![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC u admirable
zapraszam
![]() interesują mnie jedynie ubrania w stanie idealnym/ bardzo dobrym i z nowszych kolekcji. nie proponujcie mi "starych szmatek" ![]() WISH LISTA NIEAKTUALNEEEEE Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-18 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC u admirable
Sukienka H&M, rozmiar 34
DOKŁADKA: Chinosy Bershka 34 Spodnie Levis 28/32 - stan dobry, nie będę wybredna Białe rurki Diverse 26/32 Bluzka w paski z koronką na plecach Pull&Bear, rozmiar M, ma odbawienia pod pachami od antyperspirantu, nie wiem czy się spierze, podczas noszenie nie widać tego Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-11 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SUkeinka SILVER APPLE, rozmiar 36
DOKŁADKA Szpilki wymięnię najchętniej na inne Szpilki z czerwoną podeszwą, rozmiar 38, skórzana wkładka, ukryta platforma, raz założone - na zdjęciu są trochę przykurzone Gladiatorki na szpilce, rozmiar 38, raz założone Torebka Stradivarius, miałam ją ze soba kilka razy, ma w jednym miejscu malutki obdarcie, ale nie widać tego podczas noszenia Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-02 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czarna sukienka, rozmiar S/M
Czerwone bolerko z żabotem, rozmiar 36- będę wybredna bo było drogie, brakuje jednego guziczka Kardigan atmo, rozmiar z metki 38-40 ale to zdecydowanie 36 Tuniko- sukienka Vila XS, tylko za coś fajnego ![]() Jane NOrman 36 wymiary: góra 32- ok 40 cm z tyłu jest wszysta gumka talia 29 cm ale też sporo się rozciągnbie dzięki gumce długość 70 cm sukienka ma usztywnione miseczki co pięknie podkreśla biust w zaznaczonym miejscu jest wszyta gumka zdj sukienka+ biolerko które jest powyżej Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-08 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tunika HOUSE, XS
Czarna z cekinami, 38/40 Marynarska tunika, rozmiar M Tunika Reserved, 36 (podglądowo zielona jak leży) Białą sukienka Terranova S Top z zipem Stradivarius S (był zwężany od talii do dołu przez krawcową) Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-15 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Różowa z falbankami New Look, xs/s
1. billetdoux-lingerie-70b 2. Marks Specner 32 B 3. New Yorker 75 B 4. Mistique 70B 6. F&F 36A Bluzka New Yorker S Sweterek Mohito S lub M (musze na metce sprawdzić ![]() ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-02 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka 36, mam do niej szeli
Spódniczka 36, PULL AND BEAR Sukienka House S, stan idealny Sukienka Zara S, nowa z metką, wymienię jedynie na inną sukienkę nadającą się na wesele z nowych kolekcji ale bardziej dopasowaną, na inne oferty nie będę odpowiadać Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-10 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rozkloszowana, H&M rozmiar 34
Bershka, rozmiar 38 DOKŁADKA Góra od stroju kąpielowego, ubrana raz, rozm 36 Marynarka New Look pasuje na XS, S - tylko za inną dresiarę Bokserka h&m 34, zdjęcie zapożyczone z bloga Kamizelka z falbankami h&m XS Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-10 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Reserved 36, miałam raz na sobie
Reserved 34, jw. Reserved 34 Czarna z podwyższonym stanem 36 Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-25 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Szary płaszczyk, 36
Bezowy płaszczyk, 36 Kutka Bershka M - na S też pasuje miałam raz na sobie, ma malutkie zaciagnięcie zaznaczone na zdjęicu- już taką kupiłam wymienię za coś fajnego, najlepiej botki na koturnie Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-10 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ramoneska NEW YORKER, 36
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kardigan ATMoSPHERE, 36 stan dobry
Tunika C&A, 36 (miałam raz na sobie) Bluza BERSHKA, rozmiar 38 Tunika NEW LOOK, 34 Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bluza NEW LOOK, xs/s/m
Bolerko New Look, rozmiar 36, brakuje jednego guzika poza tym stan idealny Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-02 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Reserved 36- ale myślę, że to uniwersalny
Bluzka Evie 38 stan idealny, identyczna jak na zdjęciu- tak samo się ukłąda tylko dekolt lejący jest Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-02 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czerwony i granatowy top, rozmiar S
Top PULL AND BEAR 34/36 Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zielona z koronką, rozmiar S/m
Bluzka w paski, rozmiar XS Bokserka w paski M Bluzka w kratę XS Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Colours of the word, nowa ale ma skazę oczko z boku puszczone kilku centymetrowe, jak się założy prawie niewidoczne, M
Fioletowa xs,s,m PULL AND BEAR granatowa, L nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-03 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Pasiak NEW YORKER, 36
Tunika NEW YORKER, 36 Bluzka 34/36 ma plamki z tyłu- mogę dorzucić do wymiany Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Paski od góry Tally Weijl jednak zostawiam sobie z motylkiem nie ma, No name, New Yorker, New Yorker
Turkusowa Torebka Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-06 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Baleriny F&F 38
Japonki nowe 39 (u mnie nie ma tej naklejki na podeszwie jak na ostatnim zdj)- nei ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-12 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
billetdoux lingerie 70B, nowy bez metek
mój w odcieniu fioletów http://boutique.billetdoux-lingerie....es-Mousse.html Stroje fioletowy nowy różowy nie ma reszta S/M Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-31 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Elizabeth Arden - Blue Grass, raz psiknięte, mam jeszcze kartonik - nie ma
Oriflame Dazzling Grace, raz psiknięte, mam jeszce pudełeczko - nie ma Nowe kolcyzki i piersionek Kolczyki H&M, New Yorker, Six, House (czarne kuleczki to klipsy, nowe) Sex and the city Kiss 100 ml- zostało ok 90% (lekki zapach w sam raz na lato) Avon krem do twarzy z wyciągiem ze słonecznika SPF 15 - tylko wypróbowany cacharel noa perle tester 100 ml - troszkę mniej niż połowa Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-09 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.