![]() |
#1 |
BAN stały
|
SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Wymienię: próbki perfum,biochemia
Nieaktualny!!!!
Witajcie ![]() Jak w tytule,wymienię kilka próbek perfum: Sensuous EL-5 ml. Tresor-2,5 ml. Britney Spears Fantasy-5 ml. BS Midnight Fantasy-5 ml. E.Arden Ardenbeauty-5 ml. Antonio Banderas Spirit-10 Versace Crystal Noir-sampler Secret Avon Fantasy- 10 ml. Shilpa Shetty S2 -dowolna odlewka Madame Rochas-5 ml. BLV Omnia Green Jade-odleję do 15 ml. Lalique Encre Noire for men-sampler Mogę zrobić odlewkę mleczka do ciała ADDICT-do ok. 20 ml. Oraz odlewke balsamu JPG Clasique Odlewkę balsamu z drobinkami J.LopezOdlewke balsamu E.Arden Kartoniki po perfumach. Biochemia: Polawax-20 g. Kofeina farmaceutyczna-20 g. MGS-20 g. Glinka bentonitowa-ok. 2 g. Alkohol cetylowy-15 g. Spirulina -4 g Beczułka pasty cukrowej CAMSAKIZI-270 GRAM Wymienię tylko na próbki perfum. Nic innego mi nie jest potrzebne ![]() Szukam: Po kilka ml. na zapoznanie się z zapachem,bądź w celu przypomnienia sobie ![]() Si Lolita Lempicka L Lolita Lempicka Wish Chopard Midnight Poison ![]() Poison Coco Chanel ![]() Swarovski Aura ![]() Ghost EDT ![]() Shalimar ![]() Princess Vera Wang La Perla j'aime la Nuit Sensuous Noir Addict Słoń Kenzo Tygrys Kenzo J'ose Amarige Mariage MITSOUKO Balsamy i żele perfumowane. Czarny tusz do rzęs. Kolczyki pozałacane,antyalergiczne np.COLIBRA INNE: Tran ![]() NeoMag Forte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-10-06 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Wymienię: próbki perfum,biochemia
a nie masz moze wiecej midnight poison?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zainteresowały mnie jeszcze:
Miracle Lancome-1 Ming Shu ponad połowa miniaturki ale czekam na sygnał od Ciebie, tak jak jesteśmy umówione ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ok (ewentualnie piankę zamiast zapachów), polecam się Twojej pamięci i też rezerwuję dla Ciebie Ninę ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- najchętniej to z wishlisty, ewentualnie masło flos leku, róż essence albo yves rocher, bioderma hydra bio serum lub pore refiner, avon rejuvenate dzień i noc max factor age renew 45, a z zapachów cerruti (edice lub klasyczne), dkny be delicious fresh blossom, sergio tachini feel good. Wystarczy tych chciejstw ![]() ja proponuję ustalić co za co, konkretnie. Przeróbmy najpierw Ninę, najchętniej z linkami ![]() Edytowane przez aksalotl Czas edycji: 2011-08-15 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ponieważ zapachy wymieniałabym pod inną wymiankę, a wizażanka nie daje znaku życia, to wolałabym za Ninę krem tigi i balsam nivea (z zapachów rezygnuję).
Na kiedy byśmy się umawiały na wymianę (ja mogę poczekać jeszcze za dwa dni na 'moją' wizażankę i jednocześnie na ewentualnie Twoją CH, jeśli mamy czas ![]() Ile jest balsamu nivea? ;> A pianka tigi to która? YSL z chęcią bym z Tobą wymieniła, ale tak, jak pisałam, chciałabym coś, co mi się przyda, bo raczej ograniczam mój zbiór kosmetyczny aniżeli puszczam w samopas, bo się wtedy w niekontrolowany sposób rozrasta ![]() a mogę prosić o jakieś linki, żebym mogła zobaczyc jak te cuda wyglądają? ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- poprosze coś z wish do pianki i robimy drugi deal ![]() a spoza zapachów? a masz maseczkę z glinką? ![]() ![]() a możesz podać pojemności, a najlepiej linki (bo jak podajesz samą nazwę, to trochę dla mnie jak magia ![]() ja się jeszcze z tym prześpię i odezwę jutro ![]() Edytowane przez aksalotl Czas edycji: 2011-08-15 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
po przespaniu, a nawet przepracowaniu widzę to następująco: ninę i ysl za tigi krem, tigi piankę, nivea balsam i coś ze ścisłej wish, chyba że masz coś jeszcze do loków
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- poproszę wobec tego pastę sculpte (to ta ?) i dwie glinkowe maseczki i dorzucam eternity, ale donne muszę wynegocjowac w takim razie od innej chętnej na nią istoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za? Lolita Lempicka EDP-5 ml. Mam naf naf,ale odlewkę i zużycie widoczne na zdjęciu. O super,a widziałaś zużycie na zdjęciu ile jest? Escady chcę się pozbyć całej za jakieś inne perfumy ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Kochana naf naf mam z wymiany,niestety nie znałam tego zapachu wcześniej,więc Ci nie powiem,ale jest piękny(dla mnie jednak okazał się teraz za ciężki) no i ma taki podpis ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Escady wolę nie przelewać,bo chciałabym jakiś inny flakonik za nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Ale Sephorki jest dośc dużo. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ok.Zapraszam na priv,bo mam o wiele mniej przekupek od Ciebie ,a chciałabym wysłać już dzisiaj.
