|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WRZESIEŃ / Jesienny wątek wymiankowy -> zapraszam !!!
NIEAKTUALNE
![]() ![]() Uwaga !!! 1. Osoby ze znacznie mniejszą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze. 2. Wysyłka raz w tygodniu. 3. Zdjęcia produktów postaram się załączyć w najbliższym czasie. I. Pielęgnacja: 1. SVR, Lysalpha, Eau Micellaire - Woda micelarna - użyty kilkakrotnie 2. Avon, Bronze Shimmering, Tan Maximising Lotion - Złocisty balsam podkreślający opaleniznę - użyty raz 3. Oceanic, AA Expresso Slim, Kremowe serum ujędrniające - raz użyte 4. Ziaja Med, Kuracja Wybielająca, Krem wybielający ochronny na dzień SPF 20 - użyty dwukrotnie 5. Avene, Lait Demaquillant Douceur - Gentle Milk Cleanser - Łagodne mleczko do demakijażu - jedno opakowanie - mleczko raz użyte, drugie - brak połowy 6. Chapstick, Pomadka ochronna, smak jabłkowy - użyta kilkakrotnie 7. Einstein Lip Balm Therapy - balsam do ust - użyty raz 8. Bebe Young Care, Soforthilfe Lippenpflege - Pielęgnacyjna pomadka ochronna - Intensywna Pielegnacja - kilka razy użyta 9. Essence Get Clean Hand & Body Wipes - Pocket Beauty Line - chusteczki oczyszczająco - odświeżające - brak kilku sztuk - z pięciu może 10. Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with Nourishing Mango & Yoghurt - Balsam do ciała z jogurtem i mango - brak 1/4 II. Kolorówka: 1. Inglot, Pro 5, Chromatyczny zestaw pięciu cieni do powiek, numer 45 - różne odcienie różu - trudno określić ubytek, ale jest niewielki 2. Paese, Seria Lśnienie, Puder brązujący - ubytek niewielki 3, IsaDora, Espress Star Gloss, Błyszczyk do ust, kolor: Dream Pink - użyty kilkakrotnie 4. Verona, Ingrid, 4 You, Sypkie cienie do powiek, numer 7 - jeden z kolorów użyty trzykrotnie, reszta maźnięta na dłoni dla poznania koloru 5. Vipera, Fashion Powder, Puder prasowany rozświetlający cerę transparentny, kolor: 504 - użyty raz 6. Constance Carroll, Compact Powder - 13 Tea Rose - użyty raz 7. Wet n Wild Liquid Foundation - Podkład - odcień: Honey - użyty dwukrotnie 8. Calvin Klein, Infinite Hydration Foundation - Podkład nawilżający - 3 ml - użyty dwukrotnie - kolor: Natural 9. Essence - top coat eyesahdow - nabłyszczająca baza pod cienie - można używać samodzielnie 10. Próbki szminek Avon - 28 sztuk w specjalnym pudełeczku 11. Astor, Shine Deluxe 6H - Błyszczyk do ust - użyty dwukrotnie 12. IsaDora, Espress Star Gloss, Błyszczyk do ust, kolor: Dream Pink - użyty kilkakrotnie 13. Błyszczyk Essence, Stay with me, kolor: 04 - użyty kilkakrotnie 14. Maybelline, Color Sensational - Nawilżająca szminka do ust - kolor 255 Mauve Diamonds - użyta dwukrotnie 15. Oriflame Beauty, Maxi Lash Mascara - Tusz pogrubiający rzęsy - użyty dwukrotnie 16. Eveline, Art Scenic, Silikonowa baza pod makijaż - raz użyta III. Zapachy: 1. Oriflame, Aromabliss Awakening EDT 50 ml - zostało troszkę mniej niż połowa 2. Hugo Boss, Pure Purple - 2 firmowe próbki 3. Próbka Guerlain, L'Instant Magic EDP IV. Lakiery do paznokci: 1. Essence, Nail Art, Sealing Top Coat - Ochronny preparat do paznokci - użyty kilkakrotnie 2. Essence, I Love Berlin, Nail Polish - Lakier do paznokci - ten różowy - użyty kilkakrotnie 3. Essence, Into The Wild, Nail Polish - Lakier do paznokci - kolor: Heart Chakra 4. Lakiery N.Y.C. - Nail Glossies - kolor 213 i 219 - każdy użyty raz 5. Mini lakier Sensique - użyty raz - kolor: 207 i 203 6. Sally Hansen, Hard as Nails Xtreme Wear - Lakier do paznokci - 01 - dwukrotnie użyty 6. Sensique, Lakier do paznokci - numer 213 - użyty raz V. Włosy: 1. Brocato - Shimmer Gold Spray - delikatny lakier do włosów lub ciała ze złotymi drobinkami - użyty kilkakrotnie 2. Wella High Hair Bouncy Dip - Guma do włosów - użyta kilkanaście razy 3. L'Oreal Professionnel, Tecni.art, A-Head Web Design Sculpting Paste - Modelujący krem do rzeźbienia - brak 1/4 4. Schwarzkopf Professional, Osis+, Thrill: Fibre Gum - brak 1/3 5. Schwarzkopf, Got2b, Powder`ful Volumizing Styling Powder - Puder unoszący włosy u nasady - użyty dwukrotnie 6. Alfaparf, Semi di Lino Diamante, Illuminating Volumizer - Spray zwiększający objętość - mniej niż pół opakowania 7. Selective Professional Shiny'on, ochronny nabłyszczacz do włosów - trudno ocenić ubytek, jest z 1/3 8. Balea, Trend It Up, Beschützendes Spray - Spray termoochronny do włosów - trudno określić ubytek, jest prawie całe opakowanie 9. Isana, mini żel do włosów - 30 ml - raz użyty VI. Inne: 1. Suplement diety - Vita - miner - niezbędne witaminy i minerały - 20 tabletek musujących - nowe opakowanie
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-10-02 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ / Jesienny wątek wymiankowy -> zapraszam !!!
