|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
PAŻDZIERNIKCytrynowy żakiet H&M rozm. 34 rękawek 3/4
nieaktualne
Witam! Mam do wymiany żakiet firmy H&M kolor jasny żółty/cytrynowy rozmiar z metki 40 ale żakiet tak na prawdę jest dużo mniejszy, ponadto był zwężany przez krawcową więc pasuje na 34. Z przodu zapinany na dwa guziki posiada dwie kieszonki, rękaw 3/4 wymiary długość 54 cm pod pachami 41 cm*2 rękaw 49 cm stan idealny biała bluzka z kotem z cekinów , raz ubrana, jak nowa uniwersalny rozmiar S/M małe L zielona bluzka Amisu z cekinami XS stan idealny szorty hawajki 36 nowe bez metek Capitavit balsam do włosów Herbapol raz użyty Seboradin lotion do włosów suchych, zniszczonych z żen szeniem i wyciągiem z czarnej rzodkwi -zostało ponad połowę żel pod prysznic Rossmann, Wellness & Beauty, Cremedusche Vanille & Macadamia (Kremowy żel pod prysznic z wanilią i makadamią) użyty dwa razy nadal posiadam na wymianę wodę toaletową Oriflame City Jungle ubytek ok.4 ml oraz cienie Gosh Quatro nr 49 Jamaica obie-mogę większej dorzucić do wymianki Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2011-10-09 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŻDZIERNIKCytrynowy żakiet H&M rozm. 34 rękawek 3/4
cośz a cienie
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oj, chyba nie oddam bluzki za cienie
![]()
"Świat wypadł mi z moich rąk... Jakoś tak nie jest mi nawet żal..." Edytowane przez Veronca Czas edycji: 2011-10-08 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
nieaktualne
Mam do wymiany żakiet firmy H&M kolor jasny żółty/cytrynowy rozmiar z metki 40 ale żakiet tak na prawdę jest dużo mniejszy, ponadto był zwężany przez krawcową więc pasuje na 34. Z przodu zapinany na dwa guziki posiada dwie kieszonki, rękaw 3/4 wymiary długość 54 cm pod pachami 41 cm*2 rękaw 49 cm stan idealny biała bluzka z kotem z cekinów , raz ubrana, jak nowa uniwersalny rozmiar S/M małe L zielona bluzka Amisu z cekinami XS stan idealny szorty hawajki 36 nowe bez metek Capitavit balsam do włosów Herbapol raz użyty Seboradin lotion do włosów suchych, zniszczonych z żen szeniem i wyciągiem z czarnej rzodkwi -zostało ponad połowę żel pod prysznic Rossmann, Wellness & Beauty, Cremedusche Vanille & Macadamia (Kremowy żel pod prysznic z wanilią i makadamią) użyty dwa razy nadal posiadam na wymianę wodę toaletową Oriflame City Jungle ubytek ok.4 ml oraz cienie Gosh Quatro nr 49 Jamaica obie-mogę większej dorzucić do wymianki[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Pażdziernik EXTRA Bluzka z kotem
Fantastyczna bluzka z motywem KOTA
ozdobionego cekinami, w różnym kształcie i rozmiarze. Bluzka w najmodniejszym stylu. Kolor - biały. Wyminę bluzeczkę stan idealny-ubrana jeden raz na chwilę Doskonale podkreśla figurę. MATERIAŁ: 100% Cotton Jakość pierwsza Rozmiar UNIWERSALNY (34/36/38) WYMIARY: (mierzone w stanie rozłożonym) szer. od-do pachy - 38 cm. x 2 szer. ramion - 34 cm. dł. całk. - 58 cm. dł. od pachy - 39 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.