![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja dziewczyna boi się, że mnie zdradzi :/
Może jestem jakiś tępy, ale ja z tego nic kompletnie nie rozumiem. Bardzo proszę o jakieś wypowiedzi.
Edytowane przez danny1107 Czas edycji: 2013-09-12 o 22:48 Powód: chce usunac watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja dziewczyna boi się, że mnie zdradzi :/
Cytat:
![]() Szkoda Twojego czasu i nerwów, takie jest moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ReklaMO(D)żerca.
|
daj sobie z nią spokój, bo skoro już teraz mówi, że może tak zrobić i potrzebuje kumpeli do pilnowania, to nic dobrego z tego nie wyniknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jeśli te wszystkie Twoje wątki nie są prowokacjami, to tez radze dac sobie z nią spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie trać czasu na taką dziewczynę, nie tędy droga.
Sama nie może siebie kontrolować, więc po co się w takie coś pchać, skoro nie wie i boi się że cię zdradzi - niepoważne. ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja też poprzedniego wątku nie czytałam, ale wniosek jest prosty: co chciałeś, to masz. Wdzięczny możesz być tylko sobie.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie jest mi ciebie żal, nic nie będę doradzać. Widocznie cię taki związek kręci skoro nadal w nim trwasz bo innego wytłumaczenia nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() Autorze, nie poniżaj się jeszcze bardziej, zerwij z nią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Są osoby, które tak podświadomie jakoś kręcą własne wyrzuty sumienia, tworzenie atmosfery w związku takimi sposobami, otrzymywanie milczących półpozwoleń na zdrady, opowieści dziwnej treści, przekonywanie się, jak bardzo jemu czy kolegom innym zależy itepe.
Cheat me once, shame on you, cheat me twice, shame on me. Niby tylko jeden raz różnicy, a już taka różnica we wstydzie, ciekawe czemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mi jest Ciebie szkoda. Przechodzisz trudny czas, właśnie zakończył się proces ojczyma, nie masz wsparcia w matce. A ona pewnie dawał Ci dużo czułości i była dla Ciebie.
Może lepiej, że tak wyszło? Masz pełen ogląd sytuacji i widzisz, że nie warto tracić czasu, bo dziewczyna jest niepoważna i zbyt niedojrzała dla Ciebie. Gdybyś z nią zerwał od razu, mógłbyś się zastanawiać, że może jednak nic takiego nie zrobiła, nie miałeś racji. Nie jesteś tępy. To ona nie wie, czego chce, a jej słowa i czyny nie pokrywają się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jak boi się, że zdradzi, to po cholerę tam jedzie? Wrażeń szukać?
Dziewczyna w ten sposób poszerza twoje granice tolerancji. I tak krok po kroku i będziesz jak naiwny pelikan łykał wszystko. Jak ją opisujesz, to nie daję jej więcej niż 17 lat, stawiam na 16. Czy zdajesz sobie sprawę, że ona tymi szczerymi wyznaniami to ciebie w sumie urabia? Bo skruszona, bo grzechy wyznaje, bo wyrzuty sumienia ma... a następnie ma zamiar jechać ![]() Czy nie widzisz w tym rażącej niekonsekwencji i robienia wody z mózgu? Gdyby żałowała, to by nie było tych wyznań + wyjazdów. A ona wyznaje, jedzie i nie wie, czy za siebie może ręczyć. Pustka w głowie fest. Dlatego stawiam na 16 latek. Bo jak starsza, to ta pustka już by straszyła z lekka, masz do czynienia z lekkomyślną, bezrefleksyjną dziewczyną. Edytowane przez groza Czas edycji: 2013-07-04 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ja też radzę dać sobie z nią spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
..............
..............
Edytowane przez 10256707ec776820308db4c1f0d79c3a6390beb4_5dfabd9430a8d Czas edycji: 2019-12-18 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
jestę wieszczę
|
chłopie, trochę dumy i honoru! zostaw to coś.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nasze rady jakoś nie działają, bo i tak robisz swoje a potem widzisz...nie zmienisz jej, nie utrzymasz na siłe przy sobie wiernej, ona daje Ci dosadnie do zrozumienia, ze nie możesz jej ufać. Bez tego zwiazek jest bezsensu, póki jeszcze się do niej tak nie przywiązałeś to odpuść,bo im dalej w to pójdziesz tym bardziej będzie bolało. Uwierz, są na świecie normalne dziewczyny, które nie są chetne na blizsze kontakty z innymi facetami..
