![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Anais i inne odlewki perfum , La Roche , Bielenda biust , liposomy , CHI Keratin MistNIEAKTUALNE !!! Witam ![]() i zapraszam do wymiany . ![]() perfumy , kremy , balsamy , odzywki do włosów , puder , róż , dodatki , biżuteria Nie szukam obrań ![]() Zainteresowane osoby proszę o zdjęcia , jeżeli nie masz zdjęć to wysyłasz pierwsza . Wysyłka raz , góra dwa razy w tygodniu . Na wizaz mam czas wieczorami i w nocy , więc proszę się nie denerwować , gdy cały dzień mnie nie ma . Odpisuje tu gdzie zaczęła się rozmowa , nie reaguje na odpisz u mnie , sory , ale tracę wątek ![]() DOKŁADKA ![]() Naszyjnik + długie kolczyki Bransoletka Chętnie wymienie : Farouk , CHI - Keratin Mist , odżywka bez spłukiwania , 100 ml w opakowaniu zastępczym z atomizerem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...atin-mist.html Termoaktywne serum modelujące talię , brzuch , pośladki - slim extrem 3D Eveline - 250ml , raz użyte na brzuch , ubytek niezauważalny , ważne do 05.2012r Krem do twarzy z mocznikiem , ISANA MED , 50ml ubytek ok.5% widoczny na zdjęciach krem do stóp , dwa razy użyty , o zapachu cynamonu , Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=21828&next =1 Liposomy z ZSK , dla cery dojrzalej i inne , ![]() Olej ze Słodkich Migdałów , rafinowany , 120 ml - ZSK , ważny do 06.2012 roku ZAPACHY : odlewki w atomizerach szklanych : Bvlgari , Eau Parfumee Au The Rouge - 5ml klik ![]() Cacharel , Liberte - 11 ml klik ![]() Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik Cacharel , Anais Anais - 10 ml klik Van Cleef & Arpels , Les Saisons Autonome - 2.5ml sampel klik YSL , Opium - 10ml , lub odleje wg życzenia , sample mam Odlewki , próbki : Yves Rocher , Werbena - 4ml + nowy sampel z atomizerem Morgan , Morgan de Toi - 0.8 ml Jean Patou , Joy - 2ml sampler olejki eteryczne naturalne : pomarańczowy , cytrynowy - do kosmetyków , kąpieli i kominka Ylang Ylang - olejek zapachowy do "kominka" szukam : używek , odlewek , miniaturek , próbek - perfum , kremów do twarzy i ciała , może coś jeszcze co mi w oko wpadnie nisza też mnie interesuje ![]() ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-10-15 o 03:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy u Natalii , flakonik , odlewki , probki , kremiki i balsamy - zapraszam
wymienione :
Morgan , Morgan de Toi - 0.8 ml Parfums Gres , Cabochard - 5ml rezerwacja T. Muglar , Womanity - 1.6ml sampel rezerwacja Cartier , Le Baiser du Dragon , Pocałunek Smoka edt - 2,8 ml ( dwie fiolki - 1.7 ml i 1.1ml ) rezerwacja Lalique , Amethyst - 1.5ml sampel Guerlain , Insolence , edp , 1.5ml Maseczka algowa , maseczka z acerolą i wit C , Peel-off , La Roche , Posthelios , balsam po opalaniu , DKNY , Be Delicious - 5ml Calvin Klein , IN2U - 10m krem L.R.P . Toleriane , wersja lekka * LRP - Posthelios , 2 sztuki po 40ml , nowe , jedna raz przetestowana * LRP - spf 50 + sztyf na miejsca wrażliwe , nowy , data ważności 12. 2012 rok . Tusz - Max Faktor 2000 calorii , 2 sztuki , nowe Guerlain , Aqua Allegoria , Herba Fresca- 3ml Cacharel , Amor Amor - 10ml Prada , Infusion D' Iris - 11ml Guerlain , Insolence , edt - ok. 5ml Versace , Blonde - 11 ml - lub mogę zrobić próbki ![]() Sephora , Vanille Caramel - 5 ml Lolita Lempicka , L de Lolita - 3ml CK , Eternity Moment - 2.3ml CK , Eternity , Purple Orchid - 0.6ml Moschino , I Love Love – 2.4 ml YSL , Baby Doll - 2,4ml Demeter , Amber - 1ml Sisley, Eau du Soir - 1.3 m Coty Beckham , Intimately Night -0.6ml Escada , Ocean Lounge – 1.2 ml Esprit , Horizon , edt , ok. 1ml , fir. szklana , atomizer Oriflame , Divine Sensual – 0.8ml org. próbka Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-07-01 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy u Natalii , flakonik , odlewki , probki , kremiki i balsamy - zapraszam
