|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() SIERPIEŃ super ubrania markowe Anglia atmosphere, river island itp. 36-40, buty 37
Zasady
1. Ja odpisuję tobie na pytanie, ty też zrób to w moim temacie, nawet jeśli nic nie przypadło ci do gustu. 2. Wymieniam rzeczy w dobrej jakości i bez zatajonych uszkodzeń, czego oczekuję również od ciebie. 3. Noszę ubrania w rozmiarach XS-M, a buty 37, nie proponuj mi większych. 4. Rzeczy na moich zdjęciach mogą być pogniecione, za co przepraszam, ale wysyłam je wyprane i wyprasowane. Oczekuję tego również od ciebie. 5. Jestem tu nowa, więc pierwsza wysyłam paczkę, jeśli tego chcesz 6. Wyjątkiem jest, gdy masz tyle samo przekupek co ja, wtedy wysyłamy razem. 7. Jestem otwarta na wymiany typu ciuchy za biżuterię lub kosmetyki. 8. Po dostaniu paczki, wystawięc ci przekupkę, od ciebie oczekuję tego samego. Wymienię: bluzka atmosphere 8/36 (jest dość krótka) bluzka atmosphere 10-12/ 38-40 bluzka na ramiączkach DENIM Co 14/40 top wiązany na szyi River Island 8/36 top SELECT 10/38 bluzka/tunika przezroczysta z połyskującymi cekinami Co'Bella 14/40 bluzka na ramiączkach regulowanych George 10/38 koszula, krótki rękaw KULA 8/36 spódniczka krótka bombka na szelkach, kokarda z tyłu atmosphere 8/36 - nie oddam łatwo, jest nowa, stan idealny tunika, szydełkowy tył, no name S/M wishlist: ramoneska sztuczna skóra 36 trampki czarne i białe kurtka jeans 36 ogrodniczki jeans krótkie/długie tuniki XS-S ciekawe topy 36 sukienki letnie max do kolan 36 botki 37 za łydkę opaski do włosów z kokardą bandamka marynarka boyfriend 36 pędzel do pudry typu kabuka naprawdę duża torba, kolor neutralny biżuteria w stylu vintage kosmetyki do włosów zgodne z CG balsamy do ciała hydrolat oczarowy, puder bambusowy krem do twarzy z fotostabilnym filtrem 50+ chusty/apaszki wasze propozycje w (rozmiarach XS-M, buty 37) Edytowane przez Sophiobine Czas edycji: 2011-08-04 o 11:18 Powód: zmiana treści |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: SIERPIEŃ ubrania markowe Anglia 36-40, buty 37
+
tunika River Island 14/40 sukienka maxi editions 12 spódnica mk one 12 koturny 37 jennifer&jennifer - oddane pantofle, 37 no name wszystkie ubrania oceniam na stan bdb, mogą zdarzyć się odstające nitki koturny i pantofle założone dosłownie z 3 razy, ślady użytkowania widać tylko na podeszwach i w pantoflach małe otarcia z tyłu nad obcasem, co widać na zdjęciach zdjęcia czarnej spódnicy i sukienki rozjaśnione, by widać było szczegóły, stan dobry Edytowane przez Sophiobine Czas edycji: 2011-08-03 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za czarne koturny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIERPIEŃ super ubrania markowe Anglia atmosphere, river island itp. 36-40, but
Zgadzam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dot.: SIERPIEŃ super ubrania markowe Anglia atmosphere, river island itp. 36-40, but
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dokładka:
szorty jeans Best Jeans Wear 26 jeans szorty Cropp czarne XS mini spódniczka jeans LONKY 26 bluzka F&F 12 koszulka bawełniana z USA S legginsy z błyszczącą nitką, rozmiar uni (ale myślę, że XS-M, max do L) koszulka twarze, ściągacz na dole, kokardka z boku CAYMAN S bluzka dziewczyna z gitarą CAYMAN S sukienka/tunika New Look 12/40 - na zdjęciu widać jaśniejszą plamę na dole, myślę, że to tylko kwestia wyprania, co dziś zrobię i dam znać. uwaga: wyjeżdżam i wracam 11 września, możecie mi składać propozycje, ale odpowiem dopiero po powrocie
WYMIANA CIUCHÓW ANGLIA, buty 37 Edytowane przez Sophiobine Czas edycji: 2011-08-04 o 13:06 Powód: dokładka zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312448564 poprozę wymiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
hej,
coś za szorty https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312448564 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
przepraszam, że tak długo bez odpowiedzi, ale naprawdę nie miałam jak.
DOKŁADKA: GEORGE 8/36 bluzka, duży dekolt w serek (troche nitek wisi przy szwach) Gorgeous, rozmiar z metki LARGE, ale dla mnie zdecydowanie S podkoszulka butik, S bokserka TOP SECRET 34, t-shirt (troche sprany)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.