VII. Dokładka: E.L.F. Eyes Lips Face, Complexion Perfection - raz użyty Calvin Klein, Obsession Night Women EDP - 1/4 ze 100 ml Bell, Glam Wear Glossy Colour - Intensywny lakier do paznokci - kolor 438 i 439 - każdy użyty raz Collection 2000, Shimmer & Shade - Puder rozświetlający - 3 Just Peachy - użyty kilkakrotnie Sally Hansen, Airbrush Sun for Face - Samoopalacz do twarzy w sprayu - została połowa - ( odkleiłam naklejkę, bo się odrywała ) L'oreal Sublime Bronze Self-Tanning Gel, Tinted & Shimmering - użyty kilkakrotnie Nail Experts, Pearl Shine, Perłowa kuracja do paznokci Avon - użyta dwukrotnie Kenzo, L'eau par Kenzo - Miniatura 4/5 ml Denivit Whitening, Płyn do płukania ust z efektem wybielającym - użyty raz Oriflame, Giordani Gold, Mineral Loose Powder - Mineralny puder pyłkowy - prawie cały Lancome, O' de Lancome EDT - Miniatura - 5/7,5 ml Avon, Paletka 8 błyszczyków - niewielki stopień zużycia
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-09-28 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
VIII. Dokładka:
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-09-09 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coszaInglot, Pro 5, Chromatyczny zestaw pięciu cieni do powiek, numer 45 - różne odcienie różu - trudno określić ubytek, ale jest niewielki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1990paulinka niestety nic, addatoniewypada odpisałam u ciebie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej, ale ta paletka ma 5 cieni, czy jeden? bom bardoz chetna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hehe Motylku jaki ładny nick
![]() przykro mi, ale póki co nic nie widze dla siebie ![]() chyba, że masz jakieś zapachy pod ladą? ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj,
moze cos u mnie za Oceanic, AA Expresso Slim, Kremowe serum ujędrniające - raz użyte 10. Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with Nourishing Mango & Yoghurt - Balsam do ciała z jogurtem i mango - brak 1/4? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A co mogłabyś mi oddać z tego co mi wpadło w oko za bazę ?
AA kremowe serum maxi lash essence i love berlin essence heart chakra ochronny nabłyszczacz do włosów i witaminy ![]() chyba że byś chciała coś sobie ewentualnie dobrać jeszcze np. cienie smoky eyes oriflame , bodź coś innego ? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach za IsaDora Espress Star Gloss, E.L.F. i got2b?
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2011-09-11 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
lena44, estrie - nic u was nie znalazłam, reszta - odpisałam u was w wątkach
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
dorzucisz mi do spodenek 10. Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with Nourishing Mango & Yoghurt - Balsam do ciała z jogurtem i mango - brak 1/4 ??
bo krem i baza nie byly zbyt tanie
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Calvin Klein, Obsession Night Women EDP - 1/4 ze 100 ml
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
COś u mnie za
Schwarzkopf, Got2b, Powder`ful Volumizing Styling Powder - Puder unoszący włosy u nasady - użyty dwukrotnie Wella High Hair Bouncy Dip - Guma do włosów - użyta kilkanaście razy L'Oreal Professionnel, Tecni.art, A-Head Web Design Sculpting Paste - Modelujący Maybelline, Color Sensational - Nawilżająca szminka do ust - kolor 255 Mauve Diamonds - użyta dwukrotniekrem do rzeźbienia - brak ¼ Bebe Young Care, Soforthilfe Lippenpflege - Pielęgnacyjna pomadka ochronna - Intensywna Pielegnacja - kilka razy użyta
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kochaniutka dałabyś mi czas do jutra?
To bym niuchnęła w sephorze Calvin Klein, Obsession Night Women EDP. Chyba że jest w rossmanie to nawet by było lepiej ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Dzięki Kochana ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Kochana,ale dopiero doczytałam,że to 1/4,więc za takie produkty i to nowe nie bardzo mi się opłaca.Do tego aż tak zapachu nie znam,więc odpadam.PRzepraszam za zawrócenie głowy. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hoop
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.