|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LIPIEC - kmb1 szuka wyłącznie tych rzeczyWISH: NIE SZUKAM : KOLORÓWKI, PIELĘGNACJI, PERFUM I INNYCH KOSMETYKÓW!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM: -rzeczy, które mogą się spodobać 9-latce, raczej nie zabawek a gier, elektroniki (różnorakiej, ale tylko takiej co się może dziecku przydać), gier zarówno jakiś takich planszowych, może coś do zabawy na dwór, piłek, gadżetów jak i na komputer czy zestawów typu PS + gry lub PSP + gry... aa, i mała chciała telefon dotykowy, ale musi być jakiś taki trochę gorszy (bo i tak rozwali) byle w dobrym stanie i prosty w obsłudze. Dziewczynka lubi też wszelkiego rodzaju babskie głupotki typu zmywalne tatuaże, farby do ciała, jakieś koraliki do włosów itd. itp. ewentualnie ciuszków dla Niej (9 lat, 155cm wzrostu, spora nadwaga (wazy 45kg) więc ciuszki nosi tak minimum na 168cm wzrostu bo w mniejsze nie wchodzi), mogę rozważyć łyżwy, rolki, i wszystko co jeszcze takiemu dziecku może się przydać rozmiar tak 37 -maszynek do golenia damskich "lepsiejszych" wielorazówek i jednorazówek -końcówki do maszynki wilkinson quattro damskiej -końcówek do szczoteczki elektrycznej oral-b -pasty do zębów wybielającej -nowych pumeksów do stóp -karnetów na siłownię w Warszawie, do salonów urody w Wwie, biletów na koncerty itd. itp. -peelingów do ciała - mocnych! -żeli do golenia dla mężczyzn lub kobiet, wszystko mi jedno -SERIALU TOP MODEL (brytyjski i amerykański) - wszystkie odcinki, wszystkie sezony -żel do usuwania skórek przy paznokciach -czarne koszule z długim rękawem S stan idealny/bdb -okulary, czepek - na basen -suplementy diety na odchudzanie (zmniejszenie apetytu) / zmniejszenie cellulitu / redukcję nadmiaru wody z organizmu -ALLEVO - wszystko z tej firmy -koktaili proteinowych, argininy, batonów białkowych -stewii, różnych innych słodzików i tego typu paskudztw, cukru trzcinowego, syropu klonowego, syropu z agawy, miodu -płyt z ćwiczeniami Zuzki, Ewki i Jilian, wszystkich jakie były ORAZ : -niektórych rzeczy do mieszkania (nowa pościel, sprzęty do kuchni) deska do prasowania odkurzacz rzeczy spożywcze ściereczki do kurzu organizery, regały, taka metalowa składana suszarka do prania (najlepiej Z ODBIOREM OSOBISTYM W WARSZAWIE) Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2013-07-26 o 21:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LIPIEC - kmb1 szuka wyłącznie tych rzeczy
mam żelazko Ricco i rum bacardi oraz peeling z ziaji bardzo mocny ale ja nie z wawy
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mam żel do usuwania skórek z Oriflame, użyty 2 razy, prawie pełny.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.