![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czerwiec-Zapachy, koloróeka, pielęgnacja.
nieaktualnY!
Zapachy: *Elizabeth Arden - Blue Grass Mam do oddania cały flakon 100 ml w kartoniku i zafoliowany. Na opakowaniu widnieje jeszcze cena - 219,99 *C-Thru emerald - mam z wymiany psikłam kilka razy, ale perfumy zdecydowanie nie dla mnie. Pojemność wyjściowa 30 ml. Zostało nieco mniej niż połowa *Cacharel - amor amor -Odlewka 10 ml w atomizerze z wymiany. Ze względu, że to nie ja robiłam odlewkę ani nie widziałam na żywo buteleczki, z której odlewka była zrobiona nie mogę zaręczyć o ich oryginalności! *Pur Blanca - 50 ml w buteleczce limitowanej bez atomizera ![]() *Męskie - Adidas dynamic pulse - ze 100 ml zostało ok 80 ml może więcej ![]() ![]() ![]() Próbki: *True glow - 3ml *Christian Lacroix Absynthe - EDP - 3 ml (3 szt. po 1 ml.) Pielęgnacja: *Ziaja, kozie mleko, mleczko do demakijażu + tonik dla skóry suchej zostało jakieś 4/5 opakowania. *Planet Spa, White Tea Clarifying Toner - Oczyszczający tonik z białą herbatą użyty ok 5 razy na wacik, zużycie niewielkie. oryginalne próbki lub maski pojedynczo pakowane ![]() *Dax krem regenarator skóry na noc 40+ - 8/10 *Dax krem regenerator skóry na dzień 40+ - 10 ml *Marion Spa - peeling z ziarenkami z truskawki 20 ml *Marion Spa - Maseczka odżywczo-nawilżająca - ekstrakt z miodu i olej z migdałów.7,5 ml *Marion Spa - Maska na twarz z proteinami jedwabiu ( w postaci maski do założenia, nie nałożenia ![]() *A Mincer - krem nawilżający do cery z problemami naczynkowymi - 4 ml(próbka) *A Mincer krem na dzień z kawiorem wygładzająco - liftingujący - 4 ml (próbka) *A Mincer krem przeciwzmarszczkowy półtłusty - 2 ml(próbka) *A Mincer krem półtusty przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc - 1 ml(próbka) *VICHY mleczko do ciała do skóry suchej - 7 ml(próbka) Kolorówka:oczy: *okrągłe wkłady inglot odcienie: - amc - 84 -amc shine - 144 -amc - 100 -pearl - 452 -double sp. - 487 Najchętniej oddam za inne okrągłe wkłady ![]() *pojedynczy cień cantare odcień 43 (metaliczny granat) - cały Twarz: *Lovely - Mineral Powder - sypki puder mineralny. oddam około 5 g w oryginalnym opakowaniu. *Avon - color trend fresh face oil-free foundation - podład do cery tłustej i mieszanej. odcień ivory beige *Miss sporty- antybakteryjny podkład dla cery tłustej, trądzikowej. Nawet pod światło ciężko zobaczyć ile zostało. Myślę, że jest ok. połowy. Odcień 02 Medium *Quiz - podkład z witaminą E i prowitaminą B5. Formuła ultra light. Idealny na lato. JEst ok połowy, z pompką. nr o4. *Eveline - podkład, dla cery jasnej (nie mogę znaleźć numeru) Próbki: *dax Cosmetics Cashmere secret baza wygładzająca- 1ml *Sephora, Skin Smoothing Makeup Base - Baza matująca pod makijaż - 1,5 ml *Ziaja Anno d'oro, krem tonujący 01 odcień naturalny - nie pisze ile ml wydaje mi się że ok 1,5 ml do 2 ml ![]() Usta: *Sephora girls - lip gloss, nakładany wyłącznie pędzelkiem ok 5 razy, zużycie niewielki. Zagubiony breloczek, który był do niego przyczepiony ![]() błyszczyk jest wyciskany- nie z kulką. Nie ma go na kwc. kupiony w grudniu. *Avon - ULTRA COLOR RICH Colordisiac Lipstick odcień can't resist coral. kupiona w połowie maja. Maźnięta z 2 razy pędzelkiem, ale niestety nie mój kolor. Włosy i skóra głowy: *Nizoral - 3 saszetki po 6 ml (jedna saszetka starcza spokojnie na 2 mycia) *Pantene aqua light - maska do włosów cienkich i przetłuszczających się - 10 ml (próbka) Pozostałe: *elmex junior miniatura - 2x9,4 ml *Żel pod prysznic Donna La Rive. Nowy - nie odpowiada mi zapach. 200 ml. *pędzel do nakładania cieni pisze, że jest to SK 03,wielkością odpowiada 9S z inglota. *pędzel cienki SK o5. idealny do nakładania cieni w strefie V i wzdłuż dolnej lini rzęs. Pędzle są wyprane i prawidłowo przechowywane! Nie wychodzi z nich włosie, bardzo miekkie i precyzyjne, oddaje tylko dlatego, że dostałam nowe z inglota ![]() *Raz założona sukienka projektu Kate Moss dla Topshop'u z kolekcji SIGNATURE. Sukienka nie jest już dostępna. Kupiona (w przeliczeniu) za 290 zł, nie posiada żadnych zniszczeń, uszkodzeń, plam itp ![]() Jest stan jest idealny, założyłam ją tylko raz na swoją 18 ![]() Sukienka z jednej strony posiada zip. Można ją nosić zarówno z zipem z przodu jak i mieć go na plecach, ponieważ i tak i tak układa się doskonale ![]() Romiar: eur - 34 us - 2 uk - 6 W zamian za nią przygarnę chętniej jeden kosmetyk, perfumy o zbliżonej wartości niż kilka tańszych ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-07-15 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec-Zapachy, koloróeka, pielęgnacja.
