|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU czarne espadryle wyminię szybko 39
zawieszam watek na jakiś czas z powodu wyjazdu
witam wyminie bardzo fajne czarne espadryle na koturnie -wymienione z lady_sparrow rozmiar 39 -długość stopy 25, 5 cm wysokość koturny 9 cm firma CASU S.C stan: jak nowe, byłam w nich tylko raz w sklepie, wymieniam bo sa na mnie za szerokie ![]() nie dysponuje w tej chwili zdjęciem butków wklejam buty z neta bardzo podobne, z ta różnicą, że paseczki na placach są skrzyżowane nie proste i koturna jest cała jakby ze sznurka zapraszam szczególnie dziewczyny z Krakowa, możemy wtedy umówić się na odbiór osobisty ![]() posiadam jeszcze kilka rzeczy których nie udało mi się wymienić w poprzednich wątkach jakby ktoś miał ochotę ![]() wisiorki srebrne koszulka atmosphere S portfelik koszulka do spania M Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2011-08-31 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ czarne espadryle wyminię szybko 39
troszkę chyba za wysokie... ale śliczne
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ czarne espadryle wyminię szybko 39
i oddasz koturny za sukienkę?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: czarne espadryle wyminię szybko 39
no to może coś u mnie?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU czarne espadryle wyminię szybko 39
no to tak:
długość sukienki to 101 cm z obecnie ustawionymi ramiączkami (ale jak wspomniałam są regulowane, więc to tylko orientacyjnie podaję) a szerokość w biuście to 38 i więcej, bo sukienka na plecach ma gumkę, więc rozciągnie się w razie potrzeby. Daj znać czy wymiary Ci pasują i wtedy ewentualnie się będziemy dogadywać ![]() Aha- sukienka z zewnątrz nie ma żadnych wad (przynajmniej ja żadnych nie dostrzegam), ale w środku ma te ramiączka poprzyszywane niezbyt elegancko delikatnie mówiąc ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
tak, jednak na razie czekam na odp od jednej dziewczyny
![]() (bo chciałabyś ten komplet co ona, a że ona była jednak pierwsza to czekam na odpowiedź od niej... ewentualnie może poczekasz jeszcze na dokładkę? do jutra powinnam to ogarnąć- robię czystkę w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
a masz może real foto butów?
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- wiem, że oszustką nie jesteś! myślałam tylko, że może miałabyś już jakieś zdj butów, ale jeśli nie masz to trudno... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nosze ciuszki xs/s wiec jak cos wrzucisz daj znac
![]() |
#16 |
BAN stały
|
wszystkie ciuszki tutaj są xs niektóre całkiem nowe, niektóre w stanie bdb
1-terranova 2-orsay 3-orsay 4-terranova 5-kapsułki Silica nowe Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2011-08-30 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
narazie niestety nic, ale będę zaglądać na dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
na tą chwilę nic,
pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety nic buźka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.