|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nieaktualne
Z góry przepraszam za brak zdjęć wszystkich produktów, w trakcie 'sesji zdjęciowej' padł mi aparat
Istnieje możliwość odbioru osobistego na terenie Warszawy/Białegostoku. (dokładka) NA WYMIANĘ POSIADAM: VICHY NORMADERM TRI-ACTIV próbki 1.5 ml x 7 NORMADERM 1.5 ml x 2 NORMADERM PRO MAT 1.5 ml x 5 AQUALIA ANTIOX 1.5 ml x 4 NORMADERM płyn micelarny 30 ml, ubytek ok. 1/4 LA ROCHE POSAY ANTHELIOS XL SPF 50 krem do twarzy 2 ml x 2 BIODERMA HYDRABIO RICH 2 ml x 2 HYDRABIO LEGERE 2 ml x 1 PORE REFINER 2 ml x 1 SEBIUM AI tubka 5 ml, użyta dwa razy PHOTODERM AR SPF 50+- tubka 5 ml, nieużywana AVENE Tolerance extreme tubka 5 ml krem z filtrem SPF 50+ dla cery suchej- tubka 5 ml x 2, dwukrotnie użyty krem z filtrem 50+ dla cery normalnej i mieszanek- tubka 5 ml, raz użyty CLEANANCE żel do mycia twarzy, buteleczka 25 ml SVR Lysalpha active creme- tubka 5 ml, raz użyta, druga tubka nieużywana Lysalpha matifiante creme- tubka 5 ml, raz użyta, druga tubka nieużywana KORRES JOGURTOWY KREM NAWILŻAJĄCY- dla cery mieszanej/tłustej z tendencją do przesuszenia, 40 ml użyta 3 razy KORRES JOGURTOWA MASKA NAWILŻAJĄCA- 40 ml, użyta raz L'OCCITANE WERBENOWE MYDEŁKO 25 G- nieużywane Yes to Carrots Exfoliating & Soothing Facial Mask- użyta raz Yes to Tomatoes Trouble Free Facial Wash- użyty dwa razy, nie mój zapach ![]() Express Solutions Pore Minimizer- użyty raz Pędzle Everyday Minerals: Dome Blending i Eye Shadow - użyte kilka razy, wyprane w szamponie dla dzieci PĘDZEL BARE MINERALS/BARE ESCENTUALS DO KOREKTORA- użyty kilka razy, wyprany w szamponie dla dzieci Próbki podkładów Everyday Minerals (każda została użyta do wykonania dwóch makijaży): Olive fair (matte) Fair neutral (semi matte) Golden fair (matte) Linen (matte) Bronzer Bare Escentuals- warmth 2 g, użyty kilka razy Jestem w trakcie segregowania kosmetyczno-próbkowych zbiorów, więc lista na pewno się wydłuży ![]() INTERESUJĄ MNIE (pogrubiłam najpilniejsze zachcianki, można kusić nie interesują mnie jednak typowo 'drogeryjne' marki i ubrania):Yes to Carrots- produkty do twarzy Pharmaceris F fluid intensywnie kryjący kolor 1 produkty Korres (w szczególności żel do twarzy white tea) próbki, miniatury produktów l'Occitane próbki Estee Lauder Idealist Pore Minimizing azjatycka pielęgnacja, kosmetyki do makijażu (Missha PC 13? Zamian Gold Cacao? )pędzel kabuki/flat top (marzy mi się z TBS, EDM albo Pixie )Edytowane przez Karlin Czas edycji: 2012-08-17 o 17:30 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń- minerały, pędzle, pielęgnacja :)
cos u mnie?
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hej, cos u mnie za:
Pędzle Everyday Minerals: Dome Blending i Eye Shadow mam lioele bb cream i oleje do wlosow |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Próbki podkładów Everyday Minerals (każda została użyta do wykonania dwóch makijaży): Olive fair (matte) Fair neutral (semi matte) Golden fair (matte) Linen (matte)
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Yes to Tomatoes Trouble Free Facial Wash- użyty dwa razy, nie mój zapach ![]() Pędzle Everyday Minerals: Dome Blending i Eye Shadow - użyte kilka razy, wyprane w szamponie dla dzieci Pozdrawiam
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pedzle?
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzelki?
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Dokładka- próbki.
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
A Lucy Pale Olive cię nie interesuje?? Masz to w swojej wish... a ja mam poza wątkiem pół Biga
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Mam tez w wątku olej do włosów Amla... Nie wiem czy zauwazyłaś... może za sporą odlewkę Amli i próbki Lucy... oddałabyś pędzelki??
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
A może u mnie znajdziesz coś za pędzle EDM i kilka próbeczek?
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pędzle?
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Dołożyłam maskę Yes to Carrots.
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Dodałam zdjęcia większości produktów, jogurtową maskę Korres, pędzelek do korektora i werbenowe mydło l'Occitane.
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Pędzle Everyday Minerals: Dome Blending i Eye Shadow - użyte kilka razy, wyprane w szamponie dla dzieci Próbki podkładów Everyday Minerals (każda została użyta do wykonania dwóch makijaży): Olive fair (matte) Fair neutral (semi matte) Golden fair (matte) Linen (matte) |
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam KORRES JOGURTOWY KREM NAWILŻAJĄCY, mam nadzieję że aparat się 'odbuntuje' jutro i pozwoli na wrzucenie większej ilości zdjęć
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń- Yes To..., pędzle, minerały, próbki
cos u mnie za
Express Solutions Pore Minimizer- użyty raz Pędzle Everyday Minerals: Dome Blending PĘDZEL BARE MINERALS/BARE ESCENTUALS DO KOREKTORA- użyty kilka razy, wyprany w szamponie dla dzieci
|
#29 |
|
A cobra on my left...
|
najwyżej kilka próbek filtrów bym przygarnęła, ale to by było jakieś 10% wartości pędzla, więc muszę podziękować
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.