![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj - Wymiana: Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż i zapachy. ZapraszamWitam i zapraszam do wymiany ![]() Na początek kilka zasad: *odpisuję w wątku, w którym zaczęła się rozmowa *paczki wysyłam listem poleconym, zawsze w kopercie bąbelkowej, w ciągu 3 dni roboczych od daty wymiany adresów (ekonomiczny lub priorytet - do uzgodnienia) *proszę mi wybaczyć,ale czasem marudzę - nie wymieniam się na siłę *gwarantuję uczciwą wymianę przebiegającą w miłej atmosferze Moja wish-lista: -biżuteria srebrna lub bez zawartości niklu (chętnie hand-made) -peelingi do ciała firmy Joanna -balsam do ciała (ujędrniający) firmy Fenjal -olejki do kąpieli -krem do twarzy na dzień i na noc firmy Flos lek, seria BeEco -dwufazowy płyn do demakijażu oczu L'oreal -tusz do rzęs Diorshow Iconic -kosmetyki do włosów suchych i zniszczonych -nowe ubrania w rozmiarze xxs/xs ...jednak chętnie rozważę każdą propozycję ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-28 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - Wymiana: Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż i zapachy. Zapraszam
Pielęgnacja twarzy i ciała 1. Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage - pozostało ok. 3/4 opakowania 2. Krem "Perfecta Nawilżanie" z sokiem aloesowym i kwiatem pomarańczy, Dax Cosmetics - wersja na dzień. Pozostało ok. 1/2 opakowania 3. Peeling do ciała Joanna - Grejpfrut. Nowy 4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 5. Bio-certyfikowane masło do ciała Flos lek BeEco. Zostało ok 3/4 opakowania 6. Krem do ciała Dove Body Silk. Raz użyty Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-28 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - Wymiana: Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż i zapachy. Zapraszam
Pielęgnacja włosów 1. Balsam nawilżająco-regenerujący z proteinami mlecznymi i miodem - Joanna. Pozostało 3/4 opakowania 2. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe 3. Krem zapobiegający wypadaniu włosów, Himalaya. Kilka razy użyty 4. Szampon do włosów Joico K-Pak. Na wypróbowanie - zostało ok. 30-50ml 5. Maska do włosów suchych (z miodem i cytryną), Joanna. Pozostało ok 3/4 opakowania 6. Serum-spray do włosów skłonnych do rozdwajania (zawiera siedem olejków i keratynę), Gliss Kur. Zostało ponad 3/4 opakowania 7. Odżywka do włosów farbowanych, Garnier Fructis. Raz użyta 8. Szampon do włosów pozbawionych blasku, Rossmann - Alterra. Użyty trzy razy 9. Odżywka do włosów pozbawionych blasku, Rossmann - Alterra. Zostało ok 1/2 opakowania 10. Szampon do każdego rodzaju włosów (bananowy), The Body Shop. Nowy 11. Maska do włosów suchych i zniszczonych, Rossmann - Alterra. Użyta dwa razy 12. Odżywka do włosów suchych (z miodem i cytryną), Joanna. Nowa 13. Jedwab do włosów, Farouk - Biosilk. Kilka razy użyty 14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy 15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu jest podarta - widać to na zdjęciu) Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-06-04 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Makijaż 1. Cienie do powiek do oczu szarych (ciemny brąz, średni brąz, jasny brąz + rozświetlacz) - L'oreal. Użyte 1-2 razy 2. Cienie do powiek, Joko. Użyte raz - aplikator nie używany. 3. Podkład Rimmel - Lasting Finish 25h Foundation, odcień 100 - Ivory. Zostało ponad 1/2 opakowania Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-06-09 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zapachy Uwaga - możliwe,że data ważności poniższych perfum już upłynęła. Mimo tego, wciąż intensywnie i ładnie pachną. 1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne 2. Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-06-02 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Coś u mnie za :
3. Peeling do ciała Joanna - Grejpfrut. Nowy 4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu jest podarta - widać to na zdjęciu) 1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne 2. Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach ? ![]() W wątku kosmetycznym - biżuteria ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie
4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 2. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe 10. Szampon do każdego rodzaju włosów (bananowy), The Body Shop. Nowy Escada "Magnetism" EDP + bon
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hejka!! Może znajdziesz cos u mnie za coś z poniższych??
Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Odżywka do włosów pozbawionych blasku, Rossmann - Alterra. Zostało ok 1/2 opakowania Maska do włosów suchych i zniszczonych, Rossmann - Alterra I może masło FlosLek?? Odpisz u mnie proszę... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Perfume Lover
|
Cos u mnie za:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zależałoby mi na:
15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu jest podarta - widać to na zdjęciu) 11. Maska do włosów suchych i zniszczonych, Rossmann - Alterra. Użyta dwa razy 9. Odżywka do włosów pozbawionych blasku, Rossmann - Alterra. Zostało ok 1/2 opakowania 1. Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage - pozostało ok. 3/4 opakowania Znajdziesz coś u mnie? Zapraszam do wszystkich wątków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos za escade _?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję,ale nic
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
znalazłam dwie pary kolczyków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
10. Szampon do każdego rodzaju włosów (bananowy), The Body Shop. Nowy 3. Podkład Rimmel - Lasting Finish 25h Foundation, odcień 100 - Ivory. Zostało ponad 1/2 opakowania 1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne odpisz proszę u mnie lub daj znać, pozdrawiam ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-05-28 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lux Mundi
|
Które dokładnie wypatrzyłaś ?
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się: 2.ZEL ANTYBAKTERYJNY EVA BRZOSKIWNIOWY GŁEBOKO OCZYSZCZAJACY https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1306498701 Kolczyki 10 i 11 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1306613646 numer 20 i 22 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1305146689 jeśli jest opcja to same kolczyki z tymi ciemnymi perłami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1303306157 wszystkie bordowe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1301413314 numer 46 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1301413314 numer 36 i 37 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1301413314 numer 17 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301413314 numer 5 O kurde, ile tego jest ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Dziękuję,ale nic ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Także dzięki,ale nic ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Daj znać jak będziesz robić dokładkę ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Dziekuje,ale nic ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Dziękuję,ale nic |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Lux Mundi
|
Które to dokładnie kolczyki?
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Mgiełka CHI - keratin Mist - ok. połowy - obie rzczy lecą do patrysina
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Niebieskie kwiatki i takie pomarańczowe prostokątne ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lux Mundi
|
Yhym
![]() A co jesteś skłonna oddać z rzeczy, który wymieniałam u Ciebie ? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za peeling joanny i kilka odżywek do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Hej! Mam w wątku ciuchowym kilka kosmetyków, może znajdziesz coś u mnie za:
1. Balsam nawilżająco-regenerujący z proteinami mlecznymi i miodem - Joanna. Pozostało 3/4 opakowania 2. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe 13. Jedwab do włosów, Farouk - Biosilk. Kilka razy użyty 14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy 1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne Proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj, coś u mnie za:
3. Peeling do ciała Joanna - Grejpfrut. Nowy 4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 5. Bio-certyfikowane masło do ciała Flos lek BeEco. Zostało ok 3/4 opakowania 6. Krem do ciała Dove Body Silk. Raz użyty
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś za:
4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 2. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe 5. Maska do włosów suchych (z miodem i cytryną), Joanna. Pozostało ok 3/4 opakowania 12. Odżywka do włosów suchych (z miodem i cytryną), Joanna. Nowa 13. Jedwab do włosów, Farouk - Biosilk. Kilka razy użyty 14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy 15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
witaj. coś za magnetism?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za:
5. Bio-certyfikowane masło do ciała Flos lek BeEco. Zostało ok 3/4 opakowania 2. Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.