|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
WRZESIEŃ-szukam odlewek,próbek perfum
Szukam:
Próbki,odlewki: Chanel Allure JPG Clasique Cristobal Balenciaga Lolita Lempicka Fleur Defendue L Lolita Lempicka MidnightPoison Chanel Chance Coco Chanel Swarovski Aura Trouble Addict klasyk Beyonce Heat Stella Sheer Ghost EDT Venezia L.Biagotti Shalimar L'Instant Naf Naf Naf Naf La Perla J'aime la Nuit Męskie: Kenzo Pour Homme BLV Pour Homme Allure Homme Fahrenheit T.Mugler B Men Pustych flakonów: CINEMA BRITNEY S. FANTASY Poza tym: Neomag Forte Tran Do oddania,to co w wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 Zanim napiszecie,ze coś macie z mojej listy poszukiwawczej,bardzo proszę,żebyście zerknęły czy znajdziecie coś w zamian ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-09-10 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ-szukam odlewek,próbek perfum
no właśnie dziś miałam wysyłać, ale jak zobaczyłam wątek, to się wstrzymałam i mogę jeszcze rozerwać tę kopertę. Jeśli chodzi o trouble to mogę odlać ze swojego flakonika, ale to raczej tak na spróbowanie, bo mam końcówkę, a to jedne z moich ulubionych perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam Diamonds
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- kochana za Lole to i chetnie caly flakon bym wymieniła ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- jestem za jak najbardziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.