|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy warto skorzystać z tych usług?
Witam,
po źle zainwestowanych ostatnio pieniądzach bardzo proszę Was o pomoc. Te z Was,które czytały ostatnio wątek "Prace pseudostylistek II" wiedzą o co chodzi. Reszta w każdej chwili może się dowiedzieć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Oto pierwszy link http://tipsy-zelowe-waw.blog.onet.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto skorzystać z tych usług?
jestem na tak
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Napisałam do niej. Nie robi na tipsie tylko na szablonie i koszt jak to ujęła coverowych paznokci to 110 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
frencze ma ładne w galerii. sprobuj. tylko zapytaj czy udzieli ci tygodniowej gwarancji na pazurki- jesli tak to bym szla bez zastrzezen.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
otóż to... gwarancja wzbudza w klientkach zaufanie. a jeżeli stylistka nie chce jej dawać to raczej nie jest pewna swojej pracy. dobra stylistka jest pewna że klientka nie przydzie na gwarncję i daje ja spokojnie
![]() zawsze daję gwarancje i poprawki z mojej winy są darmowe. np. ostatnio trafiłam kiepski żel nabłyszczajacy i wszystkim klientkom w ramach gwarancji zmieniłam pokrycie za darmo, niektórym musiałam wzorki przemalować, ale że cała zabawa była przez ten sealer to nie zapłaciły nic. obecnie mieszkam w średniutkim miasteczku i klientki płaca mi 100 zł (w przeliczniu na polskie) za frencza z kamuflażem. dla dużego miasta dobrze wykonane paznokcie nie powinny kosztować mniej. mniejsza cena raczej świadczy o niskiej samoocenie stylistki. dużo wyższa cena - o tym że trafiłyście na mistrzyni świata z zakładania paznokci ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stałe klientki i tak wiedziały, że niezaleznie od tego, czy złamią paznokcia wchodząc do salonu po 3-4 tygodniach i tak- moga liczyc przy odnowie na darmowa naprawę tego jednego. Gdybym dawała gwaracje- moja klientka nieszczęśliwie łamiąc paznokietka po 10 dniach musiałby płacic, bowiem tygodniowa gwarancja minęła ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie....we mnie gwarancja nie wzbudza ufności,bo zakłada z góry,że cos moze być nie tak już po tygodniu,ja zawsze mówię,że gdyby w razie czego cos się stało to mają przychodzić i poprawiamy,ale to praktycznie się nie zdarza,na szczęście.
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moje klientki wyczywają dlaczego im się łamią jak już sie łamią, wiec nie maja pretensji w razie czego. a przy uzupełnieniu tez naprawiam bez większych kosztów. czasem robia wielkie oczy i pytaja dlaczego kosztuje to tyle samo... różni sa ludzie... no i w moim mieście to jest tak, co druga pyta przy umówieniu o gwarancję, bo juz się kilka razy przejechały na stylistkach i boją sie ryzykować. dlatego już wolę dać jednak tę gwarancje dla ich spokoju
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
A czy jest jakiś wątek zbiorczy dla polecanych? Bo nie mam nic na uwadze, a chciałabym znaleźć kogoś w Gdańsku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zgadzam się z sunnivą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówie,że jakby cos się działo to mają nie czekać tylko przyjsc, dotąd nie brałam za naprawki bo zdarzaja mi się sporadycznie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.