|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
|LUTY| ubrania różne rozmiary, torebki, buty :)
Wynieniam się tylko z osobami mieszkającymi w UK (przynajmniej narazie ze względu na koszty wysyłki)
- Zasady tak jak u wszystkich, jako początkująca wysyłam pierwsza, więc liczę na uczciwość! - Sprawy wysyłki oraz szczegóły dotyczące wymiany na PW Moja wish lista : Wszystko w rozmiarach (16, 18) Bluzki ( rozmiar 14, 16, 18 ) Biżuteria ( zależnie co mi się spodoba) Sukienki ( letnie, do kolan, na duży biust) Spódnice ( do kolan, w krztałcie A) Sweterki ( zapinane z przodu na guziki) Marynarka ( jasne kolory) Kardigan ( długi, ciemne kolory) Plaszcz, kurtka wiosenna (jasne kolory) Torebki ( różnie, zależy co mi się spodoba) Mapa: Jest Nie ma Zamówione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: |LUTY| ubrania różne rozmiary, torebki, buty :)
1. Bluzka, stan dobry, z tyłu metalowe kółka, rozmiar 14, oderwana metka.
2. Bluza z kapturem, szara, stan dobry, rozmiar 14, frima Everlast. 3. Koszulka, czerwona, zakupiona jeszcze w PL, rozmiar M, stan ok. 4. Sukienka w kwiatki, Primark 18, stan bardzo dobry. 5. Koszulka, brązowa, złoty nadruk, rozmiar 8- 10. Stan dobry. 6. Biustonosz, czarny, stan bardzo dobry , rozmiar 36D. 7. Biustonosz, stan bardzo dobry, rozmiar 36 D. 8. Biustonosz, stan bardzo dobry, rozmiar 36D. 9. Biustonosz, błękitny, stan bardzo dobry, rozmiar 34FF. 10. Biustonosz , fioletowy, stan dobry, rozmiar 36D Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2012-02-23 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek, niebieski, rozmiar 8-10 stan bd.
2. Marynarka, szara, materiałowa, Primark, rozmiar 14. Stan dobry. 3. Bluzka, czarna , Ervie, rozmiar 14. Stan bd, raz założona. 4. Torebka, szara, Next. stan dobry. 5. Torebka czarna, Primark. Nieco odpadają jej cekiny. 6. Buty rozmiar 7, zamszowe, beżowe, mały obcas, parę razy noszone. New Look. 7. Buty rozmiar 7, zamszowe, szare, duży obcas, raz założone. New Look. 8. Buty czarne, rozmiar 7, pare razy noszone, Platino. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2012-02-23 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
6. Biustonosz, czarny, stan bardzo dobry , rozmiar 36D.
7. Biustonosz, stan bardzo dobry, rozmiar 36 D. 8. Biustonosz, stan bardzo dobry, rozmiar 36D. 9. Biustonosz, błękitny, stan bardzo dobry, rozmiar 34FF. 10. Biustonosz , fioletowy, stan dobry, rozmiar 36D 7. Buty rozmiar 7, zamszowe, szare, duży obcas, raz założone. New Look. moze cos u mnie (jest mozliwosc,że raz w miesiacu moge wyslac z uk i dostac do uk )-wojek dokladnie raz w miesciacu jest w polsce ![]() z wish mam bizuterie: bransoletki modułowe, kolczyki rozne srebrne z krysztalkami swarovskiego, lancuszki srebrne torebki w watku kosmetyki w watku ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- a co z biozuterii szukasz?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za 1. Sweterek, niebieski, rozmiar 8-10 stan bd.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.