|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień- próbki kosmetyków
Ziaja med krem redukujący trądzik, kuracja antybakteryjna- 16 szt
Ziaja med krem redukujący podrażnienia, kuracja łagodząca zmiany trądzikowe- 6 szt Ziaja nuno antytrądzikowy krem tonujący, odcień naturalny (01)- 4 szt moze zainteresuje cie cos za to u mnie? ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hey. Podoba mi się u Ciebie:
Ziaja nuno antytrądzikowy krem tonujący, odcień naturalny (01) Dermacos anti-acne krem matujący z bioaktywnym wyciągiem z borowiny- 4 szt Iwostin hydratia, fizjologiczny krem spf 15 z ceramidami Essence You Rock! Love, peace and purple- użyty raz Czyli 3 próbki (1szt każdy) i lakier. Daj znać czy coś u mnie znajdziesz. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dodałam lakiery, podkład i lotion.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień- próbki kosmetyków, lakiery, Very Me Porcelain, Got2b
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#6 |
BAN stały
|
hej cos z listy ponizej??
Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 MAC cremesheen glass / loud&lovely KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Sephora flash mattifying compact |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tylko lakier pękacz, ale daj znać jak coś dołożysz
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Ziaja med krem redukujący trądzik, kuracja antybakteryjna- 16 szt Ziaja med krem redukujący podrażnienia, kuracja łagodząca zmiany trądzikowe- 6 szt
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Trochę mała ta wymianka wtedy będzie
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień- próbki kosmetyków, lakiery, Essence, Oriflame, H&M, Got2b
Mini dokładka- rozświetlacz z Essence.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dodałam kosmetyki Effaclar, jednak w tempie ekspresowym przygarnęła je moja kuzynka.
Edytowane przez Karlin Czas edycji: 2011-08-22 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za próbki IWOSTINu??
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.