|  2011-07-03, 16:15 | #1 | 
| Wtajemniczenie | Lipiec, kosmetyki i inne roznosci

NIEAKTUALNE Witam serdecznie  Na poczatek kilka zasad: - masz mniej przekupek wysylasz pierwsza - wyslylam poleconym raz w tygodniu - prowadzimy negocjacje w watku w ktorym zaczela sie rozmowa Na wymiane posiadam: Kolorówka: 4) Smashbox Brow tech quad, wosk zuzyty, cienie do brwi prawie nietkniete 5) Kredki do oczu: - Sephora, kolor pearl beige, pozostalo 3/4 - Essence, kolor almost famous, uzyta kilka razy 5)MAC Blot w kolorze medium, uzyty kilka razy 7) L'oreal korektor Infallible w kolorze golden beige, uzyty kilka razy pedzelkiem Pielelengnacja 2) Eveline termoaktywne serum modelujace brzuch i posladki, pozostala polowa, wazny do 05 2012 4) Tonik do twarzy L'oreal Vita Lift uzyty kilka razy, kupiony miesiac temu Dla dzieci: 1) Pieluchy na basen dwie sztuki, nowe 2) Nowa szczoteczka do zebow dla dzieci (byla w zestawie z pasta, paste wykozystalam) 3) smoczek do butelki NUK, nowy 4) sterylizator mikrofalowy do butelek firmy Avent Inne: Sandalki Anne Michelle roz 38, nowe Dokładka Pomadka Chanel Rouge Coco nr 09 Organdi Rose- kilka razy mazniete Podkład Clarins Everlasting kolor 107 Beige ubytek ok 5% zastanawiam sie nad oddaniem pudru Clarins Nude inspration, czyli popularne Zboża, ubytek puderku niewielki roz i rozswietlacz nietkniety Zdjecia pochodza z internetu, nie mama mozliwosci narazie zrobic real zdjec za co przepraszm  Moja wish: - Pasta do zebow dla dzieci - Plyny dwufazowe do demakijazu oczu - Tonik apteczny do cery tlustej i mieszanej Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2011-08-05 o 00:29 | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 16:24 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Czerwiec, kosmetyki i inne roznosci

coś u mnie za Anais Anais i cień clinique?

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 16:37 | #4 | 
| Perfume Lover | 

cos u mnie za miniaturke anais anais?

__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 16:51 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

6) MAC Blot powder w kolorze Medium, uyty kilka razy, oddam tylko za inny puder prasowany z podobnej polki cenowej w srednim kolorze Na drugim zdjeciu ten blyszczacy podklad, co to jest ?Cos u mnie ? Moge zaproponowac podkład Bare Minerals ewentualnie moze znajdziesz cos z watku Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-03 o 16:52 | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 17:10 | #6 | |
| Wtajemniczenie | 

Diekuje ale nic nie znalazlam  ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-07-03, 17:15 | #7 | 
| Raczkowanie | 

Poniżej wynotowałąm to co mnie interesuje u Ciebie. Czy byłabyś czymś zainteresowana u mnie? -sterylizator mikrofalowy do butelek firmy Avent -Podwojne cienie Clinique kolor beach plum uzyte kilka razy -Podwojne cienie Helena Rubenstain kolor slilver grove & cherry blossom uzyte kilka razy - Stila Illuminating finishing powder kolor gold, uzyty raz | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 17:31 | #8 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-07-03, 18:36 | #9 | 
| Konto usunięte | 

A co Ci sie u mnie podoba? Przyznam, ze bede wyprzedawac czesc swojej kolorowki, wiec pewne rzeczy sa teraz nie do oddania  . Pytam, bo moze Ci sie spodoba cos, czego nie bede wystawiac  . | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 18:49 | #10 | 
| JESTEM ONA | 

Cześc Iza  Słyszałam, że byłaś na wyjeździe?  A tak w odwiedzinach wypatrzyłam Stilę i chyba coś jeszcze ( a Anais )- nie mam nic z poszukiwanych przez Ciebie, ale będę dogłębnie myślec ,co mogę zaproponowac  ( a może podpowiesz mi tak po cichutku, co poza tą super wish jeszcze ew. by Cię interesowało? ) Buziaki 
				__________________  . | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 18:59 | #11 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-07-03, 19:11 | #12 | 
| bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach | 

Znajdziesz u mnie coś za Stile i odżywkę Charlsa? Zmienić na lipiec? | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 19:18 | #13 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Nie wiem czemu ale caly czas mam wrazenie ze dopiero czerwiec  Jesli istnieje moliwosc to poprosilabym o zmiane   | |
|     |   | 
|  2011-07-03, 20:29 | #14 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Lipiec, kosmetyki i inne roznosci

coś za 1) Minatura zapachu Cacharel Anais Anais (7ml) nowa 2) Zapach od Katie Price (Jordan) Stuning, pozostalo ok polowy ze 100ml 
				__________________ Expresowa wymiana wszystkowątek Emi  ur. 25.10.2010 My  05.02.2009 cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 23:24 | #16 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-07-04, 14:44 | #18 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-07-04, 20:17 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

| 
|     |   | 
|  2011-07-04, 21:52 | #21 | 
|  👸🏼 Barbie 💜 M.A.C  | 

Iza czemu oddajesz sandałki? Wygladaja super. A to moj rozmiar, wiesz?  A jaki maja obcas? Bo tak nic nie widac, jakby byly na zdjeciu z boku, to owszem   
				__________________ Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-07-04 o 23:12 | 
|     |   | 
|  2011-07-06, 10:23 | #25 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie za 2) Potrojne cienie Bourjois smoky eyes kolor violet romantic, uzyte kilka razy 
				__________________ Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post54177794 odpisz u mnie inaczej nie odpowiem | 
|     |   | 
|  2011-07-06, 13:53 | #26 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-07-06, 14:42 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

a nic dla mnie,tzn dla mojej Helenki nie masz  ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- o,w razie czego pamiętaj o mnie,proszę   | 
|     |   | 
|  2011-07-06, 23:13 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

cos za miniature cacharel i balsam hugo bossa? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post53006688 zapachy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1077066 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.