![]() |
#1 |
BAN stały
|
sierpień z hot;) czyli perełki tylko do września, zapraszam - warto:)
UWAGA !!!!!!!!!!!!!
POST 8 i 12 - DOKŁADKA HITÓW ! ZAPRASZAM ![]() szare - JEST czerwonie - NIE MA Mam sporo ciuchów, wiec nie wymieniam się na siłe. WISH: Naj naj naj bardziej zależy mi na (oddam co chcecie i ile chcecie za to) : - KSIĄŻKI : LAUREN KATE UDRĘKA I NAMIĘTNOŚĆ (UPADLI 2 i 3 ) - OBCISŁE RURKI/LEGGINSY MARMURKI ogólnie wszystkie fajne rurki obcisłe mega, nosze xs/s - Płaszczyk/trencz jesienny/zimowy - najchętniej NUDE/BIAŁY/RÓŻ/CZARNY - CZARNE JEANSOWE RURKI (mocna czerń, nie wyblakła i NIE satyna) za te 4 rzeczy jestem w stanie oddac naprawde spooro, szukac poza watkiem, etc ![]() RESZTA WISH : - Dresowe spodnie, najlepiej ze ściagaczami u kostki. Nie szukam jakis rozwleczonych po domu, tylko takich w których da sie wyjśc na ulice, fitness, do znajomej na kawe etc. Ogólnie jakiś ŁADNYCH, chetnie w komplecie z bluza. - Dresowe marynarki - Dresowe spódniczki tulipany lub długie maxi - BOKSERKI najlepiej gładkie, chętnie z jakimiś ozdobnikami typu perełki przy dekolcie, koronka z tyłu.. - Taka skóra góralska/futro co kładzie sie na podłogach, czesto np przy kominkach - wiecie o co mi kaman ![]() - LAMPA Z TYKWY (coś jak w sphinxie sa;p) - Wszystko co orientalne do dekoracji pokoju/domu - MĘSKIE perfumy, kosmetyki - dla Tż, tylko nowe. - Jakieś fajne torby mieszczące a4 - poluje na białe, nude, karmelowe. Chętnie też (dobrze wykonane) "a'la" LV - CZERWONA BRANSOLETKA, obcisła jakaś fajna, najelpiej z regulacją, z materiału który sie łatwo nie niszczy (np lakowana, ekoskóra etc) - t-shirty z fajnymi, zabwanymi nadrukami w stylu 100% devil czy od jutra będe grzeczna.. ![]() - RÓŻOWA/MIĘTOWA marynarka - Czerwone rurki - Kobaltowe/granatowe rurki - Czarne rurki JEANS (za satynowe dziekuje, juz mam ![]() - Koralowa spódniczka lub krótkie spodenki - Słodkie, romantyczne rzeczy.. typu falbanki, pudrowe etc.. same wiecie, jakie ![]() - Wszystko co JAPAN STYLE (o ile porządnie wykonane) - Sukienki i spódniczki ASOS - Sweterki/bluzeczki z MISIEM/misiami, KOTKIEM - Zółta tunika/bluzka za pupe z długim rękawem(cos jak ma ta laska w aucie w przykładowych fotkach) - Wszystko co Victoria's secret PINK - NOWE staniki w rozm B lub większe A Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-26 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: sierpień z hot;) czyli perełki tylko do września, zapraszam - warto:)
![]() MAXI DRESS by H&M rozmiar S założona zaledwie 2x nad morze, jest jak nowa. Genialnie wyglada z paskiem, jak i bez. Nie wiem, czy chce oddać, raczej tylko za inną maxi, ale kuście;p. ![]() sa nowe - zalozone zaledwie raz na wesele. sa cudowne, kolor czekoladowy/ciemny brąz, trzymaja sie genialnie, włoski syntetyczne ale wygladaja jak prawdziwe. nie wiem czy chce oddac;p, za cos meeega ![]() kolor identyczny jak na fotce, jak nowa - zalozona z 3x. mozna nim genialnie zmienic fryzure w kazdej chwili, syntetyki ale bardzo dobre wykonanie, super sie trzyma. ![]() zostało ok 70% w obu ![]() ![]() stan idealny, jest boska, szczególnie do szortów i rurek, niestety zrobila mi sie za duza;( rozmiar 12, wypada na takie normalne M ![]() Dokadka 24 sierpień : ![]() UWAGA : Poza watkiem mam też czarne rybaczki - pumpy materiałowe, rozmiar xs-m, dla chętnych fotki 11 sierpien - mega dokładka książek fotki na zyczenie ![]() - Robot - Arka - Nagi cel - Według Łotra - Oro idealne dla miłośników książek fantasy, za coś super wymienie najchetniej razem ale niekoniecznie. ![]() przeczytana tylko do egzaminu, przydatna na praktycznie każdym kierunku studiów jesli jest tam taki przedmiot jak filozofia - dzieki tej ksiazce zdałam na 5 a jest łatwa w czytaniu bardzo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-31 