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-08-24 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Oj niestety,zależy mi tylko na składnikach do peelingu migdałowego. Zresztą nie miałabym dla Ciebie żadnych poszukiwanych zapachów w zamian ![]() Ale za to gratuluję Twojej gromadki (moja przyjaciółka,matka czterech córek,właśnie spodziewa się chłopca ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- No... oni nadali nowego znaczenia sformułowaniu: próbować do skutku ![]() Napisz,co Ci się podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- To zróbmy tak: ja sprawdzę (o ile to możliwę AA Groselinę w S.) i przyjrzę się Twoim półproduktom,ok? Może coś z nich skręcę jednak ![]() Odezwę się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ok, tylko tak jak mam w poście-nie mam atomków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Najpierw zapytam co mi proponowałaś - hypnotic poison? Bo źle przeczytałam wcześniej i myslałam, że chodzi o Lancome Hypnose
![]() Cinema to edp. Mogę zrobić jeszcze próbkę słonia Kenzo, bo widzę, że szukasz. Tylko miniaturki wolałabym na miniaturki wymieniać ;-) A widzę, że masz Baby Doll ![]() A ja bym chciała, to co wymieniałaś Jesus Del Pozo In Black-1,5 ml Dior Addict, -1,5 ml. Miss Dior Cherie,-4 ml. Gaultier Classique.-4 ml. plus : Lancome Miracle Belle de Minuit Nina Ricci-1 ml. Madame Rochas EDT-3 ml. YSL Paris-3 ml. ewentualnie + young sexy lovely. Da się coś sklecić z tego? ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nie mam już nic więcej
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- a więc tak, jeśli chodzi o Cinemę mogę odlać ok. 5 ml. La perla jakieś 3-4 ml. Po prostu mam końcówki flakoników, szczególnie La Perli używam namiętnie, więc nie mam już aż tak czym się dzielić ;-) W zamian mogę zrobić większą odlewkę Euphorii lub Ferragamo. Ewentualnie zrezygnować z czegoś od Ciebie. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- zapomniałam jeszcze o ginestet botrytis - mozesz dorzucić? Cinema bez flaszki. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- powiedz mi jeszcze jaką masz wersję miss dior? edt czy edp ? Z którego roku? Bo podobno są 2 czy 3 ![]() Co do Givenchy - uważam, że 4 ml w zamian za 1,5 to trochę sporo. I właściwie tak orientacyjnie szacując koszt to chyba trochę gorzej na tym wychodzę, więc pozwól mi sie zastanowić jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
To ja zdecydowałabym się na AA Grosellina-10 ml.Lecytyna sojowa HLB7-7 g.Niacynamid-10 g. Napisz,co chcesz za to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Przperaszam, pewnie to wynika z mojego niewsypania, ale niestety nie do końca zrozumiałam Twojego posta w moim wątku xD!
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Nie no, absolutnie!~Napisałaś wszystko dobrze, po prostu to ja jestem nieprzytomna
![]() W sumie.. Chętnie bym się wymieniła ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A Belle du Minuit juz nie dasz rady załaatwić próbeczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Niwestety, nic poza tym. Czyli male probeczki Ricii Ricii, Szulca i Angela za Belle de Minuit, Demeter Poison Ivy i Pacco Rabane Metal, tak ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale ostatnio jestem mocno zaganiana, podobają mi się odlewki:
Lolita Lempicka EDP-odlewka do 15 ml. Versace Red Jeans-odlewka z flakonu do 25 ml. Baby Doll -8 ml Salvador Dali Purplelight-10 ml Juliette Has Lady Vengeance-1 ml
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hydrolat neroli-50 ml Versace Red Jeans-odlewka z flakonu do 25 ml. Currara Jungle-2 ml. Mogę odlać Poison i Midnight Poison |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
kochana, chyba mam, ale muszę sprawdzić, bo przez remont mam bałagan
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mogę jeszcze odpsikać Cacharel, Liberte.
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
nic dla siebie nie znalazłam ,
pozdr ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.