|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
PILNE Pomozcie mi znalezc Jeden lipcowy konkret Top gladki- zielony lub fioletowy :)Hej dziewczyny Tak jak w tytule poszukuje pilnie topu w kolorze zielonym badz fioletowym....Koniecznie gladki nie prazkowany zeby wszyc go w moja sukienke. Niestety chyba zle ja wypralam i na zielonej gorze zrobily sie brzydkie plamy, ktore juz nie chce zejsc Prosze wklejajcie zdj jesli macie cos w tym stylu w zamian cos z mojego watku lub z poza ![]() Zdj sukienki
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNE Pomozcie mi znalezc Jeden lipcowy konkret Top gladki- zielony lub fioleto
ja mam takie:
pierwsza jest troszke bardziej zielona a druga tez moze bedzie Ci pasowala
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNE Pomozcie mi znalezc Jeden lipcowy konkret Top gladki- zielony lub fioleto
Cytat:
co prawda wolalabym zeby byl juz na ramiaczkach bo wiadomo krawcowe za wszystko sobie licza, ale jak nie znajde niczego innego to bylabym chetna go przygarnac ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- ok
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
ale szukam jednak cos bardziej zblizonego jak jest w sukience..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam taka bokserke z atmo, lekki fiolet
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie fioletowy ale z krótkim rękawem
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
moje propozycje
![]() 1. na ramiaczkach filetowo-rozowa 2. fioletowa krotki rekaw 3. tuniczka fioletowa długi rekaw, w rzeczywistosci jansiejsza 4. długi rękaw, nienoszona daj znac na moim watku
Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2025-04-09 o 14:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

znajde i cykne foto;p