![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Les parfums de rosines Kashmirie po ~2,24, histoires de parfums po 4,48
Rozbiórka zakończona
![]() Dla porządku, żeby było zgodnie z regulaminem - robię zapachy za łączną kwotę powyżej 700 zł, ale z tego ja kupuję za około 180 -200 zł. Tak czy inaczej ślę pw do Belli, żeby formalnościom stało się zadość ![]() zanim zapiszesz się do mnie na rozbiórkę proszę przeczytaj i zastosuj się do tego. Dzięki temu rozbiórka przebiegnie sprawnie i szybciej ![]() 1.Nie proś o dane do przelewu póki sama ich nie wyślę, chyba, że napiszę w wątku, że rozesłałam, a Ty nie dostałaś. 2.Nie wysyłaj mi adresu do wysyłki w odpowiedzi na maila z danymi do wpłaty (muszę często czyścić skrzynkę dlatego chcę je dostać w jednym momencie) 3.Prześlij adres do wysyłki na pw gdy tu na wątku o to poproszę. w tytule wiadomości: "Adres do wysyłki" 4. Wszelkie pytania zadawaj na wątku a nie w pw, nie otwieram pw z adresami dopóki nie wpisuję ich na koperty. 5. Śledź uważnie wątek - może się zdarzyć, że perfumeria będzie miała opóźnienie, albo, że rozbiórka się nie odbędzie - o wszystkim będę tu na bieżąco informować 6. Gdy otrzymasz przesyłkę powiadom mnie o tym tu na wątku 7. Mam tyle atomizerów, że powinno starczyć - jeśli nie starczy to poinformuję osoby chętne jakie mają wyjścia ![]() 8. Nie zaokrąglajcie wpłat Rozbiórka nr 1 1. Nazwa zapachu i pojemność: Les parfums de rosine Rose Kashmirie Edp 100 ml 2. Miejsce zakupu: ebay http://cgi.ebay.pl/ROSE-KASHMIRI-BY-Les-Parfums-De-Rosine-3-3-oz-Parfum-/130401468139?pt=fragrance &hash=item1e5c887eeb 3. Link do opisu nut:http://www.missala.pl/index.php?id=3...irie-edp-100ml Nuty głowy: czerwone włókna szafranu z Kaszmiru, olejek z róży bułgarskiej, pikantne nasiona kolendry, zielone łupinki sycylijskiej bergamotki Nuty serca: chińska peonia, absolut z róży damasceńskiej, mirra Nuty bazy: pikantne indyjskie zioła nagar motha, strąki czarnej wanilii, korzeń indyjskiego wetiwera, drzewo sandałowe, żywica benzoesu, ambra 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 79,99$ 4a.Kurs waluty: przyjmujemy na razie 2,80 zł, niby stoi po 2,77 ale zawsze więcej pobierają, czyli przyjmujemy cenę za butelkę 224 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,24 zł, jak ściągną pieniądze to wkleję Wam tu dowód 6. Termin zbierania wpłat: już!!!!!!! bo aukcja się zaraz kończy, pewnie wystawią drugi raz ale jak zdążymy na tą to będzie fajnie ![]() 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 22 ml – 7 sztuk po 2,37 33ml - 2,81zł 1 sztuka oraz kilkadziesiąt sztuk samplerków po 2,5 ml po 0,54 zł pod koniec tygodnia albo w przyszłym powinnam mieć sporo atomków, więc będziecie mogły wymienić zamiast tych 22, ale to dam znać wtedy ![]() 8. Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: 5 zł jeśli samplerki, jeśli szkło to 7 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: w ciągu 5 dni roboczych od otrzymania przesyłki, staram się rozlewać od razu po otrzymaniu przesyłki bo wiem jak to jest czekać, ale jak mi coś wyskoczy albo butelka będzie wyjątkowo upierdliwa to może być te 5 dni nawet ![]() 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Taani 30ml Ania105 - 5 ml dotarlo Diorisha - 5 ml 2x2,5 dotarło Poziomka 10 ml 4x2,5 dotarło Srebrna Lisica 2 dotarło rosana 5 ml 2x2,5 dotarło tova1 15 ml w atomku dotarło novellana 2,5 Chloestic 22 dotarło Impro 2,5 Kapryska 2,5 dotarło KONIEC Rozbiórka nr 2 UWAGA - Mam atomki 9, 12,19 i peny 5 1. Nazwa zapachu i pojemność: Histoires de Parfums Tuberose 2 virginale EDP 120 ml 2. Miejsce zakupu: Perfumeria Quality http://www.missala.pl/index.php?id=3...nale-edp-120ml 3. Link do opisu nut: jak wyżej Nuta głowy: tuberoza, mandarynka, wiśnia. Nuta serca: tuberoza, jaśmin, tiare, kwiat frangipani. Nuta bazy: tuberoza, paczula, jasne drewno, wanilia 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 538, odbiorę osobiście 5. Kwota za 1 ml zapachu: 4,48 zł 6. Termin zbierania wpłat:do 26.05.2011 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 22 ml – 7 sztuk po 2,37 33ml - 2,81zł 1 sztuka oraz kilkadziesiąt sztuk samplerków po 2,5 ml po 0,54 zł pod koniec tygodnia albo w przyszłym powinnam mieć sporo atomków, więc będziecie mogły wymienić zamiast tych 22, ale to dam znać wtedy ![]() 8. Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: 5 zł jeśli samplerki, jeśli szkło to 7 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: w ciągu 5 dni roboczych od otrzymania przesyłki, staram się rozlewać od razu po otrzymaniu przesyłki bo wiem jak to jest czekać, ale jak mi coś wyskoczy albo butelka będzie wyjątkowo upierdliwa to może być te 5 dni nawet ![]() 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Taani 27,5ml Diorisha - 5ml 2x2,5 dotarło Poziomka - 5 ml 2x2,5 dotarło Srebrna Lisica 6 w samplach dotarło rosana - 8 w atomku 9 dotarlo tova1 - 20 ml w atomku + 10 dla Koleżanki w atomku 12? odebrane novellana 2,5 Impro 2,5 Miss_Devill 5 w penie doszło Speare 5 odbiór osobisty Canela10 w atomku 12 dotarło Teclo 7,5 w samlach