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() rozmiar uni, również jak nowa (założona raz), łatwo nie oddam. ![]() Foto nie oddaje do konca jej uroku, wiec dla zainteresowanych moge zrobic fotke na sobie. bede wybredna ![]() DOKŁADKA 15.08 ![]() z metki s, bosko leży też na xs, miałam na sobie jakiś RAZ, jak nowa, za coś MEGA, najchetniej za marmurki ale kuście. bede wybredna Dokładka 24 sierpnia : ![]() ![]() UWAGA : Poza watkiem mam też czarne rybaczki - pumpy materiałowe, rozmiar xs-m, dla chętnych fotki Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-31 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]() rozmiar s (ale xs i małe m tez bedzie ok) stan idealny, jak nowa. jest genialna, wiec tez łatwo nie oddam. Wzór najmodniejszy ostatnio - etno/soho boho ![]() xs/s ![]() moim zdaniem oryginał, nie mam jednak do niej certyfikatu ani nic, wiec też nie mogę o tym zapewnić. Stan bdb, jedynie na rączkach (od wewnątrz, wiec absolutnie nie widać) jest leciuteńko pohaczona delikatna skórka z której jest wykonana. Będe bardzo wybredna xD. ![]() Jest świetna, ale lekko mi sie znudziła, najlepiej za jakas inna fajna. Stan bdb, nie nosiłam jej duzo. jest CZARNA, mój aparat prześwietna, przez co wyglada na granatową dwudziestolatka ![]() ![]() Za cos super ! Dokładka 15.08 ![]() ![]() W RZECZYWISTOSCI SIE AZ TAK NIE BŁYSZCZY! Była bartdzo droga, miałam raz na sobie, jest praktycznie nowa - nie wiem czy chce oddawać, najchetniej za marmurki(ale kuście ![]() Pasuje na xs,s i moze m małe ![]() bede wybredna ;p Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-28 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]() rozmiar uniwersalny, jak nowa (zalozona 2 x na wesele i na impreze) ![]() Metki wyciełam, bo potwornie drapały. Rozmiar xs/s, założona z 3x, moge porobić więcej fotek. Za coś meega jest kruczoczarna ![]() nie oddam łatwo ![]() Rozmiar xs/s, na miseczke A/B ![]() dokładka ![]() ![]() dokładka 15.08 ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-25 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]() foto na mnie jako ostatnie ! na 1 sukienka jest prześwietlona aparatem New Yorker, zalozona tylko raz. Bardzo podobna do tych asos. Bede za nia ekstremalnie wybredna;p. Rozmiar xs/s ale male m tez powinno dać rade. ![]() Stan idealny, kolor czarny (ale z lekką poświatą granatu pod silne światło) nosiłam tylko jeden sezon, BARDZO ciepły, zapłaciłam za niego 600 zł wiec za coś super, wymieniam z bólem serca bo za duży;( rozmiar s/m ![]() Rozmiar xs/s za coś super ![]() Rozmiar uni ![]() Zmieści a4, stan db ++ ![]() Rozmiar xs/s, nieco zmechacony ale golarka da rade, super podkresla figure Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-26 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() ![]() Szyty na zamówienie, był mega drogi. Stan jak nowy, miałam go tylko na imprezie do której był mi potrzebny. Rozmiar to takie xs/s/m (naciąga się) ![]() Uwaga, to nie prawdziwe srebro. Nowa, kupiona w C&A ![]() To nie prawdziwe złoto, różne rozmiary, wymienie wszystkie jako komplet, wymieniam z bólem serca, niestety nie prawdziwe złoto mnie uczula, śliczne są. Założone tylko raz(te najmniejsze) ![]() Rozmiar xs/s, stan idealny, za coś fajnego. ![]() Rozmiar xs/s, chętnie za jakiś inny Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-19 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() xs/s/małe m też da rade ![]() ![]() ![]() Rozmiar uni, optycznie powiększa biust i wysmukla talie DOKŁADKA 12 SIERPIEŃ : ![]() rozmiar z metki M, dla mnie to s/m, podam wymiary jak co, w rzeczywistosci ciut, ciut ciemniejsze. Mialam na sobie 3x, latwo nie bedzie. Najchetniej za marmurki, ale kuscie ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-15 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wymieniam, bo nie mam gdzie nosić. Stan db - ma lekko naderwane koraliki, co widac na fotkach. Paseczek jest złoty. ![]() Rozmiar był uniwersalny z metki, miałam z 3x na imprezach, nie mam ich do czego nosić wiec wymieniam, są naprawde śliczne (jeden jest na gumce) Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-18 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rozmiar uni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