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Pogrywa sobie z Tobą jak z chłopczykiem, robi z Ciebie idiotę. Jeśli nim nie jesteś, powinieneś wiedzieć co robić. Tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Tak, jak pisze Malgo_li: dziewczyna pogrywa z Tobą, zgrywa idiotkę (a może po prostu jest głupia?), udaje, że niby nie wie o co chodzi i że by nie chciała, ale robi wszystko właśnie w tym kierunku. Jak się nie kontroluję po alkoholu (rzekomo) to nie piję, jak nie chcę dwuznacznych sytuacji z facetem, któremu wpadłam w oko, to nie jadę na wspólną imprezę z noclegiem, jak nie chcę zdradzić faceta, to po prostu nie zdradzam. Ona sobie po prostu przygotowuje grunt do legalnego zdradzenia Cię, bo potem Ci powie, że przecież ostrzegała, iż może po alkoholu zdradzić, bo koleżanka nie dopilnowała, a ona bidulka znowu musiała dzielić z nim namiot.
A tak w ogóle czemu znowu jedzie na imprezę z nocowaniem, a Tobie nie zaproponowała? Czy Ty nie chcesz jechać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, a dlaczego ty nie możęsz też jechać?
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
W poprzednim wątku dałeś sobie czas na przemyślenie , dostałeś wsparcie od dziewczyn a i tak zrobiłeś inaczej . Skoro dziewczyna z góry po kilkumiesięcznym związku twierdzi że sytuacja się powtórzy bo " po alkoholu się nie kontroluje " to powinno dać ci to więcej do myślenia bez kombinowania jak koń pod górkę. Odnośnie jej wyjazdu, dlaczego Ona nie jedzie z Tobą ? dlaczego sama ze znajomymi w tym z chłopakiem którym się " miziała ? " ( Rozumiem, jeśli brak kasy na takie cuda, a jeśli nie to jaka przeszkoda? )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Po 1 poście myślałam że możesz jej wybaczyć, że to nie powód do zdrady, ale jeśli ona sama zaczyna teksty typu nie wiem czy sie opanuję to nie jest warta zachodu. Odpuść sobie, bo jeśli dziewczyna tak mówi to w 51% zdradzi. Co do tego że ma wziąć ze sobą przyjaciółkę. Przyjaciółka z łóżka jej nie wyciągnie więc to `atrapa` . Odpuść sobie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepszego kitu dawnio nie czytałam. wybacz,ale dziewczyna jest skrajnie dziecinna i nieodpowiedzialna,a taki argument to furtka do zabawiania się z innymi za twoim przyzwoleniem,bo alkohol tak chciał,to on jest winny
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Olej panienkę. Nie ma czegoś takiego jak zdradziłam bo byłam pijana. Jest tylko zrobiłam to na co miałam ochotę, a alkohol dodał mi odwagi. Szkoda na nią czasu. Poza tym, wierząc w jej słowa, nigdy nie będziesz mógł być pewien czy znowu Cię nie zdradzi.
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- A tłumacząc się tak głupio robi z Ciebie idiotę, i wyraża totalny brak szacunku. Jeśli Jej na Tobie zależy (a rzeczywiście ma takie obawy) nie pojechałaby na tą imprezę. Ale cóż, impreza jest dla niej ważniejsza niż Ty. Rozumiem, że Ja kochasz, ale im wcześniej dasz sobie z Nia spokój, tym lepiej dla Ciebie. Edytowane przez xkarolinax Czas edycji: 2013-07-05 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Nie wierze! Chłopie! Mam chłopaka, kocham go i NIE wyobrażam sobie, ze mogłabym go zdradzić z kimś innym. Po prostu dla mnie jest to nie do pomyślenia. Z nią jest coś nie tak skoro takie rzeczy Ci mówi. A jak chce być (dopiero teraz) wobec ciebie fair to niech zabierze Cię ze sobą na imprezę. Impreza pod namiotem? Fajna sprawa. I na dodatek zobaczysz jak Twoja ukochana zachowuje sie po alkoholu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dla tej panienki jesteś frajerem.
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Biedny będziesz jak jej nie zostawisz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
.......
Edytowane przez danny1107 Czas edycji: 2013-09-12 o 22:52 Powód: chce ususac watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.