|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień- estrowy wątek wymiankowy
coś za
2) Avon, Naturals, Cool Jelly Moisturiser, Nawilżająca galaretka do ciała Morela & Słonecznik, raz użyty 7) Joanna, Jedwab, Odżywka w sprayu ułatwiająca rozczesywanie, zostało ok. połowy 20) Bioderma, Sensibio H2O
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
POdobają mi sie:
1) L'Oreal, Sublime Bronze 20) Bioderma, Sensibio H2O 23) Essence, Nail Art, Cracking Top Coat <--- jest to pękajacy lakier? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
20) Bioderma, Sensibio H2O (Płyn micelarny do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu, do cery wrażliwej), poniżej połowy, górna zaketka troszkę uszkodzona, ale nie wpływa to na odpowiednie zamykanie 32) Inglot, YSM, Cream Foundation (Podkład równoważący do młodej skóry), kolor najjaśniejszy, została połowa 34) Bibułki matujące, Infinity, użyłam tylko jednej ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A.
|
cos za 1) L'Oreal, Sublime Bronze
20) Bioderma, Sensibio H2O 23) Essence, Nail Art, Cracking Top Coat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za
3) Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała, 'Liczi i Rambutan', uzyty 2 razy 9) Bielenda, Powitanie z Afryką, Błoto do włosów z glinką Ghassoul, ok. połowy 12) Silk Naturals, Serum do twarzy Oil Control (świetne pod makijaż), 2 razy użyte 22) Kenzo, L'eau par Kenzo, pozostało ok 7 ml 23) Essence, Nail Art, Cracking Top Coat (step 1, kolor srebrny), użyty 1 raz 34) Bibułki matujące, Infinity, użyłam tylko jednej
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.