|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sport to zdrowie, do diabla z dieta.
Tak sport to zdrowie! Tyle Wam powiem
![]() Wzielam sie za siebie i juz 7 kg w dol, bez zadnej drastycznej diety, bez odmawiania sobie sobotniej kawki z mufinkiem, czy wychodzenia na kolacje z moim kochaniem, nawet lody w kinie sa OK ![]() Jak to zrobilam, zaczelam cwiczyc, nie na silowni bo tego nie znosze, ale zapisalam sie na kilka grupowych cw jak pilates, zumba, aerobic dance, aqua aerobic i cw w grupie z trenerem w miejskim parku. Waga na dzis 63kg, waga do ktorej daze to moja idealna waga 58kg. Jak dobrze jest zmiescic sie w spodnie ktore kiedys byly tylko marzeniem hihi ![]() Jeden minus to taki, ze pomimo tylu zajec w tyg moja waga spada b. powoli, ale to wina mojej tarczycy, bo mam Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy;/ ALE nie poddaje sie, co tydzien trace kg i wydaje mi sie, ze takie tempo jest idealne dla mnie. Moja kolezanka zaczela cw razem ze mna + dieta, niestety po 2 tyg zrezygnowala z diety i efekt jojo u niej wystapil. Ja jedynie zmienilam ilosc posilkow w ciagu dnia i obiad zamiast na duzym talezu, jem na malym, czyli zainwestowalam w jedzenie czesto ale malo. Efekty sa = byc b. szczesliwa ![]() We wrzesniu jedziemy na wakacje wiec chce byc super przygotowana na seksy spodniczki i spodenki ![]() ![]() Do uslyszenia w krotce, bede pisala na biezaco jak mi idzie z moim fitnessowym szalenstwem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sport to zdrowie, do diabla z dieta.
To super że są efekty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sama walczę z nadmiarem kg , ale bez żadnej konkretnej diety, bez zmiany pieczywa itd, bo mnie po prostu na to nie stać. Postawiłam na sport. I nie żałuję ![]() ![]() Gratuluję spadku kg ![]() ![]() oby tak dalej, nie trać zapału ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Również popieram
![]() ![]() Wszelki wysiłek fizyczny ma na mnie bardzo pozytywny wpływ, przy tym dostarczając mnóstwo energii ![]() Trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A ja trzymam kciuki za Was kochane!!
![]() Jutro cw w parku z przystojniakiem- trenerem, a potem urodziny kolezanki. P.S. Wszystkie oferty kupilam na stronkach z roznymi promocjami, wiec nie wydalam duzo, a spocilam sie bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Zdarzało się, że przy zwiększonej dawce ruchu jadłam dużo więcej i nic nie przytyłam, a wręcz schudłam, ale do czasu. W zasadzie nie musiałam więcej chudnąć, więc perspektywa "jem, co chcę i nie tyję", bardzo mi odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to zależy co chcemy osiągnąć - jeżeli jedynie sylwetkę to sam sport może wystarczyć, ale jeżeli myślimy też o swoim zdrowiu to dla mnie przede wszystkim dieta (dieta w sensie zdrowe odżywianie
![]() pewnie można schudnąć spędzając dni na siłowni a potem zajadać sie czipsami i zapiekankami, ale według mnie to nie jest dobre rozwiązanie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jak byłam na obozie sportowym to mielismy w planie 3 posiłki dziennie - ale jak czasem mieliśmy 4-5 treningów, to człowiek był głodny... I przez 1,5 tygodnia mój jadłospis wyglądał tak:
- śniadanie: płatki z mlekiem - II śniadanie: drożdżówka - obiad: ryż z mięsem / rybą - kolacja: kanapki a między posiłkami były zupki chińskie, jogurty, chipsy, ciastka... w naprawdę sporych ilościach. A i tak schudłam. Ale teraz na szczęście już tak nie jem, wolę sobie sama coś upichcić, znacznie zdrowszego ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzis mam dola, takiego malego
![]() 2 kg wiecej na skali....wiem, wiem mam okres, czuje sie beznadziejnie i waga w czasie okresu moze nawet wzrosnac eeee ![]() ALE mam na to sposob, nie wazyc sie juz nigdy w czasie okresu... Dzis ide na pilates, ale w czesniej mam zabieg laserowy na okolice bikini...i to wszystko dzis...dzis nie jest moj dobry dzien... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Również uważam że sport to zdrowie
![]() Też jak wy, uzależniłam się od ruchu ![]() A ten 2 kg na pewno są spowodowane okresem, chyba że nagle wystąpił u ciebie przyrost mięśni.Szkoda że nie masz wagi z pomiarem taknki tłuszczowej i mięśniowej (?), bo wiadomo że mięśnie są cięższe niż tłuszcz.. I czasem kobiety się dołują i zamartwiają, a tak naprawdę nie przytyły.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To pewnie przez ten okres, teraz waga mniejsza niz przed okresem. Dzis czeka mnie aerobic dance, jutro aqua aerobic, w czwartek pilates, a w piatek pojde sobie poplywac z chlopakiem, sobota boot camp z trenerem w parku, oby nie padalo ![]() @sendenhorst: nie wiedzialam ze jest taka waga, musze popatrzec na necie ![]() Wczoraj pozwolilam sobie na czekoladke, mialam taka ochote na cos slodkiego wiec musialam cos zjesc ![]() No i znowu wspanialay zakup na citydeal, velashape!czyli modelowanie sylwetki, zobaczymy czy cos pomoze na moja pomaranczowa skorke i czy rzeczywiscie strace te obiecane cm w obwodzie i udach ![]() Edytowane przez Dove84 Czas edycji: 2011-08-02 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też zaczynam się więcej ruszać, a zmiana w diecie tylko taka, że nie jem słodyczy, staram się nie pić soków słodkich (to muszę chyba zmienić bo ciężko mi się tak słodkiego wyrzec i już mi się w głowie kręciło ![]() ![]() Niestety 22 sierpnia jade na Rodos i bd miała all inclusive :< mam nadzieje, że to nie pokrzyżuje mi planów.
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja kupuję shape, ale wg mnie tam jest mało informacji dot. treningu i ćwiczeń.. są jakieś oczywiście pokazane ale ja nie mam warunków by np, biegać po plaży, albo nie mam piłki do ćwiczeń w domu.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No wiec tak... waga spada bardzo ladnie, cialo extra wyrobione, efekt uboczny, piersi zmalaly
![]() Dzis bylam na pierwszym zabiegu VelaShape i przed zabiegiem w domu mierzylam udo - 60.5 cm, a po zabiegu 59 ![]() Nie bolalo, choc uczucie bylo czasem nieprzyjemne, zwlaszcza na prawym udzie gdzie teraz mam malego siniaka. Jak narazie tyle z mojego odchudzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Popieram! Sport to zdrowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zly wybór nabiał to przede wszystkim laktoza = weglowodany owoce to fruktoza = cukier = weglowodany proste
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.