Coś u mnie za:
*Cacharel - amor amor -Odlewka 10 ml w atomizerze z wymiany. Ze względu, że to nie ja robiłam odlewkę ani nie widziałam na żywo buteleczki, z której odlewka była zrobiona nie mogę zaręczyć o ich oryginalności! *Marion Spa - Maseczka odżywczo-nawilżająca - ekstrakt z miodu i olej z migdałów.7,5 ml *Nizoral - 3 saszetki po 6 ml (jedna saszetka starcza spokojnie na 2 mycia) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za max mare?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
*Żel pod prysznic Donna La Rive. Nowy - nie odpowiada mi zapach. 200 ml. *pędzel do nakładania cieni pisze, że jest to SK 03,wielkością odpowiada 9S z inglota. *pędzel cienki SK o5. idealny do nakładania cieni w strefie V i wzdłuż dolnej lini rzęs. ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Cacharel - amor amor -Odlewka 10 ml w atomizerze z wymiany Marion Spa - peeling z ziarenkami z truskawki 20 ml *Marion Spa - Maseczka odżywczo-nawilżająca - ekstrakt z miodu i olej z migdałów.7,5 ml *Marion Spa - Maska na twarz z proteinami jedwabiu ( w postaci maski do założenia, nie nałożenia ) Lovely - Mineral Powder - sypki puder mineralny. 10g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
*Max Mara - Max mara - bez kartonika i korka z 40 ml zostało ok 13 ml *C-Thru emerald - mam z wymiany psikłam kilka razy, *Cacharel - amor amor -Odlewka 10 ml w atomizerze z wymiany. *Nizoral - 3 saszetki po 6 ml (jedna saszetka starcza spokojnie na 2 mycia)
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za pur blancę i c-thru?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- amc - 84 -amc shine - 144 -amc - 100 -pearl - 452
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Max Marę ?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za:
*Nizoral - 3 saszetki po 6 ml (jedna saszetka starcza spokojnie na 2 mycia) *Pantene aqua light - maska do włosów cienkich i przetłuszczających się - 10 ml (próbka) i pur blance?? odpisz u mnie, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
*Max Mara - Max mara - bez kartonika i korka z 40 ml zostało ok 13 ml *pędzel do nakładania cieni pisze, że jest to SK 03,wielkością odpowiada 9S z inglota. *pędzel cienki SK o5. idealny do nakładania cieni w strefie V i wzdłuż dolnej lini rzęs. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To ja niestety podziękuje. Pozdrawiam
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ninę chciałabym wymienić na inne perfumki o podobnej pojemności. O Max marę zapytałam tak ewentualnie, ale mam na razie jej spory zapas (2 i pół flakona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
niestety, ale nic, pozdrawiam
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
chętnie, ale bambusa zostało tyle co na zdjęciu zaznaczyłam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety podziękuję, bo troszkę małe pojemności.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-06-21 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej, jaki rozmiar ma ta sukieneczka?
![]() z kosmetyków tylko żel fresh blossom, niestety innych rzeczy które wymieniłaś nie posiadam na wymiankę. Jeśli byłabyś zainteresowana to mam jeszcze nową bazę pod cienie sephora (jeszcze zafoliowana nawet nie testowana). Musze zrobic porzadek z kosmetykami, wtedy bedę wiedziała co mam. Chyba że jesteś zainteresowana jakimiś ciuszkami mam praktycznie same nowe rzeczy ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a myślisz że amor są oryginalne? Jeśli tak, to mogę wymienić bambusa.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej, narazie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym się wymienić amor amor za bambusa. Ale wolę większe wymianki, żeby wysyłka się opłacała. Może dasz radę wrzucić fotkę swoich cieni, pędzelków to coś byśmy sobie jeszcze dobrały...
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
coś za *Eveline - podkład, dla cery jasnej (nie mogę znaleźć numeru) i *Żel pod prysznic Donna La Rive. Nowy - nie odpowiada mi zapach. 200 ml?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
eh, szkoda, chętnie bym je dodała do większej wymiany, ale chyba nie opłaca się wymieniać takimi drobiazgami
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, ale nic. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.