|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy warto skorzystać z tych usług?
Witam,
po źle zainwestowanych ostatnio pieniądzach bardzo proszę Was o pomoc. Te z Was,które czytały ostatnio wątek "Prace pseudostylistek II" wiedzą o co chodzi. Reszta w każdej chwili może się dowiedzieć By nie zaśmiecać tamtego tematu (i nie daj Boże umieścić linku zdolnej dziewczyny) założyłam ten. Będę bardzo wdzięczna jeśli podzielicie się ze mną (i innymi użytkowniczkami) opiniami na temat prac i podpowiecie czy warto skorzystać z ich usług. Ja nie kończyłam kursów i nie znam się na prawidłowej budowie itp,pewnie dlatego dałam się tak załatwić ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Oto pierwszy link http://tipsy-zelowe-waw.blog.onet.pl/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto skorzystać z tych usług?
jestem na tak
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam do niej. Nie robi na tipsie tylko na szablonie i koszt jak to ujęła coverowych paznokci to 110 zł.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
frencze ma ładne w galerii. sprobuj. tylko zapytaj czy udzieli ci tygodniowej gwarancji na pazurki- jesli tak to bym szla bez zastrzezen.
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
otóż to... gwarancja wzbudza w klientkach zaufanie. a jeżeli stylistka nie chce jej dawać to raczej nie jest pewna swojej pracy. dobra stylistka jest pewna że klientka nie przydzie na gwarncję i daje ja spokojnie
![]() zawsze daję gwarancje i poprawki z mojej winy są darmowe. np. ostatnio trafiłam kiepski żel nabłyszczajacy i wszystkim klientkom w ramach gwarancji zmieniłam pokrycie za darmo, niektórym musiałam wzorki przemalować, ale że cała zabawa była przez ten sealer to nie zapłaciły nic. obecnie mieszkam w średniutkim miasteczku i klientki płaca mi 100 zł (w przeliczniu na polskie) za frencza z kamuflażem. dla dużego miasta dobrze wykonane paznokcie nie powinny kosztować mniej. mniejsza cena raczej świadczy o niskiej samoocenie stylistki. dużo wyższa cena - o tym że trafiłyście na mistrzyni świata z zakładania paznokci
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stałe klientki i tak wiedziały, że niezaleznie od tego, czy złamią paznokcia wchodząc do salonu po 3-4 tygodniach i tak- moga liczyc przy odnowie na darmowa naprawę tego jednego. Gdybym dawała gwaracje- moja klientka nieszczęśliwie łamiąc paznokietka po 10 dniach musiałby płacic, bowiem tygodniowa gwarancja minęła
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie....we mnie gwarancja nie wzbudza ufności,bo zakłada z góry,że cos moze być nie tak już po tygodniu,ja zawsze mówię,że gdyby w razie czego cos się stało to mają przychodzić i poprawiamy,ale to praktycznie się nie zdarza,na szczęście.
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
moje klientki wyczywają dlaczego im się łamią jak już sie łamią, wiec nie maja pretensji w razie czego. a przy uzupełnieniu tez naprawiam bez większych kosztów. czasem robia wielkie oczy i pytaja dlaczego kosztuje to tyle samo... różni sa ludzie... no i w moim mieście to jest tak, co druga pyta przy umówieniu o gwarancję, bo juz się kilka razy przejechały na stylistkach i boją sie ryzykować. dlatego już wolę dać jednak tę gwarancje dla ich spokoju
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
A czy jest jakiś wątek zbiorczy dla polecanych? Bo nie mam nic na uwadze, a chciałabym znaleźć kogoś w Gdańsku...
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Producenci/uslugodawcy daja na swoj towar okreslony czas przez ktory to, za co placimy ma nam sluzyc (jezeli tego nie robia, to pewnie mamy doczynienia ztowarem lipnym) - normalne jest, ze nie dam gwarancji na wykonane przeze mnie paznokcie, 4 tygodni, bo im dluzej je klientka nosi tym jest wieksze prawdopodobienstwo, ze cos sie z nimi stanie.. ja daje tydzien gwarancji - jesli mialoby sie cos z paznokciami dziac i to wynika z mojej winy, do 7 dni naprawiam bezplatnie, jesli po tygodniu paznokcie klientki wygladaja wrecz idelanie, to nie ma bata, zeby nie zostala moja stala klientka, bo obdarza mnie wtedy zaufaniem, ktorego ja nie zawiodlam..wtedy mam pewnosc, ze beda wracaly regularnie co 4-5 tygodni..---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się z sunnivą
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówie,że jakby cos się działo to mają nie czekać tylko przyjsc, dotąd nie brałam za naprawki bo zdarzaja mi się sporadycznie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

By nie zaśmiecać tamtego tematu (i nie daj Boże umieścić linku zdolnej dziewczyny) założyłam ten. Będę bardzo wdzięczna jeśli podzielicie się ze mną (i innymi użytkowniczkami) opiniami na temat prac i podpowiecie czy warto skorzystać z ich usług. Ja nie kończyłam kursów i nie znam się na prawidłowej budowie itp,pewnie dlatego dałam się tak załatwić