|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
walczyc czy nie??
Nie wiem co otym myslec , rok temu rozstalam sie facetem , rozstanie bylo z mojej winy , potem ja probowalam o niego walczyc , on nie chcial rozmawiac nie odbieral telefonow , ssmow, zero kontaktu , ostatnio dowiedzialam sie ze mial operacje i jakos tak spontanicznie wyszlo ze zadzwonilam do niego , rozmawialismy godzine przez telefon, postanowilam zaryzykowac i pojechalam do niego do domu zyby go przeprosic za swoje zachowanie jak bylismy razem , ale nie rozmawialismy o powrocie do siebie , tego samego dnia do 12 w nocy pisalismy smsy , potem przez 4 dni cisza ( on wyjechal za granice) , w piatek znow sie odezwal , caly czas dzien pisalismy ze soba , teraz znowu cisza , co otym myslec , zalezy mi na nim ale nie wiem czy to ma jakis sens
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: walczyc czy nie??
Może miec
ale bądź ostrozna, może być miły tylko z grzeczności, może być miły bo coś na dnie Jego serca sie do Ciebie kołacze.Powodzenia!
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ale nie wiem czy wypada zebym ja teraz sie do niego odezwala , czy czekac na jego ruch , skoro on milczy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że powinnaś po prostu porozmawiać z nim na ten temat. Może trochę subtelnie, a może po prostu go zapytać. Po co masz się niepotrzebnie męczyć albo co gorsza robić sobie nadzieje?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie w tym problem ze ja robie sobie nadzieje , nadal go kocham ale nie wiem czy to ma sens , nie wiem czy on chce wrocic ale potrzebuje czasu czy chce poprostu utrzymac ze mna kontakt kolezenski , nie chce tez mu sie zbytnio narzucac bo wiem ze to czasem odnosi odwrotny skutek
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
pod koniec czerwca założyłaś przecież podobny wątek: czy to ma sens
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
wiem ale przypomnialam sobie dopiero po fakcie , jak juz ten zalozylam , sorki zwykle przeoczenie
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Tak tylko ze jesli on sie pierwszy teraz odezwie to bede w sumie wiedziec ze mysli o mnie i to bedzie jakis znak , a jesli on milczy a ja sie odezwe to moze to odebrac jak zbytnie narzucanie sie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Czasami faceci czekają właśnie na inicjatywę dziewczyny. On może też tak myśli, w końcu ktoś musi zrobić ten 1 krok
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym za wiele nie myślała, tylko odnawiała kontakt bo jak widać on się przekonał i powiedziała mu co czuję.
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym odpuściła, chyba że tym razem to on podejmie inicjatywę.
trochę to takie grzebanie się w przeszłości i idealizowanie tego, co było. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Tez to zauwazylam. Jesli facet nie posuwa sprawy dalej, najwyrazniej nie jest zainteresowany.
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie nawet mały kroczek liczy się jako krok
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj znow ja pierwsze do niego napisalam , nie wytrzymalam , popisalismy i co dalej nie wiem na czym stoje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

ale bądź ostrozna, może być miły tylko z grzeczności, może być miły bo coś na dnie Jego serca sie do Ciebie kołacze.