy brąz NR 424 PEARL, piękny kolor indygo, bez drobinek ale z niewielkim połyskiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się:
1.LUSH Jumping Juniper lawendowy szampon w kostce- pół oryginalnej kostki -SALVADOR DALI PURPLELIPS, 50 ML, ubytek testowego psika, jest kartonik ![]() Zapraszam do moich wątków. ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za
DWA WKŁADY DO PALETKI- użyte tylko kilka razy, ubytek niewielki: NR 459 DOUBLE SP. czekoladowy brąz NR 424 PEARL, piękny kolor indygo, bez drobinek ale z niewielkim połyskiem i NICOLE NAIL POLISH- intensywny kolor ciemnej fuksji- fioletu użyty raz- oddam za drobiazg? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś za Lusha?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Podobają mi się u Ciebie: - Jumping Juniper - pigmenty UD Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() ja bym chciala purplelips. Moge zaproponowac w zamian: FLAKONY: Burberry, Brit Red EDP 29/30ml, kartonik Calvin Klein, CK IN2U Women EDT 75/150ml Clinique, Happy 4/15ml L'Occitane, Cherry Blossom EDT 15/100ml Oriflame, Home Collection, Breakfast in Paris Home Fragrance (spray do pomieszczeń) 100ml, kartonik Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC 35/125ml Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stara wersja) 50/100ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml, kartonik Yves Rocher, Secrets d'Essences, Vanille Noire EDP 20/50ml, kartonik ODLEWKI: CB I Hate Perfume, In The Library 5ml Demeter, Cinnamon Bark EDC 20ml
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
FM nr. 267 nowe,zafoliowane, Energetyczna mieszanka bergamotki, czerwonej pomarańczy, jaśminu, śliwki i czarnej porzeczki z odurzającą wonią piżma, drzewa cedrowego i paczuli. Pojemność 30 ml.
cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
blyszczyk revlon sol do kapieli i pare innych ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za blyszczyk revlon i mleczko ziaji ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
NR 424 PEARL, piękny kolor indygo, bez drobinek ale z niewielkim połyskiem 4.PODKŁAD DEBORAH 24 ORE PERFECT, 1- FAIR, NAJJAŚNIEJSZY,30 ml, ubytek dwóch testowych pompek, kupiony tydzień temu, niestety dla mnie bledziocha ciut za ciemny 10.MARION, DWUFAZOWY PŁYN DO DEMAKIJAŻU OCZU I TWARZY Z WODA RÓŻANĄ I ALANTOINĄ, 120 ml, raz użyty.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Dziewczyny kochane, wszystkim poodpisuje wieczorem. Pozdrawiam Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-06-26 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za salvadora?
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za 1.LUSH Jumping Juniper?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
niestety z tych rzeczy które napisałaś tylko EL i sensai nie jest w rezerwacji
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za zapach fm?
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- co powiesz na 21. Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 22. Rozświetlający balsam do ciała Ryż i Sake Nawilzajacy samoopalacz do jasnej karnacji za zapaszek?
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
GARNIER AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZEUR- Samoopalający żel nawilżający do twarzy i ciała, 150 ml, raz użyty testowo
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za szampony Lush? Poza wątkiem mam olejek Amla, jedwab, farbę do włosów loreal blond i mogłabym jeszcze poszukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
chętnie przyjęłabym też ultimate shine
![]() jezynka z yr oraz płyn do higieny intymnej są zarezerwowane i prawdopodobnie polecą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() pojemnosci takie jak widac na zdjeciach wlasnie, ciezko mi okreslac dlatego robie zdjecia, samoopalacz uzyty okolo 2 razy, krem do stop i lokci juz tak prawie na wykonczeniu, a balsam no nie wiem 1/3? dorzuce rozniaste probki ![]()
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
tak, seanik jeszcze wolny, chętnie zamienię na inną połówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.