![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE - kolorówka, pielęgnacja, perfumy, paski Blend a Med - LIPIEC
Interesują mnie:
paski wybielajace morelowy peeling do twarzy pedzelek do eyelinera próbki d&g beżowy cień inglot Link do mojej noewj wymianki kosmetycznej https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28441114 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
*truskawkowy chłodzący żel do stóp Oriflame, NOWY, NIEUŻYWANY
*morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEUŻYWANY sztyft Vichy coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za morelowy piling YR?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cześć kochana interesuje mnie u Ciebie kilka razcy zerknij do mnie czy coś Ci się podoba wtedy konkretnie zapytam o to co mnie interesuje
![]() odpisz u mnie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za miniature yr, probki d&g, peeling i tonik? zapraszam do obu wtakow i prosze o odp. u mnie
![]() |
#10 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za sztyft vichy?
![]() (poza wątkiem mam "Rozmowę w katedrze" Mario Vargas Llosa ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hey.
![]() *paleta magnetyczna Inglot Freedom Pro-5, z lusterkiem, chętnie dorzucę wybranie używane cienie: 390 Matte, cielisty beż, ważny do 10.2011 63 AMC czarny matowy, ważny do 03.2011 *podkład Astor Mineral Match 16h, odcień 001, używany, zostało na kilka porządnych testów (dorzucę do wymiany) ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
*chłodzący sztyft pod oczy Vichy Aqualia AntiOx, NOWY, NIEUŻYWANY, w kartoniku *truskawkowy chłodzący żel do stóp Oriflame, NOWY, NIEUŻYWANY
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
*podwójny róż Catrice, nr 030 Pink Grapefruit Shake, NOWY, NIEUŻYWANY *cień do powiek Bell Satin Mat, nr 147 (matowy, chłodny brąz), NOWY, NIEUŻYWANY *morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEUŻYWANY *paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE *zmywacz do paznokci Isana zielony, NOWY, NIEUŻYWANY Wymienię się za wszystko lub tylko kilka z wymienionych ![]() odpisz u mnie ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
coś za
paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za
*paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE *zmywacz do paznokci Isana zielony, NOWY, NIEUŻYWANY *morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEUŻYWANY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() coś u mnie za: *chłodzący sztyft pod oczy Vichy Aqualia AntiOx?
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie u ciebie
*morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEUŻYWANY *miniatura Yves Rocher Vanille Noir, 5ml, NOWA, NIEUŻYWANA, w kartoniku 390 Matte, cielisty beż, ważny do 10.2011 mam min. ksiazke cobena-nie mow nikomu i kinselli-swiat marzen zakupoholiczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
To wydanie PIW z 1976r., w dwóch tomikach.
Jak na tak starą książkę stan jest db, ale oczywiście kartki pożółkłe, na obwolucie są zadrapania itp. Jak chcesz, zrobię fotki ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
A.
|
cos za paski wybielajace i *truskawkowy chłodzący żel do stóp Oriflame, NOWY, NIEUŻYWANY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
podwójny róż Catrice, nr 030 Pink Grapefruit Shake, NOWY, NIEUŻYWANY paleta magnetyczna Inglot Freedom Pro-5, z lusterkiem, chętnie dorzucę wybranie używane cienie: pędzelek do żelowego eyelinera Essence z limitowanej edycji Metallics, NOWY, NIEUŻYWANY, w etui *paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE *zmywacz do paznokci Isana zielony, NOWY, NIEUŻYWANY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
miniatura Yves Rocher Vanille Noir, 5ml
chłodzący sztyft pod oczy Vichy Aqualia AntiOx coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za sztyft chłodzący i peeling morelowy? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witam, podobają mi się u Ciebie dwa cienie. Mam micel burżuja, ale nie jest nowy, choć tez nie był jako tako używany (przelewałam sobie porcje do butelki po miniaturce Biodermy, ponieważ tylko ona mieściła się w mojej kosmetyczce).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
*komplet próbek perfum D&G Anthology, wszystkie NOWE, NIEUŻYWANE, każda zamknięta w folii, wszystkie w pudełeczku
*chłodzący sztyft pod oczy Vichy Aqualia AntiOx, NOWY, NIEUŻYWANY, w kartoniku (za coś super)
maseczka YR paski wybielające znajdziesz cos u mnie za to? szczegolnie zalezy mi na próbkach ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
oddam co zechcesz za paski i moze probeczki dg
![]() poza watkami valentino ete joop le bain tresel far away diesel plus plus f banderas
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
pędzelek do żelowego eyelinera Essence z limitowanej edycji Metallics, NOWY, NIEUŻYWANY, w etui morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEUŻYWANY paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE Odpisz proszę u mnie nawet jak nic nie znajdziesz, bo bardzo zależy mi na pędzelku, gdyż mam eye-liner w żelu, a pędzelka nigdzie nie mogę dostać! ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a co chciałabyś w zamian za pędzelek i paski, lub sam pędzelek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej moze cos z listy ponizej?? interesuja mnie glownie paski
Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Maybelline one by one- chetnie za inny tusz dior vernis lakier KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Sephora flash mattifying compact Revlon photo ready podkład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.