![]() Założona raz, rozmiar xs/s ![]() Prezent od ex, dlatego wymieniam.. Nie noszona, tylko za coś super. Srebro 925 plus cyrkonie, naprawde sliczna. *Gin'n'Tonic* ![]() Rozmiar xs/s, posiada lekkie zmiechacenia, ale golarka napewno da rade ![]() Oryginał, stan db - posiada dziurke, która jednak staje sie praktycznie niewidoczna przy noszeniu. Rozmiar xs/s Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
10. 08. MEGA DOKŁADKA !
![]() Romantyczny zestaw dla dwojga, ale niekoniecznie - super sprawdzi sie na imprezach. Do czekolady, ale takze sera. Nie uzywany w ogole przeze mnie, jeszcze fabrycznie zapakowany w kartonie. Ma naderwany styropian u gory lekko ten co trzyma founde w pudelku ale to jest fabryczne, zauwazylam w domu dopiero. Idealne na prezent, np dla Tz ![]() TYLKO ZA COS MEGA - najlepiej z wish. Oddam najchetniej za rurki marmurki albo jakies inne fajne rurki jeans. Ale niekoniecznie - kuscie;p. ![]() Działa termicznie, kolezanka ma identyczny i mowi ze baaardzo pomaga zgubic oponke. Stan - w zasadzie nowy. Uzylam go tylko RAZ, na 5 minut. Niestety nie mam czasu na nic a na jakiekolwiek cwiczenia tym bardziej ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-25 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dokładka 22 sierpień
![]() z metki M, ale to takie s/m, dla zainteresowanych wymiarki. Stan diealny, bede bardzo wybredna, najchetniej za inne spodnie, ale kuście;p. ![]() Stan idealny, zalozone 2x - są warte ponad 500 zł, wiec bede extremalnie wybredna, najchetniej za inne wysoko półkowe spodnie lub za kilka rzeczy, rozm z metki chyba 27, ale to takie xs/s dla zainteresowanych wymiary jak co. Kolor bardziej zywy niż na zdjeciach bez lampy, ale nie tak intensywny jak na tym z lampa ![]() ![]() Mam z wymianki ale okazaly sie za duze nieco (rozm z metki M ale to takie S/M), nie jest to gleboka czern, taki materiał (nie sa sprane czy wyblakle, wlascicielka miala 3x na sobie) wymieniam z bolem serca, wiec tez bede wybredna ![]() ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-08-22 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nie widzę nic z tego czego aktualnie szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1312495332 może u mnie coś? ile ma pod pachami ta sukienka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za stanik: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312496201
moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=538779 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej, coś u mnie za torebkę Chanel?
![]() Jeśli coś znajdziesz to powiedz mi proszę, gdzie została wyprodukowana (pisze na metce): made in... ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
noo niby mocno nie widać, ale obszyć trzeba, mogę ją ewentualnie podrzucić babci żeby to zrobiła :P
jakby co to będę miała dostęp do neta dopiero w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podobała ci się u mnie koronkowa bluzka moze wymiana za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1312495124 ?? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za czarny plaszczyk?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
w takim razie poproszę o wymiary, tzn dlugosc, szerokosc maxymalną w gumce no i nie ukrywam ze chcialabym zdjęcie na kims
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.