krem L.R.P . Toleriane , wersja lekka -cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Cacharel , Amor Amor - 10ml w ładnym atomku Lolita Lempicka , L de Lolita - 3ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Guerlain , Aqua Allegoria , Cherry Blossom - 8ml Guerlain , Aqua Allegoria , Herba Fresca , 3ml Calvin Klein , IN2U - 10mm Lolita Lempicka , L de Lolita - 3ml Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik Moschino , I Love Love – 2.4 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za effaclar i krem do biustu? moge zrobic odleweczki roznych zapaszków, liste podam wieczorem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-04-29 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
*Bruno Banani , Not For Everybody - zostało ok. 10ml z 50ml
Sephora , Vanille Caramel - 5 ml Lalique , Amethyst - 3.5ml zajrzyj do mnie, może cos znajdziesz? ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Natalia 1;26602777]Witam
![]() i zapraszam do wymiany zapachów , kremu i balsamu Zapachy wymieniam tylko na zapachy , krem za krem itd lub mogę oddać krem , balsam za zapach ![]() Nie szukam obrań , dodatków , kolorówki , książek , Za Avon i Oriflame też się nie wymieniam Zainteresowane osoby proszę o zdjęcia , jeżeli nie masz zdjęć to wysyłasz pierwsza . Wysyłka raz , góra dwa razy w tygodniu . Na wizaz mam czas wieczorami i w nocy , więc proszę się nie denerwować , gdy cały dzień mnie nie ma . Odpisuje tu gdzie zaczęła się rozmowa , nie reaguje na odpisz u mnie , sory , ale tracę wątek ![]() Nieaktualne na szaro , dokładki na zielono ![]() Chętnie wymienie : * Yardley FRUIT SENSATION , Raspberry & Vanilla , zostało ok. 50 - 55ml z 125ml klik ![]() *Bruno Banani , Not For Everybody - zostało ok. 10ml z 50ml odlewki w atomizerach szklanych : Prada , Infusion D' Iris - 11ml Guerlain , Aqua Allegoria , Cherry Blossom - 8ml Guerlain , Aqua Allegoria , Herba Fresca , 3ml Guerlain , Insolence , edt - ok. 5ml Versace , Blonde - 11 ml - lub mogę zrobić próbki ![]() DKNY , Be Delicious - 5ml Calvin Klein , IN2U - 10m Sephora , Vanille Caramel - 5 ml Cacharel , Anais Anais - 20 ml i 7 ml lub mogę odlać wg życzenia Cacharel , Amor Amor - 10ml w ładnym atomku Van Cleef & Arpels , Les Saisons Autonome , Jesień - 6,5ml Parfums Gres , Cabochard - 5ml YSL , Opium - 10ml , lub odleje wg życzenia , sample mam Lolita Lempicka , L de Lolita - 3ml Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik Odlewki , próbki : do większych próbek , moge dodać sample z atomizerkiem ![]() Esprit , Horizon , edt , ok. 1ml , fir. szklana , atomizer CK , Eternity Moment - 2.3ml CK , Eternity , Purple Orchid - 0.6ml Coty Beckham , Intimately Night -0.6ml Moschino , I Love Love – 2.4 ml Escada , Ocean Lounge – 1.2 ml Oriflame , Divine Sensual – 0.8ml org. próbka Morgan , Morgan de Toi - 0.8 ml Lalique , Amethyst - 3.5ml YSL , Baby Doll - 2,4ml T. Muglar , Womanity - 3.6ml Cartier , Le Baiser du Dragon , Pocałunek Smoka edt - 2,8 ml ( dwie fiolki - 1.7 ml i 1.1ml ) Jean Patou , Joy - 2ml sampler Guerlain , Insolence , edp , 1.5ml Demeter , Amber - 1ml Sisley, Eau du Soir - 1.3 m szukam : używek , odlewek , próbek Organzy , klasycznej Elle , edp , klasyk Samsary , edp i edt Edenu Chanele różne Prady Mahory nisza też mnie interesuje ![]() Lutens Feminite du bois , i inne i wszystko co mi w oko w padnie zapachowego , proszę śmiało kusić ![]() Versace Blonde za Klasyczną Pradę? mam jeszcze Coco edt 10 -12/100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Perfume Lover
|
Witam
W grę wchodzą jedynie czarne eyelinery, za inne dziękuję. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.