K4te 2,5 odebrała ![]() Haber 5 w penie doszło STAN ROZBIÓRKI: będę Was na bieżąco informować ![]() Kashmirie zamówiony Za Kashmirie mi ściągnęło 231,69, więc poproszę o małe dopłaty, możecie mi dopłacić przy najbliższej okazji np jak się do mnie zapiszecie na rozbiórkę, ale to są grosze więc nie ma problemu Tuberose Kupione 29.05.2011 Postaram się dziś rozlać, jeśli zrobicie dopłaty to wysłałabym w poniedziałek Jeśli chodzi o osoby, które czekają na Kashmirie to ponieważ będzie do nas lecieć aż z Kuwejtu, to proponuję Wam, że jeśłi dopłacicie symboliczne 2 zł to resztę kosztów wysylki poniosę sama i teraz byście już mogły mieć tuberose, a jak przyjdzie Kashmirie to za wysyłkę pójdzie to co wpłacałyście na wysyłkę do tej pory. Więc jak ktoś chętny to pisać ![]() czyli reasumując wysłałabym Wam tuberosę jutro poleconym jeśłi wpłacicie 2 zł więcej. A jeśli nie chcecie to tuberosa będzie czekać na kashmirie ![]() Rozlane 29.05 Pierwsze wysyłki 30.05 a btw na paragonie jest inna tuberosa bo nie chciała 2 na kasę wejść, a są w tej samej cenie ale kupiłam virginale oczzywiście ![]() wstawiłam nowe rozliczenia - dopłaty robicie na podstawie kolumny "dopłaty", jakby komuś się coś nie zgadzało to krzyczeć 2 osoby zapłaciły ciut za dużo ![]()
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2011-08-02 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Les parfums de rosines Kashmirie po ~2,24, histoires de parfums po 4,48
poproszę 5 ml.les perfums de rosine-uwielbiam jak ktos rozbiera zapachy które uwielbiam
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-05-17 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mogłabym prosić po 5ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() oczywiście ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
w samplach poproszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
#7 |
Zadomowienie
|
ja poprosze w atomku i gratulacje z zapachem histories..wlasnie nim dzisiaj pachnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Poproszę 4 samplerki Les Parfums i 2 samplerki Histoires
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana szalejesz ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Poproszę po 2 ml w samplach obydwu zapachów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Poproszę po 5 ml obydwu, mogą być w samplerkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Poproszę każdego po 10 ml w atomkach
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zapisałam ![]() Rosano miło Cię znowu widzieć ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Zapraszam po wolne ml ![]()
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy będę mogła zapłacić po 31 maja za Virginiale (po wypłacie)?
Bo jeśli tak to zwiększam ilość do 20 ml obu zapaszków |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ania, Taani nie mogłam sie pohamować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Poproszę po samplereku każdego.
![]() Edytowane przez novellana Czas edycji: 2011-05-17 o 16:12 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
poprosze jeden atomizerek, czyli 22 ml Les parfums de rosine Rose Kashmirie Edp
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-05-17 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
witam,
poproszę 2 x samplerek z Les Parfums i 1 x saplerek z Histoires, jeśli można |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
pomyłka
Edytowane przez niepoprawna10 Czas edycji: 2011-05-17 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie ma mowy o wycofaniu się, bo zauroczyło mnie i Virginiale 2 i Virginiale 3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |||||
Zakorzenienie
|
o jak miło Cię widzieć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powiem Wam, że ja początkująca w niszowcach ale chyba już żadnego zwykłego zapachu nie chcę ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- zapraszam jeszcze po Histoires de Parfums Tuberose 2 virginale
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Taani pewnie bedziesz lać
![]() Z tąd ta prośba ponieważ chciała bym opłacic to w drodze do lekarza bo mój mały ma dziś gile po pas a później ciężko bedzie się wyrwać -ewentualnie wyslę córę Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-05-18 o 09:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ahhh, ogromnie sie ciesze, ze zalapalam sie na to cudo!! ![]() ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
no nic czas do lekarza z bomblem lecieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę rozsyłać zaraz dane do wpłaty, ale najpierw zrobię wyliczenia, jak się Twoja opłata opóźni to będę wiedziała dlaczego ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Wstawiłam wyliczenia w załączniku do I posta, proszę sprawdźcie mnie, bo ja noga z matematyki ![]() Zapraszam wciąż są wolne ml w tuberozie ![]() Aha Tova Tobie z boku na szaro wpisałam ile bez Tuberosy bo już wiem, że zapłacisz po wypłacie ![]()
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2011-05-18 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.