|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w lipcu nowe sandałki
NIEAKTUALNY
![]() ![]() Wymienię sandałki praktycznie nowe tylko przymierzone po domu(napis w jednym bucie jest chyba ciut starty już ze sklepu) rozmiar to teoretycznie 37, jednak ja mam bardziej takie 36,5 więc wyglądają jak za duże na mnie, dlatego wymieniam. Długość wkładki to 24,5 cm Mam też białą bransoletkę na wymiankę, raz ubrana. Wymienię tylko i wyłącznie na: Paski szerokie, ale nie na gumie, 34/XS, najchętniej czarny, lub brązowy czarne, beżowe i brązowe spódniczki przed kolano i krótsze rozmiar 34, chętnie z falbankami, koronkami itp, ale nie tylko dopasowana czarna mini 34 broszki kwiaty z materiału-czarny, beżowy, czerwony, brązowy, szary itp dopasowane, nie tuniki bluzki czarne i beżowe z jakimiś falbankami, czy koronkami biżuteria bez niklu ciekawe kolczyki srebrny łańcuszek srebrna bransoletka łańcuszek niektóre kolczyki ze swarovskim, albo same kryształki-niektóre kolory Z kosmetyków: cień do brwi Silk Naturals deep brunette beżowa, brązowa szminka, taka nude, ale do ciemniejszej cery, nie "trupia" szary, matowy cień, nie za ciemny woda termalna róż mineralny podkład mineralny Książki w bd stanie, horrory, kryminały itp
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-08-18 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w lipcu nowe sandałki
coś za sandałki?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za sandałki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.